Nu Är Jag På Plats // KAO

Puh, vilken pärs det var i lördags när vi flyttade! Vi delade flyttfirma med dem vi bytte med. Tolv timmar tog det innan allt var klart och vi var lika utmattade alla fyra. För att inte tala om de tre flyttgubbarna.

Idag har jag fått hjälp att sätta ihop bokhyllan och lite annat. Samt att få den fasta telefonen och bredbandet att fungera. TV:n fungerar inte, men det tar jag sen – ska ringa ComHem om en stund och få hjälp med inställningen.

Men OJ, vad tomt det ser ut här! Har kastat så mycket – kanske lite FÖR mycket.

Känslan att äntligen ha landat är obeskrivligt skönt. En stor sten har lyft från mitt hjärta och jag har sovit bättre de här nätterna än jag gjort sammanlagt de senaste två åren.  Och dottern har installerat sej i lägenheten under och var klar med det mesta redan första kvällen :-). I förrgår var hon på IKEA med en kompis och igår kom prylarna – möbler och en massa annat. Så hon är glad som en lärka.

Det här kommer bli perfekt. Kommer aldrig flytta igen. I så fall får de bära ut mej med fötterna före, eller spärra in mej på något sunkigt äldreboende…hehe…men jag hoppas på att dö knall fall, mitt i språnget. När det är dags.

———–

Nästa inlägg blir inte så egotrippat, det lovar jag.

10 svar till “Nu Är Jag På Plats // KAO

 1. men SNÄLLA Kao ..
  så skönt att få veta att allt är på plats .
  .ja förutom cykeln då 🙂
  ..lite om din personliga vardag är ju så trevligt att få veta ..
  att kalla det egotrippat är väl ändå att vara lite föör sträng med ..dej
  hoppas det blir ett lyckligt och trivsamt bo !!

 2. – Själv står vi ännu till knäna i grejor dryga två veckor efter flytten. Underlig klyvnad: Å ena ville man vara en anakoret, å den andra ville man återläsa varenda text i ens hyllor: mitt löfte blir något åt det senare.

  • Puh, ja. det är ingen höjdare att stå sådär. Gjorde det själv, men för en vecka sen packade jag upp sista kartongen. Nu fattas bara nya gardiner, vilket jag måste ha pga insynen.

   Känner mej nästan som en anakoret själv, då jag kastat det mesta och inte planerar att köpa nytt 🙂 förutom just ovanstående. För vad ska man med alla prylar till? Men precis som du vårdar jag ömt mina böcker (de jag har kvar) och har återigen satt in dem i författarordning i hyllorna. På högsätet däri står givetvis ”Mästaren och Margarita” av Bulgakov, som jag läst sönder (5ggr). Finns även annat jag sparat. Endast ca 250 böcker har jag kvar.

   Just pillandet med bokhyllan var dock ett sant nöje. Jag gillar att kunna se mina böcker.

   Ciao’
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s