Hattifnattar I Dubai? Näe, Ett Underbart vattenpel Med W.H-Låt ( R.I.P) // Kao

Jag prenumererar på olika världskanalers nyhetsbrev och varje dag får jag nyheter från dem, bl.a från DUBAI NEWS.

Scrolla ner en bit, klicka och sätt på helskärmsläge och fråga dej varför vi inte kan göra så här fina saker i Sverige.

”Det finns inga pengar” – brukar det alltid heta här hemma , men det gör det visst!!! De är bara så förbannat felfördelade.

Skådebröd för folket kanske vilka tycker, men varför inte? Hellre än att stålarna går ner i Caremas madrasser på Caymanöarna….

http://www.longislandpress.com/2012/02/14/dubai-fountains-synchronized-with-whitney-houstons-i-will-always-love-you-video/

2 svar till “Hattifnattar I Dubai? Näe, Ett Underbart vattenpel Med W.H-Låt ( R.I.P) // Kao

  • Fantasifullt, kul hus. Bra nya tag. Oftast sätter sej folk emot nybyggen i städer, bildar grupper osv. Inget fel med det om det skulle förstöra sol- och utsikt för de i huset framför. Men annars är det barfa att acceptera om man ska bygga bort bostadsbristen någon gång. 250.000 ungdomar i Sthlm står utan bostad, t.ex.

   Kul du gillade vattenspelet med musiken från Dubai. DÄR kan man tala om fantastiska futurella byggnader. Inte minst Burj Khalifa, som just nu är världens högsta byggnad på över 800 meter, men en som ska bli ÄNNU högre är också på G någonstans.

   När vi var i Kuala Lumpur i dec-06 var vi uppe i KLL Tower, Radiotornet. Det ligger på en kulle och man kommer högre upp än man får åka i Twin Towers, som ju en gång var högst i världen.

   I skymningen skedde ett ljusspel över hela staden. Jättefint. Så högt vi fick komma fanns en utställning med alla höga byggnader i världen. Då låg Twin Tower ”bara” på 3e plats men sen dess har flera högre byggnader byggts. JUst då tror jag ett hus i Shanghai var högst.

   Ha en fin dag
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s