OK Att Skjuta Ihjäl En Massa Folk – Men INTE Att Svära….//Kao

USA är på många sätt ett märkligt land. Deras morrallagar än ÄNNU märkligare i mina ögon. Det finns massor med exempel på det. 

Det jag närmast tänker på är hur man censurerar svordomar MEN att det är helt ok att en ‘hjälte’ på film får skjuta ihjäl hur många människor som helst. Utan efterräkningar. Och att köra bil förenat med livsfara för alla som befinner sej i närheten.

Men en rumpa och ett par bröst är inte ok 😀

Det skulle vara kul att få en förklaring från de som sätter normerna i jättelandet ‘over there’.

10 svar till “OK Att Skjuta Ihjäl En Massa Folk – Men INTE Att Svära….//Kao

  • Men amerikanerna är väldigt trevliga när man träffar dem där eller någon annanstans i världen, fast fruktansvärt dåliga på geografin…även i sitt eget land.

   Hemma har de den kristna högerns morallagar att kämpa mot som oftast stiftar just dessa och håller folk nere med sina personkultsval och lögner.

   Kao

  • Ungefär så, ja. 😀
   Mycket är märkligt i det landet, men folket är i allmänhet mycket öppna och trevliga, varhelst i världen man träffar dem. Men vad vet de om omvärlden? Knappast något, kan man tro. Många tror att EU är som USA.

   I en amerikansk utfrågning om var Irak ligger, och med en blindkarta till sitt förfogande, pekade flera ut Norge(!) och Grekland, ja vad som helst. Kanske tur för norrmännen under Irak-bombningarna att bombplansnavigatören visste bättre 😀

   Kao

   • USA måste ha den sämsta geografiutbildningen i Världen, inte ens mina släktingar i Los Angeles vet var de har varit när de varit här på besök.
    Svante

   • Kan jag tänka mej. De fattar inte att Europa består av flera länder heller. En person i en intervju trodde att Paris var huvudstaden i Europa.
    Kolla på komentarerna på Skvitts gotlandsinlägg. Har lagt in ett par videos där…

    Kao

    Kao

  • Visst är det ett tubbat folk!
   Det är bara att kolla ansiktsuttrycken på de som deltar i valmöten, så ser man den totala hängivenheten. Som hos folk som slukats upp av sekter. Totalt kritiklösa. 100% tillgivna, nästan gråtfärdiga av lycka över en massa JÄVLA ORD!

   Kram/Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s