15 svar till “Har Han Träffat En Annan? // Kao

 1. – Hm, en djupsinnig vits. Hon visar honom moderskärlek; de har levt ihop som mor och son från hennes perspektiv, medan det från hans sida kanske har varit ett känslodött man-kvinna förhållande. Ett sådant förhållande kan kanske sägas likna det som tonårssonen känner för sin mor när han flyttar hemifrån. Sinnrikt.

  • Visst är det :-)? Gillar din lite djupsinniga analys där.

   Hon kommer gå ‘segrande’ ur striden – om det nånsin finns en segrare i ett kraschat äktenskap.

   Kao

 2. Den där är så himla bra, precis så tänkte jag om min fd man på tiden det begav sig och jag ville skiljas. Han hade träffat en annan bakom min rygg, det var väl därför han var så svartsjuk och tokig, det man gör själv tror man om andra……….. Gick då och hoppades på att komma på honom med nåt, skulle ha jublat och applåderat.

  BS Särskilt trist är det att bråka om pengar och behöva inse att man verkligen är missunnad.
  Har du med en sprängande huvudvärk ??? Vaknade av den nu igen kl. 6, inte kul ! Det är tur jag har detta så ytterst sällan, men det lär väl bli oftare nu med småbarn omkring sig.

  Kram kram

  • Hehe:-)
   Jag lyckades bli fri från mitt psyko tack vare (obs! inte på grund av) att han ‘råkade ramla’ baklänges utför min trappa….du kanske läste min berättelse om tiden med honom på min AB-blogg? Då först blev jag av med honom för gott….
   —————-
   BS. Jag har ju halvsidig huvudvärk sen min carotis dissektion på ena halspulsådern, som jag behandlades för 10 dagar på sjukhus 2005. Livet ut måste jag ta Neurontin för att det inte ska komma tillbaks.

   Klart att små barn, hur söta de än är, kan framkalla huvudvärk :D.
   Särskilt om man är sjuk.
   Men jag tycker nog att vissa vuxna är 100 resor ‘bättre’ på att framkalla huvudvärk.

   Kaoskramar

 3. Jag tänker som så att det finns antingen två segrare eller två förlorare vid en skiljsmässa…eller både ock….sköter man det bra så kan det inte bli annat än bättre.

  Det tar bara lite tid att inse det för vissa….män!!!!

  kram och tack för din kommentar inne hos mig!

  • Det har du så rätt i. Men i min bekantskapskrets tycks det inte finnas några segrare och det är barnen som får lida för det. Men det struntar man tydligen i, eftersom man inte kan låta bli att skjuta giftpilar. Både i telefonen och IRL. Det är så egoistiskt och man borde veta att det inte går att lura barn.

   Vissa vill både ha kakan och äta upp den. Trots att de har nya förhållanden ska de ha någon slags kontroll över sitt ex’s liv ändå….

   Kram t-baks och tack för DIN kommentar:-)

   • Klart att barnen blir de stora förlorarna …om föräldrar inte kommer överrens…
    Att vuxna människor inte kan sluta använda barnen som slagpåsar…är för jäkligt.
    Min första separation gick hårt åt mina barn…de har ändå klarat sig bra…Mitt ex gick till min bästa kompis, de gifte sig skaffade egna barn men de kunde ändå inte sluta trackas och prata skit…anmäla mig till soc och krångla i familjerätten. Helt obefogat…
    Nu är de skiljda sedan många år..hon träffade en annan…så så var det med den kärleken!
    Det är ett märkligt fenomen det där att man vill ha koll på sitt ex fastän man inte älskar varandra längre…det borde väl bara vara att släppa taget och gå vidare.
    Hur svårt kan det vara!

   • Otrolig story, men inte ovanlig. Verkar det bom.
    Ja, varför kan de inte släppa kontrollen när de fått som de vill? Både ha kakan ochy äta upp den.

    Stackars barn!

    Men jag fattar du har gjort allt som står i din makt efter sveket och fått barnen att må bra. För de varken kan eller ska ta ställning för eller emot förälfdrarna. Y

    Tycker jag, alltså.

    Kao

 4. Mitt i allt elände så är man stark..vad har man för val?
  Det är 27 år sedan det hände så inget jag tänker på längre …vi har alla gått vidare nu som tur är!! Men sånt man sår får man skörda…

  Men när man tänker på det så kan man nu se att det var rena rama Dallas!!
  Nu är det nu och nu tampas man åter med en separation!!

  Visare? Borde man ju vara men den här separationen tampas med andra problem…

  Kram och ha en skön dag!

  • Det låter hur jobbigt som helst. Fattar hur du får kämpa. 😦
   Det är just det dåliga som alltid dykt upp i mina förhållanden, det som skulle blivit olidligt att uppleva ytterligare en gång, som gör att jag gör allt för att undvika ett nytt förhållande. Tycker det är skönt att vara själv, det som är bra i ett förhållande uppväger inte skiten som kommer. Förr eller senare.

   Hoppas du kommer igenom eländet med högburet huvud.

   Kram t-baks
   Kao

   • Så är det…ändå trillar man dit och blir kär igen…men jag var själv i 7 år med mina två första barn innan nästa rätta dök upp…man ska aldrig säga aldrig.

    Att älska någon är riskfullt…för att förlora någon gör ont…

    Kraaam

   • JUst att ge sej hän igen står mej emot, e-som jag alltid ‘valt’ fel och bara fått problem. Senast för bara ett ½!-år sen….Att leva ensam är min grej och har inget med klokskap att göra.

    Jag GILLAR att vara själv, men vill gärna vara med i diskussionerna om dåliga förhållanden. Även bra såna, givetvis. Där man ger och tar.

    Jag har inhga problem med min ensamhet. Bara med ev.förhållanden. Det kan naturligtvis vara MITT fel, men jag vill inte vara med längre. Handlare inte om bitterhet. Jag blir helt enkelt förtjust i fel personer och ju äldre jag blir desto fortare upptäcker jag sånt jag ej kan leva med. När jag upptäcker det gör jag mej av med personen så fort det bara går.

    Jagt är säkert en jävligt svår person att leva med, men det må så vara.

    Tack för att du tittade in:-)
    Kram
    Kao

 5. Hm …jag vill oxå leva ensam nu ett tag….vill hitta mig själv igen…jag är heller inte bitter..jag trivs oxå själv och kunna göra vad man vill utan att behöva anpassa sig och passa någon annan.

  Ottokram

  • kAN INTE TÄNKA MEJ ATT LIVET SKULLE BLI BÄTTRE I ETT (ursäkta caps lock) förhållande än det är nu. Heller inte det motsatta. Många har en avog inställning till mej, men när jag frågar VAD som är fel egentlkigen så får jag aldrig något svar…. Så dessa personer får passera förbi. För varför skulle jag bry mej om dem?

   Kream
   Kao

 6. HALLÅ! JÄTTEGULLIGT ATT NI BRYR ER OM MITT LIV OCH EV.FÖRHÅLLANDEN, MEN SKA JAG MÅ BRA SKA JAG VARA ENSAM.
  BILDEN ÄR BARA EN ILLUSTRATION ÖVER MITT SÄTT ATT SE HELA GREJEN MED FÖRHÅLLANDEN – FÖR MIN EGEN DEL.

  DET LIGGER MER HUMOR OCH SJÄLVRANNSAKAN över bilden för min del, än det ligger förebråelser över någon annan person.

  Ciao!
  Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s