Carl Bildt Utskälld För Passivitet :-) // Kao

(Bild: Hemimamma)

Aftonbladets ledarsida idag 8/4 skriver om Carl Bildt (mannen vi alla älskar:-)):

Han skulle hedra offren för bosnienkriget och belägringen av Sarajevo i en ceremoni i just Sarajevo. Men Florence Hartman, som tidigare var talesperson för krigsförbrytartribunalen för det forna Jugoslavien, anklagar Carl Bildt för att inte ingripit i slaktandet av människor.

”Varför är han här? Han förtjänar inte att vara här. Han borde komma när han kan göra något. Han var helt passiv och kallade t.o.m Milosevic för en ‘trevlig kille’. Detta finns dokumenterat”, säger Florence Hartman.

Hon fick medhåll av Ed Vulliami, engelsk journalist som bevakade bosnienkriget. Men själv twittrar Carl Bildt glatt: ”Deltog i en rörande ceremoni för att hedra de 11.541 personer som föll offer vid belägringen av Sarajevo 1992-1995.”

När han hört Hartmans kritik svarar han lakoniskt att hon bör läsa hans bok! Han är helt otrolig på att glida undan ansvar, den mannen!  Som en oljig ål glider han vidare mot nya missgärningar.

 Han verkar ju empatiskt efterbliven – eller hur man nu ska uttrycka det….

4 svar till “Carl Bildt Utskälld För Passivitet :-) // Kao

 1. ja, verkligen… man undrar verkligen vad det är för fel på karl’n???

  Han hade fullt upp med att vara otrogen mot Mia Bohman Bildt med Corazza… 😈

  Hemikram

  • Otrogen? Det vet jag inte nåt om. Kanske det var så? Men Mia Boman var väl rätt godtrogen som gifte sej med en av pappas ‘lickers’?

   Kaoskram

   • Knappast ovanligt. Jag visste att han förälskade sej i Corazza under bosnienkriget och sen skilde sej från Mia Bohman. Corazza var väl intressantare då hon själv jobbade med liknande. Kanske var han otrogen innan han skilde sej. Men ‘kaka söker maka’ och kärringen var väl bättre för hans status och dagliga liv?

    Kaoskramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s