Det Här Är Nog Bloggslutet För Min Del // Kao

Kommer nog inte skriva någonting mer här på min blogg.  Det är för tråkigt numera och tiden kan användas till annat, känner jag. Har inte haft någon inspiration för bloggskrivande sedan vi tvingades flytta från Aftonbladets blogg. Glädjen att blogga är slut.
 
Kommer ha min blogg kvar ett tag, i den händelse av att jag skulle ångra mej. Men det tror jag inte jag gör. Har lagt ner och börjat igen två gånger förut, men det har varit av helt andra orsaker ; bloggtroll och allmänt näthat till exempel. Nu är det annorlunda.
 
Men jag älskar er allihop, ni gamla bloggvänner, som jag lärt mej så mycket av, ni som gett mej så mycket under över 5 års tid av mitt liv. Er glömmer jag inte. Kram till er alla.
 
Tack för mej.
 
Kao
(Bild: Privat)

20 svar till “Det Här Är Nog Bloggslutet För Min Del // Kao

 1. -Hej då, Kao. På Ab-bloggtiden var din blogg en av dem som man visste att man skulle ha behållning av att läsa när man såg ett inlägg dyka upp i fältet till höger.

  Jag är ju inte långt efter att sluta, men troligt är väl att när jag lägger av så dyker jag upp fram mot nästa val, eller så.

  Vaya con espiritu.

 2. @ Portolanseglaren
  Tack för din cred. Jag gjorde samma när jag såg dej i högerkanten, som jag kallar den. Men nu får det vara slut. Allt har ett slut.

  Kommer själv jobba för mitt parti framöver, som förr.

  Cura, ut valeas!
  Kao

 3. Jag är ledsen att du slutar,men jag respekterar ditt beslut,givetvis!
  Jag skulle nog sakna alla vänner här från vår AB-tid,som jag
  följt så länge nu och det var definitivt roligare med högersidan,där
  man direkt såg vad för inlägg som poppade upp.

  Låt bloggen vila,om du ändrar dig vännen!

  Kraaam/Pluppisen

 4. Men Kao om du lägger in FGGGMFs kommentar och inläggs RSS (jag kan hjälpa dig) så får du samma funktioner som på gamla ab…

  =0( Usch jag vill INTE förlora dig….

  Mycket ledsen Hemikram…

 5. Ping: Hemimammas tankar – Är detta slutet? SE HIT alla Aftonbladare: Nej, säger Hemi, gör så här: « HEMIMAMMA – Livet är politiken från sorgens perspektiv

 6. Jag har varit hopplöst kass på att titta in hos dig. Jag fastnar ju hos vissa och varför du då föll vid sidan om vet jag inte. Det är väl bara så att det blev så. Men jag ska bättra mig och slå ett slag för din blogg om det kan hjälpa. Jag vill absolut inte att du lägger ner bloggen, så kämpa på!
  /Kram!
  /Skvitt

  • @ SKVITT
   Tack du. Men jag hade inte en tanke på att vissa personer måste gå in till just mej, även om det alltid är kul och du alltid är hjärtligt välkommen.

   Det är mera själva upplägget av WordPress kontra Aftonbladet och att man inte direkt ser vad som sker, som ”den rullande högerspalten” på AB-bloggen. Då såg man ju i realtid vad som var på gång och satt inte i en bubbla som här.

   Men nu har ju Hemimmama, denna fantastiska kvinna, dragit igång något tillsammans med ”Fet gammal grinig gubbe”, så nu kanske det händer något här på WP. Jag vill, som så många andra, delta i det som sker NU. Inte sen.

   Kramar t-baks
   Kao

 7. Ping: Blogga KAO! « skvitts

 8. Jag är ganska upptagen med alla mina bloggar, och mina franska bloggvänner, men jag försôker att besöka alla bloggar, men det tar tid…

  Jag kanske lägger av med de svenska bloggarna, behàller La vie sauvage, dà naturen intresserar mig mest… Men jag har flyttat Rovdjurens Värld till blogspot… Vet inte vad jag ska göra av den…

  Örnkramar och förhoppningsvis sà ses vi…

  • @ MARIA de Suede

   Se bland annat svaret ovan.
   Blogspot? Jag har visst en blogg där också….. men det är bra – nu vet jag vart du flyttat Rovdjuren:-)

   Självklart ses vi! Kolla Hemimammas svar här ovan och vad hon och ”Fet gammal grinig gubbe…” har för planer.

   Kramar i Kaos (just nu pga av annat som händer i livet)

 9. men nej ..jag ‘gillar ‘ att du berättar om hur du upplever det ..och inte bara försvinner ..då det gäller fb är det ibland några som bara droppar ur utan att meddela det ..
  beskriva varför (och då handlar det inte om att de tröttnat på mej spreciellt )
  inte för att jag känner dej så bra ..men den där vidriga finten av aftonbladet kan ju inte få förstöra ..jag bliur så arg !!!
  Kan man alltså ha kvar nån sorts sida där ..tycker att jag såg aktuella datum på en Hemis sida ..fast man inte kan använda sin gamla blogg inloggning
  och de har ju en massa bloggar där nu också ,,,med spelreklam och ytig plastc finnish..det jag nu orkat se… (känns ju nästan som att återgå till ett gammalt trauma ställe )
  var det för att få plats med mer sport och förtäckt reklam,som de drog in ?

 10. @ ALVFE

  ‘Den där vidriga finten av Aftonbladet’ som du skriver, är just det som förstört hela bloggklimatet. Inte bara för mej. Jag fiskar inte efter fler som ska komma hit och ‘hålla med mej’, men det är alltid kul när du dyker upp.

  Det är själva upplägget av WP kontra AB-bloggen som är så olika. Man ser ju inte vad som händer. Man måste klicka in sej här och där, man kan inte som förr, se den utomordentliga ”rullande högerspalten” med senaste kommentarer och senaste inlägg. Det var det som var det fina med Aftonbladets blogg – den levde i realtid.

  Kolla också mitt svar till Hemimamma här ovan.

  Reklamen är mer värd än människor, ser det ut som och AB har blivit en penningmaskin som bara bryr sej om läsarsiffror. Jag blir nästan kräkfärdig!

  Hoppas du mår bra snart igen (det är bl.a sånt som är så svårt att ha koll på här på WP).

  Kramar till dej
  Kao

 11. Ping: SE HIT alla Aftonbladare: gör så här! « skvitts

  • Det är fantastiskt vad vissa (läs:du) kan. Är helt självlärd på datorer och då kommer man bara till en viss gräns. Ska jag läsa på flera sidor samtidigt, knappa och klicka, installera så brukar det antingen gå fel eller så ruttnar jag halvvägs för det är för svårt. Så fort jag kan ta mej samman ska jag också göra det.

   Tack, du är guld värd.
   🙂
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s