Anna Nicole Smith I Mitt Kikarsikte (länkrepris till gammalt inlägg) // Kao

Ett människoöde som berört mej väldigt mycket – och hon är inte ensam. Marilyn Monroe är en annan psykiskt misshandlad, missförstådd person som ingen kunde se något djup i. Eller VILLE INTE se, rättare sagt.

Det vimlar tyvärr av även unga svenska tjejer som söker ”lyckan” på dett sätt.

Jag stod på övre däck på väg med båten från Miami med min kikare när vi gled in i hamnen i Nassau, Bahamas och såg….

…….kolla länken till mitt gamla inlägg om den kvinna de flesta hånade.

https://kaobyterblogg.wordpress.com/2011/06/15/anna-nicole-smith-i-mitt-kikarsikte-kao-2/

4 svar till “Anna Nicole Smith I Mitt Kikarsikte (länkrepris till gammalt inlägg) // Kao

 1. Ajajaj, KAO. Klanka inte på min Marilyn. Jag somnar till henne varje natt. Liksom jag vaknar till henne, Norma Jean Baker. 10 Andy Warhol-porträtt. Amsterdam 1964.
  För övrigt är du i strålande krönikeform. Keep Up The Good Work.
  /lasse s

 2. Hej.

  Men du måste ha slarvläst detta gamla inlägg. Jag klagar inte . Så läs igen.
  Jag skriver nämligen PRECIS TVÄRTOM! De blev utnyttjade och folk runt dem var enbart intresserade av deras utseende och vägrade se att det fanns en människa bakom de leende röda läpparna och den blonda kalufsen. Marilyn Monroe var t.ex en utmärkt komedienne (I hetaste laget mot tony curtis & jack lemmon) och inte minst visade hon sin dramatiska ådra i ”De Missanpassade”. Så liiite fick hon ju visa av vad hon gick för.

  Anna Nicole Smith fick aldrig chansen att visa någonting. Visst, hon var en usel mor till sin son, som dog i hennes sjukrum just som hon fött sin lilla dotter. Hon blev förkrossad av hans död, han var väl i 30-årsåldern. Ett par månader senare var hon död. Båda dessa skönheter blev sexuellt utnyttjade som barn och när sådant skett sitter det i hela livet. Många som går på ‘stritan’ har haft samma upplevelser och tror att det är den enda uppskattningen de kan få, att det är det enda de duger till.

  Efter lång terapi kunde de kanske förlåtit sej själva och mått hyfsat. Filmmogulerna och de övriga som svassade runt dessa damer var bara intresserade av att suga ut så mycket pengar ur dem som möjligt. Ställa ut dem som skyltdockor till allmän beskådan. Inget annat.

  Att de även hade en själ, ett känsloliv, tror jag inte ens föresvävade dessa herrar.

  Tack för cred.
  Kao

 3. -Vad gjorde Anna Nicole Smith egentligen? Jag menar; skådespelade hon, sjöng hon? Hon gjorde reklam för H&M minns jag, uppseendeväckande men framför allt diskret sexig – så som Marilyn Monroe. Men vad gjorde henne känd -då, en gång, för några år sedan? Hon är redan glömd, till skillnad från Marilyn Monroe. M M skrev till och med en bok om sitt liv.
  Jag tror att kvinnor generellt sett alltid blivit sexuellt utnyttjade, att de är i undantag som inte blivit det. Skambeläggandet av den kvinnliga sexualiteten fungerar också som en utmärkt dörrstängare kring övergreppet.

  • Hon hann inte göra så mycket av sitt tragiska liv. Gifte sej med en gammal gubbe för pengarna.
   TRor inte heller att det är så vanligt med övergrepp som det skrivs om, men det är bra att det SKRIVS om det. Jag har aldrig blivit det, ingen kvinna jag känt sen barndomen heller. Men här på nätet har jag träffat många såna som blivit det sen de var barn. Har nog haft en jäkla tur i mitt liv kanske?

   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s