”Kao Utan Skyddsnät” // Kao

Fick plötsligt syn på min Metroblogg ”Djupdykning”  för en stund sedan och skrev där om en  otrevlig och farlig händelse som  skedde för ca en timme sen i skrivande stund.

Som vanligt lever jag alltid nära döden, den kan ju hända både mej och alla andra när som helst…

Jag tar givetvis på mej all eventuell skuld för de fel jag kanske gjorde i det här fallet. Men jag vill ändå berätta hur det gick till:

www.djupdykning.metrobloggen.se

Ciao’

4 svar till “”Kao Utan Skyddsnät” // Kao

  • Det var ju jävligt märkligt! Jag och tekniken!!!

   Försök med ”Djupdykning” eller ”Kao utan syddsnät”. Funkar det?

   Annars kan du ju läsa mitt senaste inlägg på WP om ”Tao enligt Puh” 🙂

   Ciao
   Kao

   • Denna länk http://metrobloggen.se/djupdykning/2012/06/
    leder rätt.
    Det gick bra, Kao, trots allt. Angående vän av ordning: Det finns en promenad/cykelbane-stump nära vårt hus. På grund av cykelbanans upphörande strax innan är det oklart om man ska cykla på stumpen eller inte. Det rör sig om 50 meter ungefär. När jag och mi esposa kommer cyklande där och vi möter någon fotgängare så slår det aldrig fel: jag cyklar utan vidare förbi men mi corazon får ofta hugg i ryggen av någon käring eller gubbe.
    Tror det handlar om sexism – och därmed idioti. Vän av ordning behöver alltså ingen livboj om han faller i vattnet.

   • Du har rätt. Ibland GÅR DET INTE att stanna mitt i trafiken eller på vissa andra platser – som för min del i en mycket trafikerad korsning. Jag skulle stört trafiken och/eller riskerat en olycka värre än den jag råkade ut för, om jag hade framfört min cykel på annat sätt. Det handlade bara om att glida upp på den låga kanten, sen går jag av, eftersom jag skulle just precis till butiken 1 meter från korsningen. Men givetvisn kollar jag att det inte finns någon gångtrafikant i närheten. Då gör jag på annat sätt. Har haft körkort sen 1974 och ingen har klagat förr.
    ————-
    I ditt fall, där du och corazon dia, handlar det givetvis om att de ger sej på henne. Dels för att hon inte ser svensk ut, dels för att hon är kvinna. Rasism och antifeminism i en kladdig blandning.

    Ta din pipa och stoppa in den i käften på ‘vän av ordning’ – med piphuvudet först (helst med kraftigt glödande tobak).

    Näe. Av mej får inte vän av ordning någon livboj – om jag vet att det är just en sån person. Vad ska den personen med det till? Skadar man sej är det tydligen ristat i sten att det är ens eget fel. Så då får han/hon väl klara sej själv – om vederbörande klantat till det. Gjort fel. Men såna gör väl aldrig fel? 😀

    (I det verkliga livet skulle jag givetvis hjälpa till, oavsett vem det var).

    Ha en fin helg (här lyser solen just nu, ca 18-20 grader)

    Ciao
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s