Snart Flyttar Jag // Kao

Äntligen är det klart! Igår skrev vi kontrakten och idag har jag flyttat el och bredband till nya adressen från första mars. Visst känns det bra :-).

Nu är det bara att packa och dessutom slänga grejor.Tyvärr måste jag kasta mitt fina hörnskåp och en sekretär. De kommer inte få plats.

 

Om exakt en månad får flyttlasset. Flyttar från en trea (73kvm)  med stor balkong till en rätt stor etta (43kvm) utan balkong. Ungefär som jag bodde då jag var i 20-30-årsåldern… 

Men det är ändå inget nerköp. Lägenheterna ligger jättebra till, endast ca 1-2 km härifrån.  Nära till ALLT.

 

Jag gör detta för att min dotter ska få en egen lägenhet(under mej, en likadan). Paret vi byter med är grannar och ska flytta ihop.

Alla är nöjda och glada.

 

2 svar till “Snart Flyttar Jag // Kao

 1. Det låter som om det blir bra. Men inte kan du väl kasta skåpen, sälj dem på Blocket!
  En månad går fort, så nu har du det du gör med packning och sortering.
  Trevlig helg!

  • Orkar inte hålla på med Blocket nu. Kanske får jag plats med i.a.f sekretären. Har gjort en ny ritning på lägenheten med dubbla skalan mot den jag hade, så jag lättare kan se vad jag får in och inte. Men det fina hörnskåpet bli jag tvungen att göra mej av med. Idag står det i mitt stora badrum och där har jag handdukar och badlaken och en massa annat. Det är klarblått och kommer inte passa ihop med mina andra möbler ändå.

   Sekretären är vit och ska i så fall stå i en hörna, så det inte stör mina trävita möbler i rummet. Är allergisk mot såna blandningar. Samma med färger och mönster. Hemmet måste kännas harmoniskt, så jag är lite tveksam men behöver sekretären som just möbel för förvaring..

   Men tack för ditt engagemang 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s