De Är Lurade, Men All Reklam Är Inte Av Ondo ;-)…. Kolla På Bilden Varför…// Kao

Härmed gör jag (kanske otillåtet) reklam för Bonton = Hans Lindströms satir. Han och flera andra satirtecknare håller till på www.kartago.se eller www.bonton.se 

Klicka på ”lämna en kommentar” så ser du en större bild.

9 svar till “De Är Lurade, Men All Reklam Är Inte Av Ondo ;-)…. Kolla På Bilden Varför…// Kao

 1. Den finns som historia också.

  Alla spermierna står med fötterna i startblocken och så går startskottet. Alla kämpar, men som alltid är någon snabbast.

  Rätt som det är hör alla som ligger efter han som leder loppet höra honom gallskrika!
  ”Stopp för helvete! Vi är lurade! Jag står till knäna i skit!”

  Passar denna hemska?

  Bögarna Bosse och Bert sitter i bubbelpoolen. Plötsligt flyter saggar upp till ytan.

  ”Va fan, runkar du i poolen?”
  ”Nä, råkade släppa mig!”

  Kram!
  /Skvitt

  • Hahaha! Bra. Ett gott skratt förlänger käften. Behövs ett sånt varje dag. Flera ggr/dag. Den första var bäst – den hör lite ihop med den bild jag lade in.

   Kram
   Kao

 2. hahahahahaha……..

  BS Visst, han är duktig min man, på mera än åka skidor också.
  Trist att ni inte får någon ordning på boendet ännu, måste vara retfullt att folk kommer och tittar och sedan blir det ändå inget byte eller nåt.
  Eftersom jag mår något bättre igen och orkar ta in omvärlden tycker jag det är pest att du ska ha det så uselt. Vill självklart att du ska må bra. OM det är en parasit borde inte någon funnit den vid detta laget ??? Eller så har de inte letat efter just det förstås.

  Kramar

  • Problemet med lägenhetsbytena är inte att de som kommer hit inte gillar vår. Det har 9 av 10 gjort. Problemet är att vårt ‘sökdjup’ är triangelbyte och det är alltid stopp nånstans. Vi vill inte ha vad skit som helst för vår toppentrivsamma lägenhet. Vi hade ett finfint byte på G, men när jag hade frågat om ev.stambyte var i faggorna kröp det fram att det var det. Då går hyran upp betydligt, det tar -10 veckor och toa, dusch och kök i en barack på gården, tillsammans med övriga drabbade i kåken. Hur kul är det? Då backar jag direkt. Så har det varit flera gånger. Eller kilometrar att gå till affären eller åka buss för att handla? Nejnej! Hade jag varit frisk och/eller haft bil vore det väl en baggis. Men nu har jag inte råd att ha bil om jag ska kunna göra annat i mitt liv. Kan ju inte bara BO. //Kram/Kao

  • Blev lite konstigt här med kommentarsfältet – går inte scrolla.
   Jag träffade en kvinnlig läkare på akuten förrförra gången. Hon beordrade odling och den är inlämnad. På tisdag har det gått 3 veckor och min nya läkare måste då fått odlingssvaret och ge mej ordentlig behandling. Kan inte leva på Omeprazol och Dimor för att få ett någorlunda liv. Vågar ju knappt äta nåt.

   Hoppas du får en finfin helg
   Kramar
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s