Reklamhelvetet – Det Är Inte Bara Här Vi Ogillar Det // Kao

Läste idag i AB:s papperstidning en för mej  underbar  notis. Borgmästaren Peter Bober i staden Hollywood, Florida, ruttnade på alla reklamskyltar  längs stadens vägar(många av dem olagliga). ”KOM OCH KÖP:..blablabla”) Han hade plockat bort fler av dem men nya dök upp med jämna mellanrum.

Då kom han på en lösning:

Han köpte en maskin för 1.800 kronor, som ringde upp 90 av annonsörerna. Ibland upp emot 20 gånger per dag, skriver AP (Associated Press).

”-De här människorna vill att vi ska ringa dem, så därför ska vi också göra det tills det snurrar i huvudet på dem”, säger Bober till AP.

Hämnden är ack så ljuv. Det är väl så vi ska göra här i Sverige också, antar jag. Men jag undrar om det hjälper….men jag gillar tilltaget och fick mej ett gott skratt.

Vem säger att det bara är vi här i Sverige som ogillar reklam som vi påtvingas? Vi borde på något sätt gå till motattack mot både reklamskyltar och inte minst den vidriga TV-reklamen? Det vore underbart härligt.

Har du något bra förslag?

 

5 svar till “Reklamhelvetet – Det Är Inte Bara Här Vi Ogillar Det // Kao

 1. Den gubben han var inte dum han !

  BS Det verkar som du känner dig tvingad att in här, det är du inte, du gör självklart som du vill.Du behöver inte ursäkta dig.

  Tack för titten !

  Kram

  • BS. Jag känner mej inte TVINGAD! Lägg av!!! Jag GILLAR din blogg. Jag ursäktar mej inte – jag ger en förklaring. Egentligen har jag inte ens tid att blogga. Just nu är jag inne i en helt annan viktig sak. Ville bara titta in till dej ändå, jag gillar att läsa det du skriver.

   Kram
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s