Hur Kan Man Mörda Över 90 Personer? Svar Finns, Men Först… // Kao

MÅNGA NORRMÄN SKULLE NOG VILJA MÖRDA ANDERS  B.B  I DENNA STUND, men vi måste få veta VARFÖR han utförde detta vansinnesdåd  i Norge…så att de vi får veta. Vi får veta och lära. Hur lång går vi i våra egna tankebanor när något vidrigt sker? Vi vill  se enkla lösningar och sätta dit skurken, men………

……..först ska Anders B.B. utredas av psykologer. Tror att de anar svaret på varför han begick de här vansinnesdåden, men som psykolog får man absolut inte ha förutfattade meningar. Jag kan som sakkunnig säga att det skulle vara en dödssynd i detta läge. Chocken hos även de som ska utreda vad ‘galningen’ har gjort handlingsförlamade:  hos de som ska ta hand om honom nu. Poliser, psykologer och andra. (Vi låter dem ta hand om skiten i demokratisk ordning, anser jag!) De måste få återhämta sej ett par dagar…

HEMIMMAMMA  http://hemimammashetsiga.wordpress.com/ skriver mycket bra på sin blogg om olika förklaringar på varför han blev den han blev.  FRUSTRATION är en mycket bra och trovärdig ingång till problemet. Men jag vill göra ett försök och gå djupare ner i hans skumma själ .

Ingenting kan väl vara värre  än det Anders E.E gjorde? Elller vad? Vad är det för typ av person som verkar  kopiera TIMOTEY Mc; V från OKLAHOMABOMBNINGEN då över 160 dog och mer än 680 personer dog ; det största dådet i USA sen  2a världskriget,  innan sept/11? Många av dessa var små barn i ett dagis på bottenvåningen. Vi vet, vi som minns. Men varför upprepas det? Är det alls en upprepning? Connection?

Jag tror  inte det Tomotey Mc V  hade gjort eller ej, var den utlösande faktorn,  men man ska vara försiktig med vad man skriver i såna här lägen. En ensam galning  – kanske precis en sån som mördade Olof  Palme 1986. Därför kör jag en kort version av vad som kan ha förorsakat detta våld hos en enskild norsk man;

*En ensam person, inga nära  vänner. Bor hos mamma.  Ingen att bolla tankar och åsikter med. Eller vill inte berätta något. Högerextrem  i de  tankar och uttalanden han / hon har, oftast då på internet anonymt.

* Den (Hemliga)  Norska ORDEN han gick in i, kan ha lett honom vidare i sitt hat, legitimera det, då dessa samfund (precis som de är i Sverige), uppbyggt på bl.a dåligt självförtroende  eller självbild hos medlemmarna. De högre medlemmarna, t.ex parytiptoppoar och näringslivet, frotterar sej på dessa ställen.. Hemligheter som ingen utomstående får veta?

VILKEN 32-ÅRING VILL VARA MED på ett sånt soppigt konservativt ställe,  om det inte handlar om en  ensam man som har tänkt länge…och vill spä på sina åsikter hos likasinnade?? URÅLDIGT SOOSSEHAT svingas fortfarande mellen dessa väggar, och är en munsbit för en som Anders B.B.

* Köpa en  gård och kunna beställa hem massor med gödningsmedel. 6 ton.

* Gå med i en skytteklubb och får tillstånd att färvara(?) 2 vapen av denna kalibern som berättas om i tidningarna  =  Vapenlicens (är det verkligen så enkelt???)

* 32 år och bor kvar hos hos mamma :(. Inga tecken på  att han haft kvinnor eller andra förhållanden med folk. (Ge mej ett enda exempel på en kvinna i dagens läge som bor kvar hos mamma).

Han är  urtypen för en person som begår våldtäkter eller skulle kunna begå den här typen av brott. Övervåld mot ett objekt han förutsett långt innan det blev aktuellt för honom att spränga bomben i Regeringskansliet.

* Vi (liksom de) som bodde grannar med honom, borde kanske ha sett förändringen i tid. Men hur ska man kunna begära det av sina grannar eller ana själv att nåt var på G?

———————–

Min gissning är att Anders B.B  döms för mord till livstids fängelse. Allt annat vore mycket konstigt: En enmansföreställning som, efter mycket och hårt planerande, blev möjlig att framföra?

Om alla föreställningar om psykopati gällande Anders K.K vill jag tillägga att psykopati  inte räknas som en störning i sej själv. Det är en s.k ”tilläggsstörning” till bl.a antisocial personlighetsstörning och narcissistisk personlighetsstörning. De två störningar jag har nämnt är så gott som till 100% förbundna med psykopati. Sen kan du räkna ut resten själv…..

* Varför blir man sån? Svaret finns så gott som alltid att finna någonstans i personens liv; en känsla av litenhet, ensamhet, vilja att synas och få fram sina ideer ordentligt. Ingen riktig intim närvaro med det andra könet. Osv,osv i all oändlighet där man redan nu kan pricka in Anders B.B på de flesta markeringar.

Typiskt att då dyka in i en HERRKLUBB, han får veta att han duger som han är, bara han har de rätta åsikterna; 150-åriga antisocialistiska ideer, som nu hamnat i farvattnen alltför nära oss i verkligheten! Gubbarna och deras ideer förs genom hemliga sällskapen vidare genom generationer OCH PÅ INTERNET, givetvis!

Med tanke på det vi redan vet om Anders K.K och såna som han, är det inte förvånande att just han begått de vidriga handlingarna i Norge. Det finns flera än han  –  men frågan är om de skrider från tal till handling. Det är egentligen det som skiljer en psykopat från en frisk person :SPÄRREN = att INTE skrida från tanke till handling.

Det är illa nog som det är.

6 svar till “Hur Kan Man Mörda Över 90 Personer? Svar Finns, Men Först… // Kao

  • @ FGGGMF
   Fötslagsvis Anders Behring Breivik, den norske massmördaren som härjade i fredags. Trodde det framgick av texten vem jag menade.
   🙂

   • HAHAHA!!! Jag var kanske lite yr i hatten, arg och ledsen. Ibland blir det inte som man tänkt sej. Tror jag har rättat till felen nu och tror också att du fattar vem jag syftade på i texten:) Har du nåt att säga om den, inte felskrivningarna?

 1. Tack för länken Kao! Jag är glad att du uppmärksammade och uppskattade inlägget eftersom jag lade ner mycket jobb och nu dessutom fick kritik från människor jag instinktivt bara vill ta bort…

  Jag tror att han kommer att klara sig undan som tillfälligt sinnesförvirrad…

  Hemikramar ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s