Bilderberggruppen Och De Avgörande Besluten Om Hur Mänskligheten Ska Ha Det I Framtiden // Kao

Det som först hånfullt kallades ‘konspirationsteorier’ har både Wikieleaks och privatpersoner begripit varit sanna för länge sen. Kolla i länken nedan så får du bilda dej din egen uppfattning.

Min är klar för åratal sen, gällande detta….och varför skriver inte media om det? Jo, för de högsta hönsen är själva involverade i skiten.

Det handlar om oss och våra barns /barnbarns och hela världens överlevnad.

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?com_mode=thread&com_order=1&itemid=756

13 svar till “Bilderberggruppen Och De Avgörande Besluten Om Hur Mänskligheten Ska Ha Det I Framtiden // Kao

 1. – När man tänker på den kris den kapitalistiska världen hamnade i med start 2006 så undrar man över Bilderberg-gruppens potens/-impotens. Mot den krisen som bakgrund verkar Bilderberg-gruppen mer vara ett uttryck för paniska försök för de mycket rika och mäktiga att hantera kapitalismens inneboende destruktivitet på ett sådant sätt att de själva hamnar på topp. Självklart krossar dessa mäktiga i sitt eget intresse allt de kan komma över, nu senast Grekland. (Andra svaga europeiska länder kommer att följa Grekland inom en snar framtid, förutspår åtminstone Emanuel Todd, den franske analytikern. Men han talar inte om Bilderberg-gruppen utan på det mäktiga Tyskland.)
  Jag ville säga att man inte ska överdriva någon Bilderberg-grupps makt i det i grunden irrationella system som kapitalismen är. Sådant skapar, anser jag, en känsla av maktlöshet och man ger upp allt hopp om en rättvis värld, som inför en främmande gud eller djävul.

  Artikeln du länkar till saxar citat utan att ange sammanhang, det bör man tänka på när man läser den.

  Många hälsningar från yours

  • Att jag fruktar såna som just de enskilda medlemmarna i Bilderberggruppen, är att just att de gått ihop och därmed stöttar varandra och sina (främst) egna intressen. Nu är de väl räddare än någonsin,när de ser hur det kapitalistiska systemet faktiskt inte håller måttet för ett hållbart samhälle. Och rädda människor kan bli farliga, särskilt de med makt! Att såna mäktiga inte kan samarbeta när det kommer till kritan ser vi ju på kolossen EU. Utan insyn och bara en massa käbbel, som EU-ländernas invånare får betala. Oftast genom sämre levnadsvillkor. Ofta genom att de fattiga länderna utanför EU,särskilt på den afrikanska kontinenten som knappast kommer någon vart i sin utveckling, i.a.f går det mycket långsamt. Det finns ju ett egetintresse i den rika världen där – alla naturtillgångar och värdet av dessa går ju knappast till de som bäst behöver det. Oftast till vapen och att berika de redan svinrika diktatorerna där. Tyskland är mäktigt, ja. För många år sen, då jag var med och röstade NEJ till EU sa jag att ‘detta är det nya sättet för Tyskland att starta tredje världskriget’. De lär väl, pga sina ca 80 miljoner invånare och störst i EU, även ha flest medlemmar i Bilderberggruppen. Det är så jag tänker.

   Du har rätt i att citaten var utsaxade lite här och där, men inte ser jag dem som felaktiga för det. Tycker det är intressant med alla som kan berätta om hur det ser ut i ”Den stora klubben”.

   Men jag har ändå hopp om framtiden, även om jag tror vi tvingas få det mycket sämre först. I grunden är jag en positiv person.

   Yours
   Kao

 2. @ PORTOLANSEGLAREN:
  Vad jag menar med att Tyskland startar ett 3e världskrig i Europa har intemed vapenmakt att göra. Det handlar om ekonomisk makt! Det är därför det är så farligt för oss om vi skulle gå med i EMU. Det är även farligt för Sverige att vara med i EU.

  Skulle någon union alls skapats, där vi var med, skulle det varit en Nordisk Union med alla oss i de nordiska länderna. Tyvärr har Norge sånt starkt samband med NATO, så det blev väl svårt. Men innan det (och kanske nu efteråt) kanske det ändå går att ändra på.

  Men helst av allt skulle jag inte vilja ha unioner alls. Alla borde få leva ifred. Det största hotet mot mänskligheten ur politiskt perspektiv är att man ö,h,t tillverkar vapen. Och där är vi i Sverige en av de största skurkarna.

  Fanns det inga vapen skulle folk ‘tvingas ‘slå varandra på käften i stället…..om det nu är så nödvändigt för att komma överens sinsemellan.

  Kao

 3. Reblogga detta på Slow train is coming och kommenterade:
  Att journalister inte skriver mer än vad de gör om det här hänger huvudsakligen samman med att de inte har tillträde där in Obehöriga äga ej tillträde, är ord som är synnerligen relevanta i det här sammanhanget.

  • Det tar en grävande journalist ingen hänsyn till, tycker jag. Men nu finns det inte så många sådana kvar, förutom de som redan tjänat en hacka på böcker och annat och fortfarande har kvar sina ideal och har råd att bli av med jobbet. Mediaägarna är inte intresserade av att skriva annat än slaskjournalistik idag. Man matar folket med värdelöst vetande. I den mån man ö.h.t skriver om något som inte passar Makten blir man som journalist tillsagd att ”sluta gräva” när sanningen lurar i faggorna.

   ”Sanningen ska göra er fria” (Johannes 1:18).

   Jag känner ett antal journalister och de berättar samma sak.

   Kao

   • Minns när Expressen för några år sen skulle skriva en artikelserie om frimurarna, om dess inflytande, och om personer som satt på ledande poster i samhället. Och det började bra, men redan efter en, kanske var 2 dagar, avbröts av någon anledning deras reportage. Ingen förklaring till varför, pang bom bara, och så hade man lagt på det gamla hederliga locket. Så när Bonnier ryter till, då lyder man.Idag är jag för gammal för att studera till att bli journalist,men visst hade det varit intressant att lära känna branschen lite mer inifrån så att säga, om det sen hade varit värt det är en annan femma.

   • …och att jag är jättetrött på soff- och tjattermedia där PK-maffian ska styra folkets tyckande och tänkande.

    Kao

   • Dagens Bibelord:
    ”Ty där mycken vishet är, där är mycken grämelse; och den som förökar sin insikt, han förökar sin plåga”. (Predikaren 1:18)
    🙂
    Kao

   • Många vetgiriga journaliststuderanden som vill ”gräva”, är mycket besvikna på hur yrket förflackats. Nu har dessutom ingångslönen sänkts – och därmed hela lönesättningen för yrket. Det senare rapporterar min vän, som är sportjournalist.

    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s