Några (bitska) Visdomsordscitat om LIVET. Samt Elefantfotboll // Kao

Ta vilket du vill av följande, vi börjar med denne man:

Citat: ” En fördel med att vara fattig är att när du blir gammal kommer dina barn inte omyndigförklara dig för att komma åt dina pengar”

(Woody Allen)

Citat: ”Livet är det som händer medan du gör upp andra planer”.  (John Lennon)

Både nutida och samtida har något att säga: Redan på sin tid skrev Wilde så här  om JOURNALISTIKEN:

Citat: ”  Modern journalistik är berättigad till sin existens  av den stora darwinistiska principen, om den mest vulgäras överlevnad”.

TILL ALLA BLOGGTROLL , för såna har visst funnits länge. Här får ni troll lite tröst i eländet:

”  De enda fördelarna här i världen, är att man kan hata och avsky utan att ens känna varandra.” (”A.Manzoni)

Bild: Bloggtroll som skriver elakheter till andra bloggare, men i själva verket mår skitdåligt själva (projicering, kallas det på psyk.språk)

Citat: ”Att gå på operan är som att  supa sig full, det är en synd som för med sej sin egen bestraffning”. ( Hannah Moore)

Citat: ”Alla goda ting i livet är antingen omoraliska, olagliga eller hårt beskattade”. (Oscar Wilde) Den här är min favorit.

——————

Visst, det är inga nya sanningar. Det här fattade många redan för 1-2  hundra år sen.

🙂

Ha en bra kväll.

Förresten:

Varför inte lite elefantfotboll ikväll?

Denna bild är från ett foto i Luang ´Prabang,norra Laos 2008. Vad man än tror så gillar elefanter faktiskt att spela fotboll. Men jag har inte gjort det själv. Ännu. Men JAG VAR DÄR!

34 svar till “Några (bitska) Visdomsordscitat om LIVET. Samt Elefantfotboll // Kao

  • Tack.
   Nej, jag börjar få ont i halsen, som jag ytterst sällan får. Hoppas det inte utvecklar sej till något värre eftersom jag ska åka nästa söndag….

   Önskar dej en trevlig helg utan att kroppen bråkar för mycket med dej;-)

   Kram
   Kao

   • Ja hoppas verkligen inte det bryter,ut på dig,ja kommer med va väldigt muskel svag när det är dags,men känner blir nya krafter.Bara tänka på sig själv styrke kram Pianick

  • Jasså? Jag kommenterade nog 5-6 stycken hos dej igår och det tog en himla tid. (NU fungerar plötsligt å, ä och ö igen:-)
   Ska gå in igen sen. Nu ska jag bara kolla av WP lite och sen är det lägenhetsvisning hela dan.
   Kramelikram

 1. Godmorgon kao.kan man inte på någe sett,göra ett motstånd visa hur hennes,man behandlats av svensk sjukvård ? Man blir helt förvirrad,arg,ledsen hur det går till 😦 sen skramla en liten summa varje bloggare,så den ledsna familjens barn får en jul,man är bara med människa,men lite kan man göra ? Hoppas din advent söndag blir fin.Kram Pianick

  • Godmorgon själv:-)Skriv det till henne själv. Längst ner i hennes kommentar står det bland annat ‘kommentarer’ med små bokstäver i blått. Men det var vackert tänkt.
   Har hänt vi har gjort så med såna vi LITAR på, så det inte är nån som bara är ute efter ett sätt att skaffa pengar. Fast inte kan ju vara så jäkliga att de bluffar om sånt. Men har svårt att tro att Hemimamma vill ha pengar av oss.

   Fin advent själv
   Kram
   Kao

 2. Hoppas hon är strak,så media kopplas på,klart gunde svan har råd med sofia hemmet.Sport legend med betalda försäkringar. Ne dags agera stort.Pianick

  • Vi (särskilt Hemimma själv) har och är väldigt bra på att dra in tidningarna. Hon är en stark kvinna. Vill hon att vi är med på namnlistor så är det oftast sånt vi vet att vi tycker lika och jag skriver alltid under. Men då gäller det andra. Hemimamma startar inte listor för egen räkning, även om hon kanske har stor anledning att göra det. Som just nu.

