Min Stad Är En Pärla På Sommaren :-) // Kao

Trollskog

Finnhamn, Sthlms skärgård

Har kommit på att jag inte alls behöver åka härifrån på somrarna, för då missar jag en massa evenemang och gratiskonserter. Så jag stannar hemma i år (dels pga knäets läkning efter operationen och sjukgymmpan 2 ggr/vecka jag vet inte hur länge till.). Klart att jag gärna skulle vilja vara mina obligatoriska dagar på en ö i skärgården, men jag kommer få problem med benet så det är bäst att vara hemma.

Det är en njutning att bara gå ner och ta cykeln och cykla några minuter, så är jag i en finfin park där jag ligger halva dagen med musik i lurarna och något att läsa…..och något att dricka. Parken ligger i en sänka så man hör inte så mycket av trafiken.  Det finns hur många parker och små stränder som helst i stan, om man inte är för slö att ta sej dit 🙂

Idag var det 28 grader varmt och jag älskar den värmen. Den gör gott för en öm kropp kan jag lova. Skulle tro att vår vän Agneta ”Sjokvist” tycker detsamma.

Jag skrev ett liknande inlägg tidigare och skulle lägga in en bild, men då försvann hela inlägget så jag vet inte om jag törs försöka nu igen. Hoppas nu det funkar: Här är mitt favoritställe jag besöker varje sommar, Finnhamn i Stockholms skärgård. Men i år sätter knäet stopp. Här är bara en liiiiiten bit av den enorma orörda trollskogen på ön.

Önskar alla glada sommarvarma bloggare en underbar  helg, särskilt ni i Norrland som får det som varmast. Det är ni värda.

(Jo! Jag chansar på att lägga in en bild ändå:) Det händer att jag spelar minigolf, det är kul. Men för det mesta ligger jag alldeles utanför staketet till banan och latar mej.

minigolf

4 svar till “Min Stad Är En Pärla På Sommaren :-) // Kao

  • @hemimamma
   Jag har inte ens hittat mej själv, men tack för kommentaren. Försöker öppna en blogg på Blogger, men min bild blev så stor och texten hamnade fel i rubriken. Det var nästan omöjligt att ändra det. Så jag tog bort allt och får väl börja på ny kula.

   Jag gillat inte det här flyttjafset, eftersom det tar focus från det viktiga som händer i Sverige och världen, tyvärr..

   Kram
   Kao

 1. Hej Kao, jag hoppas du får en skön sommar som gör läkningen av ditt knä gott.
  Hej so long!

  • @ Portolanseglaren

   Tack för det. Knäet blir bättre och bättre, men nu har jag fått ögoninflammation. Är deet inte det ena så är det det andra, sa flickan som blödde näsblod.

   Ha en underbar sommar du också.
   Ciao
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s