”ExistensMaximum” – Hansson De Wolfe United ( Video ) // Kao

Klicka på  ‘lämna en kommentar’  i inlägget, så du kan  klicka på länken, då dyker låten  upp. Har du hört dem förut eller är du för ung? Jag är i.a.f så gammal att jag ständigt glömmer bort hur man lägger in bildrutan med låten, men  det funkar såhär också…Hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=CWlDZejxOcY&feature=mr_meh&list=AV4oVf-d_DwKBzWkEyFh2Lb_dpcFm6qsCl&lf=list_related&playnext=0

Annonser

19 svar till “”ExistensMaximum” – Hansson De Wolfe United ( Video ) // Kao

 1. Jodå, de är bekanta för mig.

  Du ska använda länken i webbläsaren och sedan klistrar du in den genom att klicka på symbolen kamera/musik. Klicka på ”Från adressen” och att det är ”Ljud, video eller annan fil”.

  Kram!
  /Skvitt

  • Hade tänkt lägga in den först, men nu blev det Existens Maximum – denna gång. ”Var kommer barnen in” är underbar.

   Ha en finfin helg
   Kao

   • Vet inte vad jag har gjort. Skulle behöva en personlig instrukör bredvid mej som bankade in instruktioner i huvudet på mej. Men de jag känner här i krokarna är inte av den art jag ens släpper in i mitt hem 😦

    Men MÅSTE funka!Skrev upp det du skrev i länken, men även P-seglaren misslyckades enligt dina instruktioner. Har du kanske missat nåt annat en totalt okunnig bör veta?
    Kram
    Kao

  • @ HOFORSLASSE
   Det måste vara skönt för dej nu när du bara behöver tänka på dej själv och inte invaderas av fiktiva påhäng 😉

   Kao

 2. ”ANC-galan eller Svensk Rock mot Apartheid var en manifestation mot den sydafrikanska apartheidregimen som hölls 29-30 november 1985 på Scandinavium i Göteborg [1]. Resultatet av evenemanget och en insamling i anslutning till detsamma blev över tolv miljoner kronor, vilka skänktes till befrielserörelsen ANC.
  Drivande bakom arrangemanget var främst Mikael Wiehe, Tomas Ledin och Tommy Rander och på de två utsålda galorna uppträdde hela den svenska dåvarande rockeliten gratis. Även Sveriges statsminister Olof Palme (s) medverkade med ett tal. Den 12 december 1985 sändes en TV-inspelning från den första galan och man utgav också en dubbel-LP med musik från galorna. År 2005 utgavs TV-inspelningen på DVD (även denna såld till förmån för ANC).
  Kännetecknande för ANC-galan var att den polarisering inom det svenska musiklivet under 1970- och 80-talen, vilket kulminerat i samband med Alternativfestivalen 1975, hade försvunnit och att de musiker som tidigare tillhört proggrörelsen och den mer ”kommersiella” musikbranschens artister således nu kunde samarbeta och uppträda tillsammans för en gemensam sak. ANC-galan var därför en viktig milstolpe i den svenska rockhistorien. Särskilt Dan Hylander hade en viktig roll som ”brobyggare”, då han sedan tidigare hade kontakter i de båda lägren.” / Wikipedia

  Från den galan ser du HDWU här:

  Kram!
  /Skvitt

  • Har starka och kära minnen från den tiden då svenskarna ( många) engagerade sej för de utsatta i världen. PLus all musik som spelades till förmån för dessa.Dan Hylander var en otrolig person. I England drog ju Bob Geldof igång sin grej.

   Jag såg Nelson Mandela I Sthlm, men det var runt -97-98 på nåt statsbesök, åkandes i kunglig vagn för middag på Sthlms slott.Höll min då lilla dotter i handen och förklarade att nu hade hon sett en av världens viktigaste personer. Berättade ocjkså VARFÖR han var så viktig. Hon minns det än idag 🙂

   Tack för musiken.
   KRam
   Kao

   (PS. Nu är texten plötsligt så liten när jag skriver, så jag ser den knappt…:( Alltid är det tydligen något skit som händer med min dator – eller att jag tryckt på fel knapp nånstans….

   • Liten text, gör så här: Tryck ned Ctrl-tangenten samtidigt som du antingen scrollar eller klickar på plustangenten. Enkelt. Minska gör du lika dant, scrolla! Eller väljer minus-tangenten plus Ctrl.

    Kram!
    /Skvitt

   • Tack. Har redan klurat ut det. Men som P-seglaren säger: Det måste vara nåt sonm fattas i din beskrivning av hur man lägger in en låt (med rutan) i sitt inlägg….
    Hoppas på att få svar därifrån redan ikväll.

    Ciao
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s