20 svar till “Lite Mer Från Arga Lappen.se // Kao

 1. Ärligt talat så har jag aldrig hittat någon oskuld och jag vet inte om det kan vara något att stå i efter 20 års ålder. Nu är jag 60+ och en oskuld i ”passande ålder” vill jag absolut inte ha om det finns någon. 🙂 En oskuld i ”opassande” ålder är inte min grej. Även om en sådan skulle vara lovlig så skulle jag känna mig som en pedofil. Jag vet och jag ska nu berätta om det:

  Så här var det.
  För cirka två år sedan fick jag med mig hem en kvinna som övernattade hos mig. Jag kände henne inte sedan tidigare. Hon var med i ett sällskap av kompisar till mig och vi satt på krogen och hade det trevligt.
  Man ska ju inte fråga om en kvinnas ålder och det gjorde jag inte heller, men vid något tillfälle sa hon det själv, så jag vet att hon då var 54 år.

  Den här kvinnan var verkligen liten och späd till kroppen. Jag måste poängtera det för det har en central betydelse i den här storyn.

  Vi tog taxi från krogen när vi skulle hem och vi bodde nästan på samma gata allihopa utom tjejen. Hon bodde inte ens i samma stad.
  Tanken var att hon skulle sova hos en av mina kompisar, han som kände henne sedan tidigare. Men när vi lämnade taxin fick hon för sig att sova hos mig och det gick ju för sig.

  Aja, baja! Inte tro det om mig! Nej, jag hade inga sådana avsikter, men det är ju klart, ska det ske så låt det ske! 🙂

  När vi gick till sängs tog hon inte ens av sig jeansen och den signalen fattade jag och respekterade, så jag gjorde ingen som helst ansats åt det sexuella hållet. Det var bara nanna som hon ville, den saken var ju solklar.
  Men jag höll om henne när jag skulle sova.

  När jag låg där i mörkret och kände på denna minimala kropps höft och midja fick jag en obehaglig känsla. Det var som att smeka en liten flicka kring 13 bast! Det kändes obehagligt, fast jag visste att hon var drygt 40 år äldre än så! Vetskapen kunde inte rå på känslan som jag fick. Jag vände ryggen åt henne och knoppade in.
  Nä, så pedofil lär jag aldrig kunna bli! 🙂

  Och så en annan sak som jag får associationer till angående en förlorad oskuld som ägaren inte kan hitta.
  Tänk så många gånger man läser om upphittade lik och polisen uttalar sig: ”Vi vet ännu inte vems kvarlevorna är”.
  Jaha!
  Men det är väl bara för polisen att sätta ut en annons: ”Den som har lämnat sina kvarlevor efter sig på Likfinnarvägen är välkommen in till polisen för att hämta dem”. 🙂

  Kram!
  /Skvitt

  • Din reaktion var förståelig. Det är inte alla som fattar eller bryr sej om signalen en kvinna ger då hon sover med jeansen på.
   ———–
   Apropå ‘kvarlevor’ : Jag tycker det låter som likdelar som är utspridda i småslamsor. Ordet är äckligt i mina öron. ‘Kroppen’ eller ‘kroppsdelarna’ är vettigare svenska.

   Kram
   Kao

   • Det är klart att kvarlevor är obehagliga. De ska därför inte ligga och skräpa hur som helst. Varje kvarlevas ägare måste ta hand om det själv! 🙂 Om polisen inte vet vems de är måste de annonsera efter ägaren! 🙂
    Fan vad jag är rolig! Finns det nå’n mera som tycker det?

    Kram!
    /Skvitt

   • Ja, jag 😀

    Hundskit kan kanske kallas kvarlevor? Samt snus och cig.-fimpar och lite annat….pappersskräp och andra sopor. Men inte döda människor.

    Kram
    Kao

   • Min pappa sa alltid de orden då mamma hade stekt lever på menyn. Vet egentligen inte varför, för vi gillade stekt ungnöt lever. Sedan jag lämnade Stockholm har det blivit en sällsynt maträtt, då lever inte är vanligt förekommande i butikerna här hos mig.
    Svante

   • Blodpudding då jag var barn gick ner utan problem, men nu fungerar det inte. Något som däremot aldrig går ner är mannagrynsgröt, och om man förstör en köttsoppa med att lägga in en klimp i den.
    Svante

   • Den nämnda gröten är inte god, men den skulle slinka ner i nödfall. Köttsoppa med klimp? Man kan ju äta allt utom klimpen ;-). Överkokta grönsaker är inte heller gott. Vill ha stuns i allt grönt.

    Kao

   • I skolan var det vanligt med mannagrynsgröt, och köttsoppa med klimp. Läraren som vaktade skolbespisningen var väldigt noga med att både gröten, och klimpen åts upp. Vid båda dessa maträtter spydde jag upp allt utanför bespisningen. Visste jag om att dessa maträtter skulle serveras smet jag undan, och gick hem till mamma, och fick riktig mat.
    Svante

   • För mej var det likadant. Lärarna gick omkring som lägervakter i matsalen.

    När det gällde blodpudding och skolans korvkaka funkade det inte. Det spydde jag upp bakom gympasalen. Och jag var inte ensam…

    Kao

 2. Leverpastej är inte så dumt… Havregrynsgröt och sylta äter jag inte. Inte ens var för sig.

  Mannagrynsgröt liksom pannkaka gillar jag, men min mage klarar inte kombinationen av mycket mjöl och mycket mjölk. Jag får kolik.

  • Havregrynsgröt med blåbärssylt gillar jag…men inte med mjölk i gröten. Det blir bara en simmig massa. Mjölken dricker jag ur ett glas vid sidan om.

   Sylta gillar jag jättemycket, men har förståelse för att andra inte gillar det ;-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s