40 svar till “En Favorit, Bland De Vackraste Låtar Jag Vet (ca 3-4 minuter) // KAO

   • Tack! Gôtt att du gillade den.
    Jag tror tyvärr att hon trasslar in sig i kjolen och ramlar i sjön. 😦
    Men hon är görfin i kjolen och det vore en stor ära att få rädda den väna damen till livet! 😉

    Kram!
    /Skvitt

   • 😀
    Ungefär så.
    Men kanske ska hon bara välkomna sin make hem, var han nu har varit.

    Man kan tro att det är ett enormt tidvatten, då bryggan är så högt upp…:s

  • Kan du hjälpa mej med en grej: Det dyker hela tiden upp en ruta ”WinZip Update” som talar om att jag har ‘8 drivrutiner som är föråldrade’. De tycker jag ska uppdatera dessa. Men när jag kollar vidare (i det finstilta, förstås) ser jag att det kostar pengar, men ingenstans står det HUR MYCKET det kostar. Dessutom finns ingen hint om vad WinZip Updater är för några.

   Vet du?

   Kram
   Kao

   • WinZip Talar om för mig att datorn inte är up to date varje gång jag går in på you tube, och en del andra sidor. Skit i det de är ute efter dina slantar. Tror inte en sekund på att min dator har denna dåliga prestanda, som de skriver om. För att de ska veta min dators prestanda måste de ha hackat den först.
    Svante

   • Det är just vad såna företag gör ibland, när man envisas med att inte installera deras programvaror! Det har både ComHem och PC-specialisten berättat för mej.

    😦

   • Precis. Varför ska jag köpa nåt jag inte ens funderat på att köpa? Påverkas inte av reklamen men kan bli förbannad när de envisas med att dyka upp på min sida flera gånger om dagen.

    Om min dator är lite slö så är det mej den irriterar minst. Jag har inte bråttom.

    Kao

   • Jag är så gammal att jag i och för sig har bråttom att hinna med allt innan jag tar slut. Reklamen kommer aldrig att få mig att köpa något jag inte själv bestämt att jag vill ha.
    Svante

   • Visst, visst. Men med VAD har du så bråttom innan du tänker lägga näsan i vädret, menar du?

    Försöker du hota oss andra med nåt vi inte vill höra?

    Kao

   • WinZip är ett program som krymper olika filer, zippar dem. Någon gång har du tydligen installerat WinZip, kanske utan att veta om det eller så har du kanske glömt det.
    Vad jag vet finns en gratisversion av programmet. Kanske har de nu fått för sig att ta betalt för det.
    Avinstallera programmet så slipper du att meddelandet dyker upp. Windows har ju av-installation inbyggt, men det finns mycket bättre program för detta och jag rekommenderar att du installerar ett program som sköter den saken lite lättare och mycket mer säkert och effektivt.
    Det finns två program som jag rekommenderar och du kan hämta och installera båda två för de har en massa bra och olika funktioner som är suveräna och enkla att använda för att bland annat hålla dator och webbläsare i gott skick.

    Först och främst är det Advanced Uninstaller Pro Free som är gratis: http://download.cnet.com/Advanced-Uninstaller-Pro/3000-2096_4-10069986.html
    och sen rekommenderar jag ju självklart Glarysoft Utilities som inte heller kostar pengar: http://www.glarysoft.com/

    Här har du en Winzip som bör vara gratis: http://www.winzip.com/downwz.htm men ett bättre zipproram är 7-zip som du hämtar här och som är gratis och siten ger en kot beskrivning om vad det rör sig om: http://pcforalla.idg.se/2.4476/1.126225

    Kram!
    /Skvitt

   • Hur avinstallerar man? Har försökt, men hittar ingen sån funktion. Naturligtvis! Vågar inte gå hur långt som helst med för många knapptryck. Är rädd att det blir ännu värre då och att jag plötsligt sitter med ett program jag måste betala för, som jag inte vill ha.

