Du Är Avlyssnad! // Kao

Många svenskar tycks inte förstå vidden av avlyssningarna från FRA och NSA.

” Jag har inget att dölja”, brukar den vanliga repliken vara.

Då har man inte begripit någonting gällande det storebrorssamhälle som växer alltmer och hotar allas vår frihet och integritet.

ALLA har något de inte vill att alla andra ska veta.

Läs detta (tar ett par minuter).

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=7926610

Vill du veta ännu mer: Läs George Orwells klassiska bok ”1984” – Och då kommer du förstå faran med att rycka på axlarna åt det som sker just nu.

Snacket om att det handlar om ”kriget mot terrorsimen” , är nys. Det är för det första självförvållat att vi i väst har dessa hot mot oss, genom alla utsugarkrig vi i Väst har gjort mot öst. För det andra ska vi i väst inte utpeka syndabockar, döda dem under förnedrande former (som med t.ex Saddam Hussein och Usama Bin Laden). Vi har inte skapat fred någonstans.

Säg det krig som har varit till nytta för en enda människa. Jag kan inte se att det nånsin varit bra.

I stället har vi ställt till med kaos och hindrat länder att utveckla sej själva. Varför skulle vi inbilla oss att dessa länder skulle tacka en så grisig övermakt?

11 svar till “Du Är Avlyssnad! // Kao

 1. ”Säg det krig som har varit till nytta för en enda människa.”
  Lätt som en plätt! Krig har alltid gagnat överklassen och utförts av underklassen.

  Kram!
  /Skvitt

 2. Avlyssnad och filmad, jo visst. Är väl redan var mans vardag. När du ringer till ex.vis olika myndigheter kan det ju låta så här efter du gjort dina knappval. ” Detta samtal kan komma att spelas in – i utbildningssyfte”.
  Hehe..Tror det varit så länge. Man kan inte göra någonting längre utan att bli observerad på ett eller annat sätt. (Är det detta som uttrycket: – Herren är med dig, in till tidens ände” anspelar på tro? ;-P
  Du registreras vid bankomaten, genom dina kontouttag/insättningar, du samkörs i register. Som chaufför kan vissa trpt:er övervakas via inbyggda gps:er, alla kamror överallt, som på bussar och spårvagnar, tvättstugebrickan, portlåsbrickan, telefonen, vägtullar, fartkameror, nätet, affärer.. listan kan väl göras hur lång som helst. Hade varit kul att veta när/var/hur man istället kan undvika detta. Finns väl knappt en plats där man kan vara ifred utan att bli ”sedd”. Ingen idé att dra till skogs nu heller I Dalarna och Värmland har de ju redan skruvat upp kameror i skogarna… 😉

  • Man har okritiskt låtit detta fortsätta in absurdum. Nu går det kanske inte stoppa. Precis detta förutspådde ju George Orwell redan på -30-talet då han skrev ”1984”. Undrar när man påtvingas kameror i sovrummet?

   Men vi ska inte glömma att det var (S) med Tomas Bodström i spetsen som startade detta. I rädsla för terrorismen….(?)…sa man.

   Kram
   Kao

   • Terrorism… Det är ju vad som bedrivs från regeringshåll nu!

    Jo, jag har i flera år undrat vad S håller på med??? Det parti jag alltid litat på och nästan alltid röstat på.. Arbetarparti….Ha!

    No votes anymore!

   • USA och deras allierade, bl.a Sverige, tycks inte inse att det är de själva som kör med förföljelse och terror mot vanligt folk.

    Jag ska rösta, men inte på (S). Och naturligtvis inte på Alliansen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s