Alliansmaffian och Politiken – en Skröna (Part 2)

Läs del ett först, sucker!

—————-

”Följ med mej ut ikväll allt du behöver just nu för att bli lite bättre till sinnes”, sa finansminister Andreas Borgström till Svempa och klappade honom vänskapligt i ryggen, samma kväll efter det hemska mporgonmötet då Svempa var på sitt yum och plockade ihop sina saker. ´

”Hur tror du att JAG kan fungera så bra varenda dag utan problem?? Hur jag kan jobba nästan dygnet runt, som jag ju gör,  och ändå fatta så vettiga beslut, som alla hyllar?””

”Inte fan vet jag. Show me, man!” sa Svempa  å så gick de till Sturejkompagniet och drog några linor kokain på muggen och kom ut som Stålmännen.Brudar hakade genast på noch satt som smertade utefter deras kroppar..

”Men ja har ju just skaffat en NY kvinna. Jag kan inte ha de här donnorna också, även om deras bakar är runda och urringningar lika djupa som  Grand Canyon!”, sa Svempa  lite osäkert till Andreas Borgstrröm.”Jag har ju just skilt mej och nu är jag ihop med Slingans sekreterare. Kan bli för mycket.”

Andreas Bortgström vifdtade avvärjande med handen.

”Nöjen kan aldrig bli tillräckligt roliga och billiga för oss med ekonomiska resurser, din dåre! Det är ju det vår politik går ut på! Nu är du ju ute ur leken, men jag ska ändå presentera dej för några bekasta,,,och självklart ska vi fixa så du får bli landshövding i obygden nånstans. Helt lottlös blir du inte, kompis.”

”Men jag kan inte slippra med andra brudar…jag har ju just träffat Anna-Stina..,.”

”Håll truten och häng på”, fick han höra och discodunket och alla människor fick Svempa att glömma att han faktisklt hade fruktade problems hemmavid.Nya linor snortades flitigt på toalocken under natten och Svempa glömde alla problem. Andreas var ju van, så honom bekom det inte. Men när morgonen kröp på blev Svempas ångest värre än nånsin…..avtändning, heter det visst. Men inte trodde han det kunde hända en sån som honom. Han var ju för fan minister….eller i alla fall f.d minster,.

————————-

”Där ser du hur  lätt det är”, sa Andreas belåtet och Svempa tänkte att det var ju fan också att han själv inte hade ´kommit på  den smarta ide’n själv tidigare – bara kämpat så hårt med ett taskigt äktenskap, tre älskade barn, ny donna och politiken – å så var ju allt så lätt egentligen !Bara några förädlade blad fgrån en buskjävel i sydamerika kunde ju lösa alla problem, märkte han när han var ute på ”after work-bärsen” med finansminister Andreas Borgsrtröm och den hysteriska bävern Måddan och några till ur klanen (Måddan behövde intre ta nåt, hon var ändå klarvaken och helt speedad),. .och henne gjorde de sej snabbt av med på bastuavdelningen där hon trivdes bäst bland norrlänningarna. Det var nog bra för henne, det.. Så de inte skulle få bannor av tanten nästa dag. För  det här var ju haj lajf!

———————–

Andreas Borgström skulle bara åka hem och duscha, svida om till nästa dags viktiga ekonomiska  funderingar och svidande beslut för svenska folket. Men framemot sextiden på morgonen, när hans kropp skrek efter ett par linor till, hde han just plockat fram ett par sådana och med ett rakblad knackat upp ett par åtråvärda lines, där hemma på toalocket i sin lyxvilla.

Just som han hade rullat ihop en tjuga till ett rör och skulle dra i sej skiten för att kunna ta sej till jobbet  slets dörren upp. Gosh! Han hade glömt att låsa, för bövelen! Hans 15-åriga dotter stod utanför.

”Du din jävel!!” skrek dottern. ”Här har du snackat om att jag ska akta mej för droger, sen sitter du själv här och snortar, din sunk-kuk!! Fy för den lede! Du tvingar mej att plugga dygnet runt! Ge mej genast ett par linor, farsan. Annars berättar jag allt för mamma. ”

Anndreas Borgström kände hur hela hans värld rämnade.

————————————————————-

( What could that fuckin’ man do in that situation?)

Vill du läsa del 3 och har läst del ett: Welcome!

16 svar till “Alliansmaffian och Politiken – en Skröna (Part 2)

 1. JAAAAA… jag VILL jag vill jag vill…*asgarvar* ja hur faen ska han komma undan detta??Hemikramar!!

 2. ”Cosa nostra” pà svenskt manér…”Il padrino” ( Fredrik ) màste störtas… alt. Il Capo…sen alla ”consigliere” ( Ministrarna ) Sen till ”Capodecina” ( FK, myndigheterna ) sen màste ”le soldati” tuktas av folket… ______________________________________Det är sàhär den sicilianska maffian Cosa Nostra är/var uppbyggd…

  • Jo, jag tackar. Det var lite såhär jag tänkte. Det blir roligare då. Men det blir fler som ska få smisk på rumpan. Vänta bara.KramKao

 3. Bra skrivet =)Carl Bildt anklagad för folkmord (men sitter kvar).Littorin har troligtvis köpt sex.***********************************Vi får se hur han ska ta sig ur det här nu då.Ska han ge lite koks till sin dotter och vad händer då?!Han skulle nog aldrig gett sig ut med Borgström den där kvällen.Kram vännen =))) /Pluppisen

  • Tackar.Det kommer, det kommer.Nej, det var Borgström som snortade på muggen hemma och glömde låsa dörren.Men alla ska få sina fiskar varma. Även de röda…..och inte minst FI.KramarKao

  • Du har väl läst del 1 också? Och nu har jag just publicerat del 3 ;-)När man minst anar det ligger väl del 4 ute….hur ska detta sluta?

  • Ja, det händer mycket i politiken som vi vanliga dödliga inte vet om. Jag har specialbrillor, jag ser allt. Hehe.CiaoKao

  • Det btycker jag. Man vet aldrig vad som händer…Efter 4an tar jag skärgårdspaus några dagar.Ha det gött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s