    Jag är inte heller typen som orkar läsa igenom flera finstilta sidor teknik på engelska, och det förstår säkert de som försöker sälja till mej och andra..,.

    Det är irriterande när detta kommer upp på skärmen hela tiden och stör det jag pysslar med just då, för tillfället 😦

    Kram
    Kao

   • Om du inte vill installera programmen som jag rekommenderar så måste du använda Windows program istället.
    Gör så här:
    Klicka på ”Start” och öppna ”Kontrollpanelen”. Gå till ”Program”. Klicka på ”Avinstallera program”. Välj det som ska avinstallers och överst ser du två alternativ: ”Ordna” och ”Avinstalllera”. Klicka på ”Avinstallera” och vänta tills det är klart.

    Om du inte hittar programmet i listan kanske du kan göra följande istället:
    Klicka på ”Start” och sen på ”Alla program”. Leta upp programmet och klicka på det. I vissa fall finns det då också en undermeny som hete ”Avinstallera”. Klicka där och låt programmet löpa.

    Kram!
    /Skvitt

   • Tack. Nu har jag satt igång med avinstallationen och hoppas det fungerar. Men att det skulle ta sån här tid visste jag inte.

    Kram // Kao

   • När jag går in på WinZips sida står det så här:

    ”WinZip®18
    Trusted privacy protection. Unlimited file sharing.
    Send large files, protect your privacy and share effortlessly with WinZip, the world’s #1 choice when working with large files.
    Zip and unzip files instantly
    Protect files with banking-level AES encryption
    Share seamlessly with more cloud services
    Zip and send large files by email
    WinZip Add-Ons bring WinZip power to other apps*”

    Det finns en ”Free trial”-version och sen kostar det 29.95 $.

    När man har programmet i datorn skall det dyka upp i programöversikten när man avinstallera program. I Windows kan program gömma sig, men i Advaced Uninstaller är det mindre vanligt att program lyckas förblir dolda. Om det döljer sig där trots allt och inte heller syns i Glarysoft eller i andra avinstalleringsprograms programlistor så kan man ju i alla fall göra så att det inte startar upp med Windows. Då slipper man se dialogrutan.

    Ta bort programmet från autostart. Se här: http://pcskola.wordpress.com/2013/02/04/trimma-pcn-1/
    Dyker det upp i listan över tjänster kan man bocka bort det där, se här: http://pcskola.wordpress.com/2013/02/06/trimma-pcn-2/
    Dessa åtgärder tar förvisso inte bort programmet från datorn, men det håller sig i alla fall passivt.

    /Skvitt

   • Det är en genväg. den kan bara ligga där om du har installerat programmet. Och den kan ligga kvar även om du har avinstallerat det.
    Klicka på ikonen och se vad som händer. Går programmet igång då är det fortfarande installerat. I så fall ska du avinstallera det om du inte vill ha det.

    Kram!
    /Skvitt

   • Har inte ens bett om gratisversion. Rutan (blaffan) dyker upp flera gånger per dag när jag sysslar med annat på datorn och det är störande.

   • Sånt har jag också råkat ut för och det är ytterst irriterande. Men det går att ta bort. Ibland är det inte helt enkelt, men det går alltid.

    Kram!
    /Skvitt

   • Gör vad jag kan.

    För mycket info och olika varianter gör dock att jag ruttnat inna jag ens satt mej in i frågan. Blir bara förvirrad av sånt 😦

    Kort och enkelt ska det vara.

    Du kan ju ge det, så jag ser fram emot just KORT info.

    Fattar ju att du bara vill väl, men ibland blir det för mycket av sånt jag avskyr: teknik och framförallt fack-språk på engelska.
    . För många länkar och sånt.

    Kram
    Kao

 1. Janne är duktig, men just denna låt har för många höga toner för att jag ska kunna njuta av den. Min tinnitus gillar inte höga toner, och högt ljud.
  Svante

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s