Den Fulingen Är På Tapeten Igen. // Kao

En stackars skurk

(Bild: Aftonbladet)

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Varför skulle det vara förnedrande att bli intagen vid svenska tullen på Arlanda för att de gör ett stickprov? Jag hamnade själv i den situationen för ett halvår sen. Men inte kände jag mej förnedrad och upprörd för det. ”Kan du följa med här?” sa tulltjänstemännen artigt. ”Visst”, sa jag och följde med, lade upp mitt bagage och de fick kolla.

”Vi ser att du har mediciner här. Har du en lista från din doktor?”

”Självklart”, sa jag och tog fram min medicinlista (som man alltid bör ha med sej på utlandsresor om man har receptbelagda mediciner).

Sen sa de artigt tack och adjö och jag sa detsamma. Inget mer med det. Varför skulle jag känna mej förnärmad? OK. Jag har en jävligt ful och sliten liten dragresväska så jag kanske ser skum ut…..men inte bryr jag mej om det. Det får vara andras problem om de inte gillar min fula väska 🙂

Men idioten på bilden och  i länken nedan (som försökte utpressa kungahuset men misslyckades) han blev sååååååå förnärmad. Man kan fråga sej varför. Hade han inte rent mjöl i påsen? Nej, en sån jävel har väl aldrig rent mjöl i påsen…..och hur kom det sej egentligen  att han inte blev åtalad för utpressning mot kungahuset  angående bilderna? (OBS! Jag är INTE rojalist)

Nu när han inte kunde utpressa kungahuset (tycka vad man man vill om den saken) så ska han tjäna pengar på de kompromotterande bilderna på annat sätt nu, eftersom en större summa pengar här i Sverige seglade förbi hans ärriga näsa.  Jag tycker såna här personer som ”Mille” är något av det värsta avskum jag kan tänka mej ; dum, ful och ouppfostrad….buuuhuu, snyft! Är jag taskig mot den stackarn? Han har kanske ont om pengar och vet kanske inget annat sätt att tjäna såna på?

Läs  i länken nedan och bedöm själv.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13193162.ab

(For english: Tell me)

8 svar till “Den Fulingen Är På Tapeten Igen. // Kao

 1. Kan endast hàlla med dig, de màste ju göra sitt arbete och stickprov ingàr i deras arbetsuppgifter…

  Det är inget att reta sig pà och det gläder mig att de gör det!

  Kram

  Maria

  • @ MARIA

   Ja, inte fattar jag att hans plyte ska vara med i varenda tidning. Men men….kanske är det jag som inte ska bli arg. Menb jag gillar inte att man gör gansters till kändisar.

   Kram
   Kao

 2. Misslyckades?

  Tycker du kungen ska springa på porrklubb ostraffat?

  Tullen ska göra det jobb de blir satta till och det är bra om de inte överskrider sina befogenheter som polisen vid göteborgskravallerna för tio år sedan…

  Hemikramar ♥

  • Det handlar inte om var tullen gör. De gör bara sitt jobb och det tycker jag också. Det är gnället från gangstern jag inte gillar. Att han blir så upprörd och sårad över att de vill kolla hans bagage.
   Det är alltid såna med dåligt samvete som gapar mest. Och särskilt Aftonbladet skriver sida upp och sida ner om honom. Undrar om det är hans nya inkomstkälla…..

   Nej. Kungen ska verkligen inte springa på porrklubb. Det tycker jag ingen människa ska göra. (Allt som förnedrar kvinnor ska utrotas). Men kungen vet inte mycket om samhället och krogvärlden och litar helt till sina gamla barndomspolare OCH den där Christer, som är hans festfixare nummer ett och är med i den innersta kretsen.

   KUngen har säkert hamnat i otrevliga situationer flera gånger och jag har tidigare läst att han redan efter en halv /heltimma har lämnat olika ställen i vredesmod när han har sett vad det är för publik och ställe.

   Jag vill verkligen inte försvara honom, men han är inte mer än människa trots att han är kung. Men man borde kunna kräva att han tar reda på vad det är för ställen han går på, om han lämnar VIP-rummet nån gång för att titta på det vanliga ‘packet’. Klart han är nyfiken, speciellt som ung.

   Lägg märke till att jag försvarar honom som människa, inte som kung, och jag är för fasen inte rojalist. Men drevet efter honom har tagit omänskliga proportioner i media och nu är det Daniel som skärskådas för att han ska gå en kurs för 300.000:- som skattebetalarna ska stå för. Jag tycker det är peanuts i jämförelse för all annan skit: T.ex politikerna som reste på lyxresa för en miljon och inte lärde sej ett skit.
   ——————-
   Har ett svar på din fråga om allt var ok som du har hjälpt mej med. Det är bara en enda sak: Jag tror inte på ödet, så överskriften blir fel. Har andra förslag på din fråga nom det (kolla). Kan och vill du ändra så vore det en ren välgärning.

   Your friend
   Hugs
   Kao

 3. Tullen gör ju bara sitt jobb helt enkelt.
  Har man rent mjöl i påsen är det väl bra 🙂

  Kram vännen

  • @PLUPPA

   Det är inte bara det som det handlar om. Det är bl.a hans reaktion att tas in för kontroll. Blir man så grinig har man oftast dåligt samvete….även om man inte har något olagligt med sej. Sen ringer han (vem annars?) Aftonbladet och gnäller. Nä fy fasen för såna människor. Jag har sett hans bravader sen 70-talet och gillar inte sånt folk. Kolla mer vad jag skrivit som svar till Hemimmamma här ovanför…..

   Jag blir inte arg och upprörd för att JAG tas in i tullen för kontroll. Det har hänt. Varför ska man bli det? Jag skriver ju att de var vänliga och trevliga. Är man själv upprörd och gapar och skriker får man samma sak tillbaks, så är det väl för det mesta? Självklart gör de bara sitt jobbi tullen och de gör det bra. Det tycker jag också.

   Ciao
   Hugs
   Kao

 4. you go girl… dum, ful och ouppfostrad – den sämsta kombinationen…

  … och jag håller med dig! Sådana människor – varför får dem plats i tidningarna? Därför att läsarna ofta är lika ouppfostrade och dumma…

  … angående utseende så är dem flesta vackra oavsett näsors vinkel – bara dem har en vacker själ och lite intelligens… 🙂

  kramar om.. Q.

  ps.. jag har svarat. Dikten handlar om min syster. Ej om män. Men min pojkvän trodde ju som dig … 🙂

  • @ Queenia

   Precis. Det är media som är en av de störta bovarna genom indoktrinering och fördumning av folket. Har de verkligen inget annat att skriva om?

   Jag tycker egentligen inte alls att fula människor är fula om de har en vacker själ och vice versa. Blev bara så grinig på att hans nuna dyker upp gång efter gång – som han vore en viktig person. Ett slags idoliserande jag blir förbannad på.
   ————————–
   Dikten? Jaha. Men den var ändå vacker.
   Kramar från Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s