Svinaktigt Höga Lönelyft För Bankdirektörerna // Kao

Svinaktigt högt lönelyft för NORDEA-chefen och övriga liknande råkapitaliseter. De som redan har, alltså. (Se länken nedan)

Ändå fungerar NORDEA inte ens idag. Som händer dessutom titt som tätt. Det går inte betala med kortet och inte ta ut pengar på bankomaten.

Jag ringde dem och fick svaret att ”vi jobbar på det…i eftermiddag…nån gång, kanske”.

Butiksägare som tvingas ta emot betalning via NORDEA-kortet, måste betala 2,50/kund! För min lilla kvartersbutik blir det en tung utgift  –  runt 5000:-/månad.

Fattar inte varför cheferna ska ha så höga lönelyft när de inte ens kan se till att det fungerar. Det är osmakligt med nästan 50% högre lön för så redan överbetalda personer!

http://nyheter.se.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=160806825

10 svar till “Svinaktigt Höga Lönelyft För Bankdirektörerna // Kao

 1. Allianspolitik, alltså. Det är bankerna som regerar Sverige. Inte politikerna, om nu någon trodde det….de senare är bara nickedockor. Anders Borg kommer med uttalanden, men ingenting händer. Det är såna som bankdirektörer och storföretagare som är på G att ta över våra liv och bestämma hur vi ska leva. Om vi ska vara fattiga eller rika. Men först måste de berika sej själva. Likt jätten ‘Gluff-Gluff’ slukar de allt! De har inte förmågan eller intresset av att se att det finns andra personer i samhället.

  Utan dessa personer som jobbar under direktörerna vore direktörerna själva inte värda ett vitten.

  Precis som psykopater manipulerar och bedrar folk och bara skrattar dem rakt i ansiktet när de klagar över sänkt levnadsstandard…etc etc// Kao

 2. Dit det lutar rinner det uppenbarligen.

  BS Tack Kao, vad du är snäll !
  Nu borde jag väl vara nöjd som fått permanent sjukersättning, men bara för att jag har det bättre nu innebär inte att jag inte lider med andra som sliter och våndas med FK, doktorer, AF mm. Om jag kunde skulle Reinfeldt och hans gelikar få leva på skit och ingenting, gå hungrig, vända på korvörena, tvingas be om hjälp osv. DET skulle vara medicin för honom och Moderaterna. Ingen kan lita på evig tur och lycka, så existensen lär väl se till att han drabbas på ett eller annat sätt.

  Hoppas du har det bättre nu än senast vi “hördes”.

  Kram kram

  • De i den typen av grupper anser väl att de har ett högre människovärde än andra. Någon annan förklaring kan jag inte se. En typisk högerpolitisk inställning till ”VI” och ”De andra”. Inte ens de som arbetar får ju sin rätt. Titta bara på pensionerna. De som fortfarande jobbar, öppnar sina orangea kuvert och blir förskräckta när de får se vad som väntar dem några år senare då de kryper över mållinjen som 65-åringar. För dem som ens orkar så långt.

   Tack, men nej. Jag mår inte bättre och nu har jag en jäkla förkylning ovanpå det andra. Mår bäst när jag sover.

   Här skiner solen, hoppas den gör det på dej också.
   Kaoskramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s