Ett Par Sköna Bilder Till, Som Säger Allt På Egen Hand ;- ) (Öppna Och Kolla) // Kao

bandagerad manBonton chef å anställd

Annonser

14 svar till “Ett Par Sköna Bilder Till, Som Säger Allt På Egen Hand ;- ) (Öppna Och Kolla) // Kao

  • Just det är problemet, och såna som är narcissister eller har andra liknande problem avgår en efter en. Ofta av ‘oklar orsak’…..

   Kao

   • Skulle vara kul, om det gick att hitta något positivt i vårt nuvarande samhälle. Ska vi utlysa en tävling här på bloggen, där alla får lämna positiva upplevelser, när det gäller Svensk politik.
    Svante

   • Jag ger ju en massa negativa åsikter, och jag är övertygad om att många delar dem med mig.
    Svante

   • Det skulle i så fall vara att jag än så länge kan gå ut med hunden i skogen. Naturen är för mig en läkande kraft, eller vad man ska kalla den. Redan, som liten pojke fick jag vara med morfar i skogarna, som fanns runt Stockholm. Numera finns inte mycket kvar av dem. Hur jag än beskriver blir det negativt. Kanske ska jag lägga mig ner och dö, för att samhället ska överleva.
    Svante

   • Naturen är det positiva vi fortfarande har kvar, så länge det finns ett motstånd hos vanligt folk mot exploatering för t.ex gruvnäringen. Se bara Ojnareskogen på Gotland. Kalkbrottet fick ge vika för opinionen. Att sätta emot på det sättet med demonstrationer är inte att vara negativ, anser jag. Det var i stället gruvbolaget som ville göra nåt negativt – som vanligt med dollartecken i ögonen.
    ————
    Vi var också mycket ute i skogen när jag var barn. Varje vecka. Vinter som sommar. Plockade blåbär och lingon, syltade och saftade. Åkte skidor på vintern. Än finns det skogar kvar och Allemansrätten är viktigare för oss alla, men man tycks ta den som en självklarhet, men det är den ju inte alls.
    ———–
    Inte skulle samhället bli bättre om du lägger näsan i vädret! Är det synd om dej, eller vaddå?

    Jag hade nog inte sett dej som ‘kroniskt negativ’ om du t.ex hade kommenterat bilderna jag har lagt ut…

    Kao

 1. Svantes förslag på tävling är lysande!
  Problemet är väl att hitta tävlande med positiva upplevelser när det gäller Svensk politik.

  /Skvitt

  • Inte när det gäller just politik finns väl så mycket glada budskap…och allt är ju mer eller mindre politik. Men visst finns det glädjeämnen i livet. Det gäller bara att vilja se dem som just det, när de dyker upp. Härom dagen blev jag alldeles lycklig i flera timmar efter mitt möte med en 8-veckors bulldoggvalp. Lille Gunnar 🙂

   Idag blev jag glad när jag upptäckte nya knoppar på en blomma jag har, som varit väldigt trög i starten. Såna småsaker. Kul grejer på Youtube. Mest med djur. Musik. Nåt intressant tv-program ibland. En kompis som dyker upp och spelar en vända kort, att sitta över en öl på puben med densamma och snacka gamla minnen
   Och: ”The best things in life are free”, sjöng Frankie Boy.

   Kram
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s