(S), (MP) Och (C)??? Är De Inte Kloka? // Kao

(MP) har alltid varit som vindflöjlar, vänt kappan efter vinden. Allt för att få sitta i regeringen, har jag förstått. Regeringskåta. Har aldrig fattat om de är höger eller vänster. Vet de det själva, tro? Därför har jag heller aldrig röstat på dem. Eller litat på dem.

När jag läser i AB söndagen den 27/5-12 ser jag att Fiolin Fridolin och hans sumprötter vill ha ett framtida regeringssamarbete med (S) och (C???). (S) kan jag ju förstå. För att fatta  det hela ännu bättre jublar hans regeringskamrater över, vad de tycker, det kloka uttalandet. ”Genialiskt”, ”perfekt”, ”precis som det borde vara” o.s.v.

Man tar sej för pannan. Jag trodde i min enfald att de ville regera med (S) och (V) men så verkar det inte vara. Just idag, alltså….(men det kan ju vara annorlunda i morgon, som sagt. Så är det ju med kappvändarna).

Men varför (C) som är superhöger numera och skiter i miljön mer eller mindre, snarare mer, och  har en idiotkärring till partiledare och medlemmar i partiet som skiter i den miljö de alltid sagt sej värna?

En partiledare som är helt okunnig gällande allt vad vanligt arbete vill säga och har helt andra planer för samhället än just miljön. En streber, en maktmänniska som vill införa regler och lagar som försämrar ytterligare för de som har det sämst här i landet. Har hon, liksom Reinfreldt & Co förläst sej på nationalekononisvinet Marian Radetzkis teser? Kan inte tro annat näör jag läser och hör lilla Annie Lööfs uttalanden.

Det är ju för fan bara politisk makt de är ute efter, allihop. Jag blir så trött och förbannad!

10 svar till “(S), (MP) Och (C)??? Är De Inte Kloka? // Kao

   • Hmmm. Ja, det är ok. Det är ändå aldrig nån som hör av sej därifrån (vad jag vet) och lika bra är väl det. Med tanke på min inställning till FB.

    Kram // Kao

   • Vad vet du om det? Kanske du fått en kommentar bara för att jag eller någon annan har delat länken.

    Kram!
    /Skvitt

   • Jo, någon kan ha hittat din blogg genom att jag eller någon annan har delat något av dina inlägg på Facebook.

    Kram!
    /Skvitt

   • ……..förresten har jag fattat det här med bloggar och internet redan från start, så vad jag egentligen heter står inte ens i mina mail och inte någon annanstans heller, vad bjag vet. Jag har googlat på mitt riktiga namn och där står bara att jag varit nämndeman i tingsrätten för (V).

    Sen är jag så pass gammal att jag skiter i dem allihop och deras regler. Jag är autonom.

    Kao

  • Det är ju sant – köttgrytorna är ett bättre ord här.
   Jo!
   Bor du i ”Elevetor Nobody”? (Min lilla ordvits om en stadsdel i GBG).Eller bor du kanske i Skånes lilla ort ”Liiiisten). Jag bor ju på i ”Timber island” 🙂

   Kaoskram

   • Det heter No elevator!

    Listen finns, liksom Listen Village.

    Kings River är en annan ort och det finns många till. Ryktet säger dock att det inte är sant. Däremot finns FUCKING, men inte i Sverige. Jag har en skylt på det i ett inlägg för inte så himla länge sedan.

    Kram!
    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s