Fattar Inte Vad Jag Har Gjort Med Mina Bilder. // Kao

Jag begriper inte vad jag har gjort, oteknisk som jag är. Alla bilder jag tagit med mobilen under min semester har jag visst tagit i videoläge och jag kan inte få in dem här på bloggen. Det är så sorgligt att man kan gråta. På mobilen har jag bilderna. Men inte här. Förresten försvann allt från mobilen också, just nu.

Om jag kan få fram dem på mobilen med hjälp av Phone House i morgon, så ska jag visa dem här. Har ju gjort en del väldigt kul saker….Just nu känns allt bara eländigt och jag skulle helst vilja kasta allt i väggen. Både datorn och mobilen.

4 svar till “Fattar Inte Vad Jag Har Gjort Med Mina Bilder. // Kao

  • Tack för det. Hoppas ni själva har det så bra det bara går. Tycker 2011 har varit ett uselt år och kan inte tro det kan bli VÄRRE 2012….
   Kramar och GOTT NYTT.
   Kao

 1. – Påminner om mina problem med filmer från Chile. Jag kan inte öppna dem i min Linuxdistribution eftersom Sony (filmkamera) använder ett filöverföringsprogram från Microsoft. Som alla vet tillåter Microsoft inga alternativ. Jag har därför bestämt mig för att aldrig mer köpa hårdvara som inte är Linuxkompatibel.

  -Men jag hoppas att dina problem är mer lättlösta. Bienvenido en el pais del … suecos

  • Fy så jobbigt! Man kan ju bli galen på tekniken. Att köpa dyra saker som sen inte funkar som man vill och det tar timtals att mixtra med nåt som ändå inte blir som man har tänkt sej. Kompatibel? Jag begriper inte, men fattar att du är förbannad.
   Nej, mina mobilfilmer (mkt korta) fäster tydligen inte på bloggen. Men jag ska lämna in min laptop på översyn och då kan de kanske fixa det där på något sätt.

   Önskar dej också ett GOTT NYTT 2012.Varän du befinner dej på Klotet.
   (Värre än året 2011 kan det inte bli för min egen del, i alla fall).
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s