De Multinationella Företagen Som ”äger” oss, Äter Upp Oss // Kao

Förutom bankerna som i princip äger och styr alla låntagares liv, ekonomi och egendom och som styr över regeringen och struntar i Riksbankens räntedirektiv  (bl.a) så har vi :

# Oljeindustrin med sina giftiga produkter och tvivelaktiga metoder för att få upp oljan ur jorden och därför fördriver och mördar folk med hjälp av milis och/eller med regeringens militär, i sammarbete med milisen eller själva, i landets goda minne… (t.ex Sydsudan)

# Läkemedelsindustrin som nästan aldrig fälls för livsfarliga mediciner, höjer priserna med 10-30% var tredje månad, säljer en massa kladdprodukter som inte hör hemma på Apotek…… och nu görs listan allt längre på produkter som inte ens gäller på frikortet längre…..(Astra Seneca, Roche etc etc.) Det gäller mer än 100 mediciner.

# Tobaksindustrin som säljer giftiga produkter till folket, med samma budskap som när det gäller alkoholen : ”Köp våra varor men använd dem inte för de kan allvarligt skada din hälsa.”

 # Livsmedelsindustrin som pular ner gifter i vår mat, och särskilt ICA/ Konsum kör inte heller med den konkurrens som ju ska vara i Sverige idag – enligt Alliansen. (I stället luktar det insideraffärer – eller oligarki, som någon skrev i en kommentar. Som i Ryssland  när det gäller t.ex olja/gas.) ”The winner takes it all”.

# EU som har den egentliga makten över vad som ska hända här och i övriga europeiska länder och regeringen låtsas som att det är de själva som bestämmer här hemma!!! C:a 70% av de beslut som fattas i Sverige om våra liv och vår ekonomi är egentligen EU-direktiv. (Nu ska det ‘skumma’ snuset bort, t.ex. Många har slutat röka tack vare snuset  och det skadar ingen utomstående. Inte heller den som använder det. Givetvis finns det mycket viktigare exempel.)

# NATOKRAMARNA, som vill att vi helt ska ansluta oss till försvarspakten, vilket skulle göra Sveriges politiska situation ytterst instabil. Varnande muller har redan hörts från öst….

Det enda vi kan göra för att mildra de värsta effekterna av eländet som blir allt värre är att börja med att rösta rött 2014.

—————–

Apropå livsmedel:

Jag köpte ett grönt äpple för att testa hur länge det skulle hålla innan det ruttnade. Det var för 3-4 månader sedan och det ser fortfarande likadant ut som när jag köpte det! ALDRIG att jag skulle äta ett sånt äpple!

12 svar till “De Multinationella Företagen Som ”äger” oss, Äter Upp Oss // Kao

 1. – Att man blir starkare genom att gå samman det är en insikt som i vår tid bara ska gälla företag. Vår tid är ful och ytterligt självdestruktiv. Våra hjältar är USamerikanska soldater som krigar mot rymdvarelser i främmande galaxer, vår verklighet är USamerikanska soldater som krigar mot spinkiga araber i torra ökenområden. Ingen stor idé som fyller hjärtat finns eller får finnas.

  • ‘Ful och självdestruktiv’ var en mycket bra beskrivning av vårt sargade samhälle och vilka som lagt beslag på vårt tyckande och tänkande (Media, främst Bonniers veckoslaskpress).

   Det är äckligt – och jag beskyller – förutom Alliansen, Bilderberggruppen, Illuminati, G20 och alla de som i REALITETEN styr världen.

   Kao

  • Tack, det var ungefär så kort jag kände mej när jag skrev – inte kort som människa, men ‘korthuggen’ är kanske rätta ordet.

   Kaoskramar och sol och läkande.

 2. Vi, det vanliga folket, är de som dessa företag lever på. Kapitalet tjänar pengar i alla led, för om så vore att det fanns ett led som inte gav profit hade det ledet försvunnit. Och i alla led är vi som ger kapitalistena kapitalet medan vi själva givetvis är förlorarna.

  /Skvitt

  • Det är klart! Man kan sammanfatta det hela i den suveräna bilden av ”Den kapitalistiska pyramiden” – så får varenda kotte sammanhanget klart för sej. Om de kan tänka ö.h.t. Jag FÖRSÖKER i.a.f, men vet var jag har min politiska ideologi, alltid har haft och alltid kommer att ha.

   Kram
   Kao

 3. Kao!
  Gå in på min blogg!
  Kolla i marginalen där jag har ”Senaste kommentarer”. Klicka på ”kao”! Du ser då att du inte existerar!
  Om du klickar på ”kao” i själva kommentaren, då ser du att du inte heller existerar.

  Det måste vara något fel med din inställning i WP när det blir så.
  Gå in i ”Adminpanel” och leta efter felet. Det är där det måste finnas. Antagligen i ”Användare/Personliga inställningar”. Vad står det hos dig under ”Kontoinformation” i rutan ”Webbplats”? Efter den rutan står det som förklaring: ”Automatiskt länkat när du gör kommentarer.”.
  Det måste vara där som det är något fel. Kolla noga att det står rätt där! Kanske du inte ens har fyllt i den.

  Kram!
  /Skvitt

  • Det där felet måste uppstått nyligen. Jag har inte ändrat några inställningar annat än att jag återaktiverat min blogg Djupdykning på Metro. Men där står än så länge inget läsvärt. (Vet inte vad jag ska med den till, kanske jag raderar den…..) Jag har haft denna blogg sen AB-bloggen dog sin försmädliga död och har inte glömt eller ändrat nåt annat.

   Blir nästan gråtfärdig när jag ombedes att gå in på admin.panel och liknande, för det är INTE min bransch och det bara snurrar i skallen. Det är mycket annat just nu, jobbiga grejer…

   Konstigt att det blivit så (liksom att jag ofta hittar dina och Hemis kommentarer bland skräpposten).

   Ska sätta mej i solen på balkongen och läsa tidningen en stund, så får jag ta nya tag lite senare.

   Kramar
   Kao

  • @ SKVITT.
   Nu har jag fått ett meddelande att jag ska uppgradera min ‘browser’, jag som inte ens vet vad det är för nåt! Kanske det kan vara felet? Meddelandet varnar mej att den ‘browser’ jag har tydligen håller på att försvinna, sluta fungera. 😦

   När jag klickar på länken dyker det upp en jäkla massa rutor och man ska klicka vidare och vidare och åter vidare – och jag orkar helt enkelt inte ta till mej facktermer på ibland engelska och ibland svenska, när jag ändå inte begriper vad de menar.Ibland är det gratis, men plötsligt kostar det en massa USD – eller om det var LB.

   Tyvärr känner jag ingen som kan hjälpa mej med detta här hemma.

   Kao

  • @ SKVITT
   Har öppnat upp min Metroblogg ”Djupdykning”, men inte gjort andra förändringar. (Den bloggen kommer inte innehålla något särskilt av politisk natur. Mer en vardagsblogg. Inget för dej, kanske?) 🙂

   Hela denna dag har varit full av jobbiga samtal med bostadsbolag, ComHem och andra. Är helt slut!

   Hemtelefonen har inte funkat på flera dar och om en stund ringer de mej på mobilen för att försöka hjälpa mej att få ordning på den. COMHEM är ett jävla skitbolag, men har trevlig och hjälpsam personal, dock. Så jag skäller inte på DEM, men säger vad jag tycker om företaget….

   När jag flyttar ska jag ta bort både fast telefoni och extrakanaler på TV. När jag sa det till dem fick jag genast ett erbjudande som skulle gälla ett år…”Men sen då”? sa jag. Osv osv.

   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s