Måddan Olofsson Och Göran Hägglund Vet Inte Hur Verkligheten Ser Ut

..Det vet väl i övrigt inte resten av Alliansen heller. Men just ur (C) Maud Olofssons mun hoppar så många grodor att man blir livrädd. Ska en sån som hon sitta på en regeringspost? Gode Gud: gör så de åker ut med dunder och brak nästa val, tillsammans med de andra i Alliansen med sin taskiga verklighetsuppfattning.

”Det är väl bra att ungdomarna får  jobb, även om det är minimilön”, säger hon. Hon verkar tycka hon har kommit på något bra som passar ‘packets’ ungar. Men vad hon (bland annat) inte har fattat är att ungarna varken vill eller kan vara mambos och bo hemma hur länge som helst. Nån gång måste man klippa navelsträngen så de får flytta hemifrån men det fungerar inte med Måddans minimilöner och praktikplatstjänster.

Våra barn ska ha avtalsenliga ingångslöner, så de kan klara sej själva. Hur länge hade Måddan tänkt att de ska bo hemma och bli försörjda av sina föräldrar???

Lika illa ställt är det med Göran Hägglund och hans drömfamiljer. Han tycks totalt ha missat att en stor del av Sveriges hushåll består av ensamstående föräldrar. En ansamstående förälder (oftast mamman) måste och har alltid betalt alla räkningar själv; från hyra och el till TV, försäkringar och annat. För att inte tala om maten, vad den kostar. Men man kanske inte får ha TV? ( Får man ha julgran på julen, eller räknas det som lyx?)

Jag är ensamstående mamma med mycket dålig förtidspension pga svår arbetsplatsolycka och jag måste försörja en vuxen dotter, som bara får ströjobb lite här och där. Ändå har hon gjort allt hon ska. Eftersom hon slutat gymnasiet försvann mitt bostadsbidrag, hennes underhållsstöd och hennes CSN i juni förra året. Det var många tusen kronor. Runt 5000:- netto, vill jag minnas. Det kändes hårt redan då. Nu är det ännu värre efter ett år har gått.Jag vill inte ha bidrag, jag vill att min dotter ska få ett arbete och bli självgående.

Jag är en överlevare, men alla är inte det.

Vad menar Olofsson och Hägglund att vi ska göra? Verkligheten ser inte ut som de tror och alla har inte 40.000:- i månadslön eller mer. Jag har långt under hälften brutto/månad av den summan.

UT MED ALLIANSEN! RÖSTA RÖTT I SEPTEMBER!

2 svar till “Måddan Olofsson Och Göran Hägglund Vet Inte Hur Verkligheten Ser Ut

  1. Se till att rösta bort kärringen. Och rösta ut bibelfjantarna, kristdemokraterna har inte tillfört något bra om det inte gynnat deras agenda. Jag har inte läst förslaget själv, men jag tror att det var urbota korkat att släppa det nu innan valet om de nu vill sitta kvar. Men de kanske vill ge sig och leva på statrådspensionen?Lika urbota korkat var det av vänsterpartiet att kräva högre skatter och 6-timmarsdagar. Kongressen sköt sig lite i foten där om man vill ha röster utanför den generella väljarkåren. Miljöpartiet gör som de alltid gjort, alltså tvärtemot logiken i en valkampanj och kräver höjda bensinpriser och elpriser. I alla fall om de vill ha röster från andra än folk som går i grovstickade tröjor och demonstrerar mot BP, norsk valjakt och bilar.Vem ska man tro på? Mitt kort är Göran Persson. Men det är nog försent.

  2. De som överlever gör det, och de som inte gör det är inte alliansens huvudvärk, det är kyrkogårdsförvaltningens, och kyrkogårdarna kommer att fyllas av alla utförsäkrade självmördare som hamnar i helvetet, vet du väl…JAG SER RÖTT annars är det ute med de flesta i populasen…Hemikram och tumme!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s