   Det märks allt mer och mer hur kändisar och de med bra inkomster får gå före i köerna inom vården. När jag plastikopererade mitt knä i mars ville jag absolut ha en protes av TITAN. Men det spelade ingen roll: Jag tvingades ta det tyngre materialet av stål / kobolt. Säkert för att jag är förtidspensionerad och inte ”närande” för samhället längre = de som arbetar och drar in skatt.

   Jag själv räknas till den ”tärande” gruppen som bara kostar pengar. Att jag arbetat 33 år av mitt liv och offrat min hälsa på jobbet är oväsentligt, verkar man tycka.Har skrivit om det för länge sen. Även i repris. Det är jag själv som delat upp dessa grupper. Själva skulle regeringen inte våga ta dessa ord i sin mun. Då blev det väl folkstorm…..Men de agerar ju precis på det viset, så man kan inte missförstå.

   Kram
   Kao

   • Är inte lika va som er topp bloggare,men ja agerar så gott ja kan,hamna på din blogg genom tant otto en guld själ,du en krigare för världen plus hemi ja en liten gnäll eds,men ja bloggar om eds det måste ut för oss 900 i sverige.med diagnos.Sen bloggar ja för mina barns rättigheter särskilt min yngsta med sin ovanliga diagnos catch 22,alla är vi lika värda i samhället.Fats ja är kroniskt sjuk,så orkar ja kriga för mina älskade tösers liv,vill inte dom ska ha lida i svensk sjukvård.ALDRIG sen så ska inte andra sjuka heller lida för dom blir sjuka,hadde ja orkat bråka mer,så hadde ja gjort det,men alliansen i SVERIGE ÄR SKIT,fast man får in skiten i bloggen 🙂 så slutar ja inte skriva tycka mitt lilla 🙂 sudd sudd 🙂

 3. Ja i min blogg,syndrom smittar,blogg troll,sen doppa kuken i dag blev för mycket,ja tror inte blogg troll får doppa kuken 🙂 ja tog bilden ja fick av dig 🙂 så tyst på dom 🙂

 4. Sen vet du,hur trött jag är på blogg troll,i kommentarer plus min mail till bloggen,kommer öppna kommentare fältet till åskådning,sen ett smak prov från min pianick mail ska man skratt eller gråta av dagens skörder av sjuka mail ? christina tidblom christina tidblomchristina.tidblom@bredband.net

  Skicka e-post
  Sök e-post Lägg till i KontakterTill pianick@LIVE.SE
  Från: christina tidblom (christina.tidblom@bredband.net)
  Skickat: den 27 november 2011 14:14:35
  Till: pianick@LIVE.SE
  Teckenuppsättning: Välj automatiskt—————————Västeuropeiska (ISO)—————————Arabiska (Windows)Baltiska (ISO)Baltiska (Windows)Centraleuropeiska (ISO)Centraleuropeiska (Windows)Förenklad kinesiska (GB18030)Förenklad kinesiska (GB2312)Förenklad kinesiska (HZ)Grekiska (ISO)Grekiska (Windows)Hebreiska (Windows)Japanska (Auto-Select)Japanska (EUC)Japanska (JIC)Japanska (JIS-Allow 1 byte Kana)Japanska (Shift-JIS)Koreanska (Auto-Select)Koreanska (ISO)Kyrilliska (ISO)Kyrilliska (KOI8-R)Kyrilliska (KOI8-U)Kyrilliska (Windows)Latin 9 (ISO)Thai (Windows)Traditionell kinesiska (Big5)Turkiska (ISO)Turkiska (Windows)Unicode (UTF-7)Unicode (UTF-8)Vietnamesiska (Windows)Västeuropeiska (ISO)Västeuropeiska (Windows)

  hellu vem är du OwO
  plss säg är du snäll

  • Det konstiga är,sent i eftermiddag så ringde det på min dörr.en liten tjeja på samma älder som min älsta tös,bloggar du ja mitt svar om syndrom familj,plus en yngre,med catch 22,svaret vi bor i samma stad,samma bostadsrättsförening,samma namn som min yngsta.Ja sa kom in,fick låsa in hunden för så hund rädd,med sin lilla son på armen.Med en lång berättelse med va zom in zom ut är,så förstår ja som mamma painick I samma lillla stad,vad fan är detta ? Kommer ta tag i detta i morgon.Verkligen snurr.Ja zom in zom ut bor 5 portar i från varandra samma förening,samma namn som min yngsta tös,har hon.Mamma pianick

