Gamla Som Äter Kattmat? Tror Jag Inte Alls på , Men Det Är Illa Nog.

Det måste vara en vandringssägen! Kattmat?! Gamla KAN laga billig och dessutom god mat! Det måste vara en förvirrad pensionär de menar, som äter kattmat när 2 hg köttfärs är billigare än en sån äcklig sörja!

Men vem vågar försöka ta död på en sån myt? Har ingen annan reagerat på det skitsnacket? Är det någon som tror på sambandet pensionär /kattmat?

Ingen människa som är klar i skallen äter sånt, för det GÅR INTE!

————————.

 Upp med pensionerna  till den levnadnivå pensionärerna har rätt till! De  har samma behov som yngre. De vill inte vara bundna ekonomiskt  till hemmet för restenav livet, precis lika lite som vi eller Reinfeldt eller Sahlin har lust att vara det när DE blir gamla…..eller nu.!

————————

Överlöner till statsanställda generaldirektörer, landshövdingar och annat patrask som dränerar staten på pengar, det behöver vi inte. Vad för nytta gör de?

De pengarna kan vi lägga på pensionärer och ensamstående lågavlönade småbarnsmammaor i stället.

13 svar till “Gamla Som Äter Kattmat? Tror Jag Inte Alls på , Men Det Är Illa Nog.

 1. Äldre som äter katt eller hundmat kom upp på åttiotalet om jag inte mins fel. Detta berodde på att invandrare inte kunde läsa på burkarna så uppstod ryktet. Gött mos.

  • Jasså? Men de har väl katter i andra länder också? Det brukar vara en bild på katt på burken. Förresten är hundmat billigare 😉

 2. Nej – jag tror inte att pensionärer äter kattmat. Om pensionärer är friska och klarar sig själva tror jag att de lagar billig husmanskost. Det är tung att bli gammal i Sverige idag – efter 60 blir man osynlig. Erfarenhet är inte värt lika mycket som att vara ung. Det sorgliga är att ung är man inte så vidare länge..Ha det gott Kao och jag önskar dig en riktigt fin och Glad Påsk!

  • Tycker det är lite nedvärderande att tro de inte kan vända på slantarna. Klart de kan överleva och laga soppa på en spik. Men livet ska inte gå ut på att enbart klara livhanken.Tycker det är skönt att inte vara ung längre. Det var rätt jobbigt, även om 20-årsåldern var väldigt kul. Men 40-årsåldern var nog roligast :o) Men sen blev jag sjuk, tyvärr.Ha en underbar påsk du också. //Kram

  • Nej, det var en typisk vandringssägen, men de har det knapert många av dem. Livet ska inte gå ut på att enbart överleva.

 3. Bra inlägg!!! försöker tumma, men tummarna fungerar inte så bra!!! Men jag följer din blogg i alla fall dagligen=). kramizar o ha det bra ikväll!

  • Tack. Näe, ibland funkar inte tummarna, har märkt det. Jag är nog inne på din blogg varje dag också. Tror jag. Ofta i alla fall:)Du har verkligen fått en rivstart på bloggen. Kul:)Ha en fin skärtorsdagKram,Kao

  • Det är så jag också tänker. Kattmat är dyrt. Kanske ska vi föra ut väldigt billiga recept för under 10:-/per pers? Har du nåt så ös på – för våra mindre bemedlade vänner här på bloggen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s