Rika Stjäl Fattigas Möjlighet Till Bostad Genom Alla Stiftelser På Attraktiva Bostadsorter // Kao

Det är så vidrigt att man kan spy!

Hela bostadshus, som donerats av numera avlidna rika, barn- och släktinglösa personer, som fortfarande hade empati och hjärtat kvar  i kroppen, och  som ville värna de sämst ställda personerna i storstäderna.

Bostäder, alltså avsedda för de sämst ställda,  tas nu över av de RIKASTE (som ofta själva sitter i styrelsen) och deras barn får gratis bostad i innerstaden. Eller föräldrarna själva. TROTS att de har råd att köpa sej egen lägenhet någon annanstans. Men LÄGET är ju så perfekt….

Hela syftet med donationen har gått förlorad. Donatorn skulle vända sej i sin grav om denna visste hur det nu går till.

Läs här, så får du se hur en rik person skyller ifrån sej. Trots att lägenheterna inte alls var ämnade för såna som han från början:http://www.hemhyra.se/artikel/stiftelser/skatteverket-granskar-bostadsstiftelser-8060

Inget nytt. Liknande skandaler har inträffat förr och t.o.m visats i media. Men det är inte bättre för det. Det blir  värre när man hör hur de skyller ifrån sej, varför just DE  ska ha tillgång till dessa bostäder.

Skit samma om de sämst ställda och däribland barnfamiljer, får bo på gatan. De redan ekonomiskt besuttna  får bo på en idag attraktiv adress, där de tidigare aldrig skulle satt sina tjusiga fötter.

Usch!

OBS! Det är inte jag som har gjorty eventuella UNDERSTRYKNINGAR med rött, så bry dej inte om det. Du hamnar bara på en lurendrejerisida. Jag ändrar texten, sen snor de ett nytt ord de stryker under!

9 svar till “Rika Stjäl Fattigas Möjlighet Till Bostad Genom Alla Stiftelser På Attraktiva Bostadsorter // Kao

  • Visst är det så? Var har de tänkt våra barn ska bo? De nu hemlösa, var ska de bo?

   En idotisk (KD)-gubbe, Mats Odell, sa i ett utttalande för ca ½-år sen: ”Jag och min fru har köpt varsin lägenhet till våra barn, det tycker jag alla föräldrar borde göra”….

   Snacka om att inte ha koll på verkligheten och människorna i den. Hade han stått framför mej hade jag slitit honom i stycken 😉

   POlitiker lever i en egen värld, fattar märkliga beslut över huvudet på oss och tror det ska fungera. Utan att ha varken känsla eller kunskaper. Att det faktiskt finns familjer och/eller ensamstående föräldrar som har så dålig lön trots heltidsjobb, att de knappt klarar sej ekonomiskt månaden ut.

   Hur ska de kunna slanta upp en halv-3-4 miljoner till bostadsrätter åt sina barn?

   att få folk i arbete ska man bygga MASSOR med smålägenheter, hyresrätter. Vilken ungdom som helst skulle bli själaglad för 25 kvm med kokvrå och dusch.

   Plus att man ska ta tag i de gamla planerna på att förbätttra den förfallna infrastrukturen. Det FINNS pengar, men Anders Borg har 10-dubbla lås på skattkistan där vårfa skattepengar finns, som skulle kunna finansiera dessa projekt.

   Ciao’
   Kao.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s