Reinfeldt Får På Nöten. Reinfeldt Blir Övertydlig :-) // Kao

Att rabbla siffror  kan väl vem som helst göra. Men det kan också kallas ‘dimridåer’, antagligen  för att förvirra människor, att ibland tala om procent och ibland om bråkdelar i samma mening. Alla kan inte koppla det. Media gör också så här. Sen finns det såna som inte går på detta….eller helt enkelt struntar i såna billiga verbala tricks…. Lyssna på kvinnan i radiointervjun med Reinfeldt:

http://www.youtube.com/watch?v=M6DOaDmCKDI

…och detta:

😉

http://www.youtube.com/watch?v=jWowxq0L2JU

Annonser

10 svar till “Reinfeldt Får På Nöten. Reinfeldt Blir Övertydlig :-) // Kao

   • 😀
    Hade han sagt att Ryssland inte har någon ANLEDNING att anfalla oss så hade det fortfarande varit fel, men inte riktigt så fel som det han säger i artikeln du länkar till.

    Men Alliansen gör sitt bästa för att reta Ryssland och nu blir det ännu värre för oss när Obama kommer hit. Alliansen utsätter oss för fara med sina dumheter.

    Vi får väl se hur det blir.

    Att Alliansen uttryckligen visar sin undergivenhet inför NATO och USA gör att vår neutralitetspolitik är död och begraven för länge sen. Men svenska folket tycker inte som Alliansen i dessa frågor.
    ———–
    SVANTE: Lyssna på ”Radio Ett” på 101,9 vardagar 15-18 med Robert Aschberg. Det är en pratradiokanal med mycket intressant eftersom vanligt folk ringer in och rapar upp sina åsikter. Man blir förundrad över folks åsikter.

    Tel till programmet: 0200-11 12 13. Ring och var med i direktsändning och säg din åsikt. Det skulle både jag och andra uppskatta. Nya ämnen varje dag.

    Kao

 1. Han kunde ju ha sagt det på ett annat sätt:
  ”Vi tillåter inte folk att vara sjuka! I så fall får de klara sig på egen hand och de som inte kan det brukar ju ta livet av sig. Vi lägger hellre pengarna på skattesänkningar åt de rika och bidrag till dessa rika i form av RUT- och ROT-avdrag, som ju fattigt folk inte kan utnyttja!”

  Kram!
  /Skvitt

  • Alliansens (och särskilt Moderaternas) människosyn är människofientlig. Mot arbetslösa, långtidssjuka och lågavlönade. Finns det någon som inte ser det, kan jag undra.

   Kram
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s