Illuminati Och Världsherravälde // Kao

Läs det här och begrunda vad som troligtvis händer i framtiden  –  om vi inte blir medvetna om vad som sker omkring oss – politiskt.

Jag har tidigare läst väldigt mycket om just detta. De som sysslar med det här kallar det ”konspirationsteorier” när vi skriver om det. Har tankar om det., men det är ett sätt för att vi ska bortse från samtal, kunskap och att just  läsa hur det verkligen står till på de högre nivåerna. För att vi ska bilda oss en egen uppfattning och se djupare. Förstå.

Vi borde i alla fall ta till oss kunskap från BÅDA sidor. Inte bara svälja allt som politikerna tutar i oss. Oberoende från vilket politiskt block de kommer.

Det finns utvägar ur det här, det ä’r svårt att stoppa. Men det går. Om vi alla engagerar oss.

Kolla länken nedan, så förstår du vad jag vill säga.

http://kristofferhell.org/2010/02/universums-harskare/

7 svar till “Illuminati Och Världsherravälde // Kao

    • OK, mami. Kolla Illuminati och Bildergerggruppen – det är superviktig för vår överlervnad att vi känner till detta – särskilt vför våra barns överlevnad,Allt här ivärlden handlar inte bara om avnavling, även om det är superviktigt, Det är bara énb del av vad jag skriver om. och Mona Sahlins Tobleroneköp för 15 år sen är ju bara löjligt, jämfört meds t.ex C.Bildts inblandning i Lundin Oil och Balkanaffären.. Det finns mkt att skriva om detta. Och detttA vet du oxå.!Kram

    • Det är intressant men väldigt skrämmande – och allt sker i det tystra. Tack gode gud för internet!…och tack för länken. Ska kolla.

    • Har läst länken nu och det mesta är högerpropaganda även om det bitvis är sanningar här och där: hur man förslavar / försvagar ett folk. Men jag gillar mottot på slutet.Glöm för allt i världen inte att de allra flesta illuminati / Bilderbergare inte alls är sossar utan kommer från högern och näringslivet!För att få ett vidare perspektiv på det här:Kolla på Kristoffer Hell och David Icke (under ‘viktiga länkar’ under min ‘favoritlista’. DÄR kan du verkligen läsa hur mycket som helst om detta. Man ska inte svälja första bästa byte när man läser om såna här viktiga saker….precis som mottot i din länk säger…Ha det gottKao

  1. Det här är verkligen mycket intressant!! Har läst lite grann om det tidigare, men det här var första gången jag läst om det på svenska. Måste läsa igen, det var så lång trxt så mycket av det ögnade jag bara. Men det är är verkligen superintressant. Måste kolla det som Britta länkade till också.Faktiskt har jag flera gånger slagits av tanken att det är något sånt här som ligger bakom att nyfödda behandlas som de gör vid födseln, framför allt att det navlas av för tidigt,. Eftesom detta skapar människor som inte ha tillgång till hjärnans fulla kapacitet. Det är ju så ofattbart att det är så svårt att få ett stopp för det här helt ologiska, icke evidensbaserade ingreppet i det naturliga födelseförloppet . Den franske förlossningsläkaren Michel Odent berättar då och då om att forskning kommit fram till att kriminalitet, självmord, drogmissbruk, m.m. har sin grund i födelseminnen. Men forskning inom det här området hamnar tydligen alltid i ” the black hole of cul-de sac.” Saxat ur en rescension av Michel Odent´s bok The Farmer and the Obstetrician: “Dr Odent argues passionately about the devastating consequences of an impaired capacity to love. He also coins a wonderful term for research citing associations between obstetric care and social effects which is totally ignored , never cited, never replicated, never commented upon – cul-de-sac epidemiology . This is what also occurs with research about nutritional medicine – the tens of thousands of studies simply disappear down the black hole of this cul-de sac. “Och följande är saxat ur kapitlet Scientification of Love (The Farmer and the Obstetrician) : “ We can heal the earth by healing birth. If the planet is to sustain human life, we need another variety of Homo sapiens, human beings who have the capacity to love in its true and full sense – each other and the source of all life. This is not a utopian concept but an evolutionary step in the Scientific Revolution.”För ett par veckor sedan frågade jag faktiskt en professor på KI om han kände till studien om sambandet mellan brutal födsel och självmord senare i livet , vilken då svarade följande: ” Ja, men studiens utformning har ett lågt bevisvärde och fynden är kraftigt ifrågasatta från epidemiologisk synpunkt.” Jag frågade då om det gjorts uppföljande studier, men ännu har jag inte fått något svar från honom om det. om du vill läsa mer om det här så rekommenderar jag mitt inlägg En bra start i livet ger oss en bättre värld. http://blogg.aftonbladet.se/15613/2010/08/en-bra-start-i-livet-ger-oss-en-battre-varld-mamTumme!

    • Tack för din långa kommentar.Illuminati och Bilderberggruppen är mycket intressant att läsa om. Du kommer få se sånt som du kanske bara anade i ditt inre – och visst har det även med nyfödda att göra. De är ju vår framtid. Självklart har emottagandet av en nyfödd med dess fortsatta liv att göra – eller: för mej är det självklart.Tack för alla länkar. Intressant.Men Brittas länk till Illuminati är väldigt borgerligt (liberalt) skriven, även om den är rätt bra.. Det finns bättre länkar. Kolla http://davidicke.com. eller Kristoffer Hell. Där kan du läsa om både Illuminati, Bilderberggruppen och hur man försöker göra oss till viljelösa mähän.KramKao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s