Wikieleaks, Sveriges Rättssystem, Carl Bildt Och Julian Assange // Kao

Klart att Assange ska hit och ställas inför rätta och få en rättvis dom. Varför har han hållit sej undan den svenska rättvisan och förtalat Sverige, kan man ju fråga sej. Kanske är han oskyldig, kanske skyldig? Jag vet inte, vill heller inte ta ställning för eller emot eventuell skuld, men blir ändå misstänksam mot folk som inte självmant kommner till en rättegång och rentvår sej själv.

 I stället påstår han att Sveriges rättsssystem är åt helvete – precis som om något annat lands vore bättre. Att han är dömd på förhand, som han påstår,  är bara skitsnack.

Men en ännu större skurk är CARL BILDT, som nu vill och gör allt för att rasera  förtroendet för Wikileaks, antagligen för att rädda sitt eget skinn angående Lundin Oil-affären.

Läs vidare här:

http://nyheter.se.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=160622768

20 svar till “Wikieleaks, Sveriges Rättssystem, Carl Bildt Och Julian Assange // Kao

  • De har nu, tyvärr, blivit en klubb för inbördes beundran och har helt tappat den gnista och det de jobbade för från början. Han verkar inte vara nån trevlig kille, Julian Assange. Inte bättre än C.Bildt, men på ett annat sätt.

   Kao

  • Klart man gör. Wikileaks har nu blivit Assanges egen personliga försvarsadvokat och levererar som sagt inte ett dugg längre. Vilkenn dunderflopp!

 1. – Här en saggig högerfigur håller med en måste man vara extra tydlig: Att alltså inte Wikileaks obetingat levererar den data den kan leverera och som den anser vara viktig, det är vad som urholkar förtroendet för organisationen.

   • 2anna

    kan jag inte tänka mej. Varför skiulle det vara så? Har ni något otalt?

    Jag tänkte mej han talade om någon okänd allmän person, som ett tillbaka-skämt på mitt inlägg, när jag läste kommentaren.

    Välkommen till min blogg, förresten
    Kao

   • Jag och portot har något otalt ja, på goda grunder tycker vi nog båda!

    Tack för välkomnandet Kao, men jag har ju kommenterat här flera gånger förut?

   • Jag är jävligt besviken. Nu påstår du att du är man och vill se hur kvinnor har det. Dessutom retar det dej tydligen att flera män än kvinnor ligger högre upp på rankningslistorna på bloggar. Vad spelar det för roll? Är det viktigt för dej, mannen? En bloggjävel? Gå ut i livet och kolla, i stället.

    Jag är förbannad på mej själv att jag låtit mej bluffas under flera år av en sån som du. Fattar nu precis varför Portrolanseglaren inte gillar dej. Han har väl sett igenom dej och din bluff.

    Kao

   • Kao jag förstår att du är väldigt upprörd för att jag i mina två senaste inlägg skojade och låtsades vara en man som heter Kjell! Dina kommentarer här och på min blogg tyder på det. Jag trodde när jag skrev det att det skulle vara uppenbart för alla som läste det att jag bara skojade, men jag hade tydligen fel! Du missförstod mig helt och hållet. Och säkert andra också.
    Men man måste inte förstå allt skojande alltid, eller uppskatta det,och jag tror att du har ett gott hjärta Kao då du inte gillade det jag skrev om det varit allvarligt menat.

    Hälsningar från Anna som som alltid varit Anna men som försökte skämta i mina senaste två inlägg.

   • Jag uppskattar inte alls din typ av humor. DEssutom ljuger du ju, och lägger ut bilder och uppgifter som är bluff. DET är inte ett dugg kul.

    I övrigt har jag kommit på att du inte har ett skit att ge mej. Varför är det så viktigt att ‘låsas’och sen ta tillbaks? ”Skoja???”Jag gillar inte såna personer, så var vänlig och skriv aldrig någon kommentar hit igen.

    Du är usel på att skämta eftersom dina s.k skämt är lögner som kan göra folk osäkra och förvrida huvudet på andra. Begriper du inte det är du korkad..

 2. Rara Kao, dina senaste kommentarer på min blogg visar att du inte förstår mitt sätt att skoja alls! Det är kanske inte ett roligt sätt att skoja för alla, men är dock ett sätt att skoja. Och inget illa ment från min sida, som fortfarande är Anna.

  • Nä, jag fattar inte alls ditt söätt att ”skoja”, såvida du inte är transa eller transsexuell.Då kommer saken i ett helt annat läge.

   Kao

 3. @ DEN S.K ANNA

  Du har väl en lustig humor, men jag fattar den inte och tycker bara det är vidrigt att utge sej för att t.o.m vara av ett annat kön än man är. Du får kalla dej vad fan du vill, men gå ut med om du är man eller kvinna. Det har en viss betydelse – även om du är rabiatfeminist eller bara en stor bluff och tycker ev.att alla ska kalla sej ”hen”.
  DU är ju som ett bloggtroll.

  Det är visst viktigt om det är en man eller kvinna som kommenterar. En man kan aldrig i djupet förstå en kvinna och vice versa. Det är därför vi är av olika kön och båda behövs för samarbete och kärlek.

  Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s