   • Vem va herren som fick den här,lilla mörka tösen att sluta blogga på ab blogg ? I dag har min eds kropp jobbat,ja har själv två barn ja krigar för,men höra detta.Snabb var hon i språket,kommer va lika välkommen i morgon med sin berättelse.Fick i hop ett plus ett.Sen ja börja blogga mamma 47 syndrom,till mina barn ja älskar.Sen tacksamheten till att zom in zom ut besökt mig.Mamma pianick ja kontaktar dig mer över mail.Vilken snurr i mitt eds liv.

  • Svara inte på eländet. Framförallt: Skicka inte mail till den där Christina. VIRUSRISK! Det lägger sej efter ett tag om du inte blir upprörd och svarar.
   Kram på’re
   Kao

   • God eftermiddag har inte svarat på några,mail,suddat bort alla kommentarer.Plus blockerat ip num,se om eländet slutar nån gång.Men väldigt tröttsamt detta kram Pianick

   • Bra. Strunta i det där nu. Du ser ju vad jag själv har fått här!Avfall, sopor kallar jag det.
    Ha en bra dag.
    Ciao’

 5. Fanns nån med som kunde intyga,hon köpt smycken på ett helt sunt sett.Sen byta num för elaka med människor.Min eds hjärna går varm 😦 Men ja kan inte försvara,vet inte allt en,men det räckte det ja lyssna på.Mamma pianick

 6. Och sjuk herre eller, en gubbe,med häst grönsaker,med vän få denna lilla möra söta indevidens sak,ta bort bloggen för det så kallade ab folket,när hon skriker ut om pedofiler.I min mamma värd så hadde ja knäckt vede börandes revben.Pedofiler ska inte finnas här,ingenstans.I samma kommun där den sjuka gubbens odling bor,där bor min yngtas pappa ,inte ens min svärson hadde ätit sjuka grönsaker,han är vegan :).Först brinner ja eld i morse för rättvisa,sen detta.med zom in zom ut ? Granne,sen alla svar om allt sjukt sen ja börja blogga syndrom familj i sep.Mamma pianick den störtsa kon bor i samma stad med.Så klart som i ett glas hus :),hon försvarat sig.Jävla blogg troll.Du fick mitt mob på mail kao.Kram Pianick

 7. Ja har alltså,fått in massa hatande ab bloggare,som tror att min yngsta tös är zom in zom ut.På min syndrom mamma blogg,jag bor på samma gata med som zom 🙂 Fick ja veta i dag.Tänker gå till botten med detta helt.En sak i taget.Kao ska inte bli inblandad i detta alls.Fått veta med av zom,kao andra med hjärta,som jag pianick med kommenterat hoss är goda med människor.Men sen hur sjuka gubbar kan bete sig,det går inte in i min mamma värld alls,fast ni är före detta ab bloggare.Uch

  • BlOGGSOPPA?
   tILL piANICK: Typiskt ett troll som dykt upp.Jag kan inget om såna här saker!!! Det är du som är trollet`?? NEJ. Jag skojar väl?

   Sjuka gubbar OCH KÄRRINGAR har alltid funnits, men vi tjejer SOM blivit uppfostrade hur vi får bort dem när de dyker upp: vi finns kvar.
   Bevis för att du, TROLLET behövs ej. Vi vet alla att dårar finns överallt och det går inte få stopp på dem!!
   ———–
   PIANICK: BRy dej inte om ovanstående skitsnack. Du hör ju själv! INgen vettig person pratar så här som de ”vettiga”. Lägg inga större växlar på det. Det har hänt alla bloggare. – Bloggtroll! (Se förra kommentaren)

   Nu skriver jag inget mer om det här, så får du förstå själv. Vill inte blanda mej med troll….// Kao

   PS. Ha det bra

   • Detta ovan i mitt namn har inte jag själv skrivit. INte mitt språk, ens. Jag vet inte hur och varför någon vill göra så här. Men jag struntar i att vissa snokar och splittrar. (Herregud!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s