Carl Bildt Får Skäll Internt // Kao

Vad Carl Bildt har gjort och hans arroganta hållning till sina meningsmotståndare, det vet vi ju redan. Särskilt när det gäller hans Lundin Oil-affärer i Sudan och Kongo/Kinshasa. I K/K är han dessutom anklagad för folkmord och blir arresterad om han vågar sej på att sätta sin fot där.
 
Men nu gäller det Iran. Övriga i både Alliansen och Oppositionen vill att Sverige ska delta i den hårda hållningen mot landet, men som vanligt har Bildt dollartecken i ögonen och vill supporta Ericsson som ju har stora affärer där. Då går det ju inte att samtidigt dra åt strypsnaran. Eller? Allt gäller ju pengar och i ett kapitalistiskt samhälle går det först av allt. Moral existerar inte. Inte heller de människor som lider under förtrycket pga dessa  Mammons betjänter.
 
Som vanligt skiter Bildt i vad andra tycker och gör precis som han själv vill. Han är oftast på resande fot, sällan på sin arbetsplats i Arvfurstens Palats, där UD huserar. När han är på stadsbesök säger han precis vad han SJÄLV anser och går inte ens på Alliansens linje. Han pratar för mycket!
 
Jag har själv inte tagit ställning ännu för vad som är rätt eller fel gällande Iran, men spontant känns det som om jag tycker man ska blockera Iran, inte minst pga de uttalanden mullorna där gjorde igår – om att starta Det Heliga Kriget på allvar. Det sa Bin Ladens efterträdare igår och det låter inte särskilt kul…..det är märkligt att man hotar hela befolkningar i stället för att ge sej på makten.
 
Att det inte ska gå att få bort Carl Bildt är för mej en gåta. HUR KAN HAN FÅ VARA UTRIKESMINISTER???

7 svar till “Carl Bildt Får Skäll Internt // Kao

 1. OK, då behöver jag själv inte skriva om saken. Jag har inget att tillägga, dra ifrån eller förtiga. Rebloggar och lägger det på FB.

  Kram!
  /Skvitt

  • Det tycker ju jag också. Framförallt måste vi visa vad vi tycker om mullorna och deras kvinno-, ja – människofientliga politik. Inte minst tänker jag på även ett annat land, där religionen styr mer än man vill erkänna = Pakistan – där en 14-årig flicka nyligen blev skjuten i huvudet av talibaner. För att hon ville att flickor skulle få gå i skolan(!).

   Endast 13% av Pakistans kvinnor har gått i skola.

   Flickan flögs nyss till Storbritannien för vård. Större delen av Pakistans befolkning är förfärade över dådet. Men regeringen där tycks inte göra mycket åt talibanproblemet. Snarare tvärtom. Det är obehagligt, skrämmande med sån lömsk politik som är där i regionen. Men även här i väst är politikerna minst sagt lömska, så vi ska inte tro att vi är så bra här. Våra politiker är bara lömska på ett annat sätt…

   Ciao’
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s