Har Han Mördat Och Styckat Eva? (Läs Varför Jag Tror Det) // Kao

Nu misstänker man att universitetslektorn, som sitter häktad för mord på EVA har en allvarlig psykisk störning. Efter en  s.k Liten Sinnesundersökning  misstänker man det (se länken till artikeln nedan).

Det skulle inte förvåna mej ett dugg om de vid En Stor  Sinnesundersökning kommer fram till att han har en NARCISSISTISK PERSONLIGHETSSTÖRNING med EMPATISTÖRNING,( även kallad psykopat), vilket kan vara lätt att dölja om man har en sådan ställning på arbetsplatsen och i det sociala livet som han har. Men en icke-kriminell psykopat kan oftast dölja sin läggning för omgivningen, tills något kränker hans ego riktigt ordentligt.. 

Det förklarar i så fall hur listigt han gått till väga för att få Eva att försvinna, samt alla spår,  och hur han orkade med att stycka henne och agera så iskallt.

Får väl se om han över huvud taget är mördaren (det mesta pekar ju på det) och en stor sinnesundersökning kommer att ge svar på om han har den störning jag tror – hur perfekt han än uppför sej, hur mycket han än nekar till brottet. Hur många vänner han än har.

Läs vad jag skrivit tidigare om narcissistisk personlighetsstörning så kommer du förstå varför jag tror det är så. När jag för ett par år sedan var på föreläsning på rättspsyk, fick jag lära mej ett och annat.

Men, som sagt : han är inte dömd ännu……

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8565903.ab

8 svar till “Har Han Mördat Och Styckat Eva? (Läs Varför Jag Tror Det) // Kao

  1. Jag tror som du baserat på det jag läst hos dig och tankar kring sådana människor som jag mött genom livet =0(Hemikram och tumme!

    • Jag har också träffat såna, dessutom hade jag en sån i släkten – en narcissistisk pedofil med empatistörningar. DET DU!Nu är både han och hans fru (min äldsta kusin) döda, men en dag ska jag skriva om den supersjuka familjen…Kaoskram

  2. Är inte detta att likna vid ett hedersmord. Jag bara undrar. Detta fenomen tycks inte bara vara ett kulturellt problem bland muslimer.

    • Hedersmord? Tror jag verkligen inte. Han är en ”vanlig” blond ‘svennebanan’ som hamnat i ett triangeldrama med 2 damer och ansåg väl att det här var det enda sätt som hans sjuka hjärna kunde lösa problemet på, när den mördade kvinnan fortsatte pocka på. Han använde henne lite då och då. Annars har han ju en sambo sen förhållandet med den mördade tog slut.. Har inget med muslimer alls att göra.Vad får dej at tro det? Är det bara muslimer som mördar kvinnor, tror du? Eller vad då?Har du inte hängt med?Kao

  3. ojojoj, kao, nu vill du verkligen göra mig hysteriskt rasande,skriiiker till dig: det är rätt att mörda om man blivit kränkt.

    • Det är inte till dej jag skriver och du behöver inte läsa här om det gör dej så vansinnigt förbannad. Vet inte ens vemm du är.Att du tycker mord är rätt får stå för dej. Jag skulle inte vilja leva i ett samhälle där man hade rätt att döda folk man ansåg kränkte en. Hur skulle det se ut?Den finns en rättsapparat som sköter sånt.Ta dej en liten meditationsstund och kyl ner din ilska.Kao

  4. påminn mig inte om rättsapparaten, du förstår jag hatar nämligen alla domare, åklagare, kriminalvårdare, nämndemän, häktesvakter, poliser fängelsechefer/direktörer så mycket att det inte går att beskriva. m.m(flåsar rabiat)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s