8 svar till “SD-politiker Gör Bort Sej. Igen. (kort video) // Kao

 1. Jag lyssnade på en annan intervju med en Sverigedemokrat, som klart och tydligt svarade på frågan. Vad skulle du vilja göra? Och svaret blev. Jag skulle vilja emigrera till ett land där det inte finns några invandrare. Har sökt på nätet efter denna intervju men misslyckats.
  Svante

  • Det var ju ett typiskt svar från en SD-are som tillhör svansen.

   Vad han inte begriper är att han i ett annat land är utlänning själv.

   Det är därför jag kallar dem hjärndöda idioter med två hjärnceller som båda ligger i koma (bara se han i videon här! Man får ju spader! )

   Kommentera gärna videon.

   Kao

   • Det var ju videons budskap jag kommenterade, hjärnsläpp är ju det största problemet vi vanliga människor måste lära oss hantera. Hjärnsläpp tycker jag mig hitta hos alla etablerade partier.
    Svante

   • Det har du rätt i. Men de flesta lyckas till viss del dölja detta genom att vara mediatränade. Jimmie Åkesson är en skicklig debattör, men hans följeslagare är de med totalt hjärnsläpp.

    Vi har inte sett slutet på detta ännu. Ska bli intressant att se fortsättningen. Det kommer ske en total förändring av (SD) och medlemmar kommer fly därifrån.

    Så vänta och se.

    Kao

 2. Det mest talande var kanske när han säger att han vill ”underlätta för företag och göra det mer attraktivt och göra dem mer intresserade av att komma till Filipstad och etablera sig”.
  ”Hurdå?” frågar reportern.
  ”Ja, …” Här behöver han tänka efter för han vet inte, helt enkelt 😉 och så kommer det <em"Nä, men planerna finns. Men vi har inte arbetat fram dom ordentligt än."

  Nu är ju frågan den, att om SD får som de vill så kommer ju alla invandrare att kastas ut ur Filipstad. Om man sedan arbetar fram sina planer för att få dit mera företag, vilka ska jobba i de företagen då? Räcker arbetskraften till? Blir det kanske sådant skrik på folk till företagen att alla som i dag sysslar med städning säger upp sig som städare och tar bättre jobb?

  Det här vore ju kul om någon SD-are kunde svara på!

  Videon är sevärd eftersom det ju är en politiker som intervjuas och han tycks inte ha alla hästarna hemma och är till och med illa påläst om SDs politik. Jag menar, de har väl handlingsplaner för mer än bara att kasta ut invandrare!

  Kram!
  /Skvitt

 3. Ping: Och i så fall hopar sig problemen | skvitts

 4. Ping: Babylon ( video c:a 5 minuter) // Kao | kaos nya lya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s