‘Den Andra’ Kao på WP //Kao

Det finns en tömtenisse fra Nörge som skriver om folk på Månen (som han inte heller tror på). När någon klickar på min kommentarsbild hamnar man hos honom.

Jag har fått kommentarssvar av honom nu, hur det kommer sej att hans blogg heter Kaosblogg: Han hade en hund som hette Kaos och hans WP-blogg är gammal men har legat vilande. Därför gick jag bet (!) på namnet.

(Bilder:BingBäng)

Kan detta vara den norska hunden Kaos? Jag lovar att den inte är särskilt lik mej.

Nänä, jag vill INTE vara taskig  över den döda (?) hunden (korsar fingrar och tår).

Den på bilden ser i.a.f minst av allt död ut. Snarare som om den kom från Underjordens varmaste plats….

 Förresten har jag hela släkten boende i Norge. Förutom bror och dotter.

Kul va? Det tycker jag 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

9 svar till “‘Den Andra’ Kao på WP //Kao

 1. – Man tycker ju att norrmannen kunde skänka dig sin passiva blogg – namnet alltså. Men men; makten att begära är det första, som han skrev som för övrigt också skrev Natten är dagens mor, Kaos är granne med Gud.

  Du kunde ju kalla dig grannenKao – ett tips från en vän i förödelsens av namnet stund

  • Jag känner också så, att det är att han har makten (i detta fall mitt namn) i sin hand. Han vill inte släppa namnet, trots att han inte har nån anknytning till det nu, om han inte vill ha kvar namnet på bloggen av sentimentala skäl…..men av nån anledning tror jag inte det. Det känns inte så…..

   För länge sedan läste jag Kaos är granne med Gud, men faktum är att namnet Kao är egentligen mina initialer 😉

   Kanske kommer jag på något annat, för det finns flera med kaosanknytning i sina namn på bloggen, men vi känner ju till varandra. Men tack för tipset om namn. Eller varför inte kaosnorskan? Mitt nick name Kao har inget med kaos att göra.

   (Mina föräldrar var ju norska båda 2 och flyttade hit 1947. Där finns det verkligen släkthistorier på både gott och ont. Ska varva in en och annan från pappas sida, där finns mycket elände. Men det får inte bli för mycket. Då blir min blogg för ”tung”.)

   Vill blanda bilder med politik, samhälle, resor och allt möjligt. Men det får inte bli flamsigt, usch”! Då får du skälla på mej. Lova det?

   Ha det bäst. Nu lyser solen!
   Kao, den riktiga.

   • @Portolanseglaren

    ……eller varför inte kaoresa? Hans heter kaosblogg…..det är en jäkla skillnad på kao och kaos.

 2. – Det är mänskligt att blanda, själv är jag alltför tung, kanske skapar jag en blogg nummer två – eller blandar.

  – Kafka skrev en novell där poängen förändras beroende på om ett ”T” finns eller inte finns med i slutet av ordet. Fluch – Flucht; svordom – flykt. Historien börjar med en förolämpning och slutar i flykt och frihet.

  Kaos är intressant på många sätt, Kao på andra.

  • Mänskligt att blanda och ge, även att ständigt vinna i kortspelet Chicago, så den andra personen borde börja sina haranger när han förlorat och sluta med ett T….och som i historien sluta med något fint och viktigt för och i livet. Tyvärr är det en gammal surputte, något yngre än mej själv:-) och det verkar viktigt för honom att vinna. Nu vill han att vi spelar någon annanstans, för han tror det ska gå bättre för honom då, heh!

   Så visst är det en oförstående Kao som får ta skit här. Tur jag inte är tillsammans med karln! Men Kaos är något annat som jag en gång levt i. Nu är jag bara Kao och det känns bra.
   Av Kafka har jag bara läst ett par böcker. Men desto mer gillar jag Albert Camus. Den absoluta favoriten är ”Främlingen”, där Camus så skickligt går in i en psykopats hjärna.

 3. Inte lätt det där med vem som äger ett nick. Jag signerar ju mina inlägg med Mogi, men sedan finns det den där 21-åriga Malin Richardsson… Mogi i innekretsarna, modesvängen eller vad hon numera sysslar med. Sedan finns det någon känd snubbe som heter Mr Mogis..
  Och sedan lilla jag som har tagit namnet utifrån ett inloggnamn jag fick av arbetsgivaren… som består av bokstäver ur mitt namn… så jag får väl skylla på bubblor.. att jag fick tillgång till namnet även här *hihi*

  Men jag tycker det ändå är skumt att din visningsbild länkas till en annan blogg..

  Sommarkram från Mogi

  • @MOGI

   Så du hade så många med ditt namn! Då ska väl inte jag klaga…Han får väl ha namnet, då (efter hans framlidne hund). Har kommenterat hos honom. Men det är lite tråkigt, för KAO heter ju ingen. Det är KAOS de kallar sej kallar sej. Men så fort jag ska skriva något med mitt namn i genetivform så blir det ju Kaos. Det är bara att tiga och lida;-)

   Kramar
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s