Vad Ska Du Göra I Midsommarhelgen? // Kao

Midsommarhelgen infaller ju samtidigt som sommarsolståndet i år och så ska det ju vara, egentligen. Jag har ingen aning om vad jag ska göra men en picknick i parken skulle inte vara fel. Tänker vara hemma i stan hela sommaren, har jag bestämt. Det är så fint här och finns hur mycket som helst att göra. Även bada mitt i stan på de flesta  platser.

Ligger pall med ryggskott just nu och kan knappt gå. Det strålar ut i benen och gör hemskt ont. Förhoppningsvis går det över inom ett par dagar. Igår var det toppenväder men jag kunde inte ens gå ut och njuta av det – och idag regnar det. Varannandagsväder är visst vad som gäller just nu.

Dottern ska lära sej surfa och åker till Frankrike med  kompisar ett par dagar  efter  midsommarhelgen. Låter jättekul. Själv har jag bara ‘bodysurfat’. Inte tokigt det heller. Jo, tokigt om man inte vet vilka vågor man ska ta. Man kan bryta nacken….men bodysurfing  ägnade jag mej åt när jag var yngre. Nu skulle jag jag antagligen drunkna – eller bryta just nacken :-).

Hoppas ni alla får en underbar midsommar / sommar.

10 svar till “Vad Ska Du Göra I Midsommarhelgen? // Kao

 1. Midsommar är inget som betyder något speciellt för mig. Jobbar.
  Önskar dig en trevlig helg, både denna och midsommarhelgen.

  Kram!
  /Skvitt

  • Inte heller för mej längre. Särskilt inte när jag inte har små barn. Då kan det vara kul. Eller om man har stor släkt som samlas och äter och umgås.

   Kram
   Kao

   • Jag skiter i vilket. Det blir som vilken helg som helst för mej. Köpt senapssill och har fin salllad med grekisk fårost. Men det äter jag ändå nästan dagligen ändå.

 2. jag vakar ut denna midsommarafton så jag orkar inte ens tänka på att hoppa grodorna runt stången 🙂 jag är dessutom ensam hemma då dottern åkt till Mallis så jag får väl bara ha det lugnt och skönt i min ensamhet.
  Det ska bli skönt…

  Midsommar sillen och färskpotatisen kan jag vara utan ..
  Helg som helg …det spelar kvitta..
  Börjar ju min semester just på midsommarafton så jag känner ingen direkt panik ..vet ju att jag ärt fri att göra som det behagar mig 4 veckor framåt.

  Ottokram

  • 🙂
   Min dotter åker till Frankrike 26e. Midsommarafton tar jag med ro, precis som du. Det är väl mest tonåringarnas och affärsmännens helger 😉

   Helgen får passera som vilken annan helg som helst för min del också. Njter av ljuset. Blir det några ‘grodor’ står jag säkert för dem själv :D. Utan vidare planering i förväg.

   Här ska det bli runt 23-24 grader och det låter ju lovande. Blir nog slöande på en filt i parken här intill, under dagarna. Kanske en lättare picknick med nån bekant. Vet inte ett dugg.

   Kaoskram

  • Jag äter sill och grillad karre´ i min ensamhet, men det är helt ok. Det är ljuset jag vill ha….men här har varit mulet några dagar.

   Nu ser jag i tidningen att vi har en s.k ‘supermåne’ igen. Månen har ju en elliptisk bana och då och då får vi se den, då den verkar jättestor och nära jorden. Vilket den också är, men inte med astronomiska mått mätt. Synd bara att det är mulet här. Nästa gång blir visst 2014…:-(

   KRam
   Kao

 3. Vi firar nog ensamma midsommarafton. Dock har yngste sonen aviserat att han o flickvännen vill äta sill med oss en annan dag.
  Vi har just börjat semestern och ska snart ut och resa. Först med barn sen ensamma.

  Hoppas du får en fin helg!

  • Låter som en fin sommar, även om ni får fira just själva -aftonen bara ni 2. Ska kolla din blogg och se om jag kan få ett hum om vart ni ska resa i sommar ;-).

   Själv blir jag kvar i stan. Här är så vackert att ögonen nästan blöder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s