Ariel Sharon Är Död. Vågar Man Säga ‘Äntligen’? // Kao

Efter 8 år (!) i koma i vegetativt tillstånd är karln äntligen död. Israels bödel. Varför man envist håller liv i en person så länge är oetiskt. Men, det är klart, han levde ju ett liv i djup omoral och var mer hatad än älskad, så det kanske är ok.

Förresten: ‘Död efter 8 år i koma’ – har han någonsin varit utanför det tillståndet, med tanke på hans politik?

Tyvärr kallar Carl Bildt  honom för ‘en stor statsman och militär ledare’. Det är pinsamt att C.B delar ut sina egna gracer efter sitt eget tänkande och tyckande, och han representerar verkligen inte svenska folkets åsikt i frågan. Kan ingen få tyst på karln???

Palestinierna jublar naturligtvis nu när en av deras värsta plågoandar är borta för alltid. Inte konstigt alls.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18159744.ab

20 svar till “Ariel Sharon Är Död. Vågar Man Säga ‘Äntligen’? // Kao

  • Verkar som om alla skulle kommit in på min admin.sida om de klickade på länken. Så jag får ta mej en funderare på hur jag ska göra.

   Kram
   Kao

   • Det tror jag inte. Men antagligen publicerade du det och tog bort det igen. Och när du publicerade det så fick jag mail om det, men kunde inte hitta inlägget. Alla dina följare fick väl samma mail.
    Din admin-sida har ingen kommit åt. Det är jag säker på. Men om jag kom åt den så hade jag lagt upp sökfunktionen åt dig 😉 !

    Kram!
    /Skvitt

   • Antar att du har jobbat, eftersom du inte varit så aktiv som du brukar vara på WP. 😉
    Helt ok att du nu är ledig ett par dar.

    Ha det gott.
    Kram
    Kao

   • Det går inte att dra några slutsatser av mitt bloggande kring hur jag jobbar eller ej. Jag kan blogga från jobbet också, men där blir jag störd till och från. Det är i stort sett enda skillnaden.

    Men det är riktigt att jag inte har skrivit så mycket på ett tag. Jag har dragit ned på tempot eftersom jag har tröttnat till en viss del. Det finns så mycket skit att skriva om så det står mig upp i halsen och jag hinner inte skriva om allt som borde skrivas om. Det gör mig lite uppgiven. Regeringen har kastat oss minst 30 år tillbaka i tiden.

    Som jag känner det så kan det vara bra att trappa ned ett tag, tills gnistan kommer tillbaka. Och under tiden har jag lagt ut många bilder på Skvitts Photoshop http://photoshopskvitt.wordpress.com/
    Det har varit roligt.

    Nu trodde du att jag var ledig, men det var tvärt om. 🙂

    Kram!
    /Skvitt

   • Klart man kan behöva en paus ibland. Bara inte sluta helt.
    Visst finns det hur mycket som helst att skriva om. Finns så mycket jag också vill sätta på pränt.

    PS. Dina bilder är förtjusande och häftiga 😉 Fattar bara inte hur du har tid med flera bloggar, FB och jobb.

    Kram
    Kao

   • Fattar precis.
    Kanske du orkar kolla mitt senaste inlägg om droppstensgrottan vi besökte på julafton samma helg som vi sov i djungeln på ett billigt pang och därefter såg våra älskade orangutanger, var ute på en flodresa(därifrån kommer bl.a bilderna på näsapor i det vilda) – plus en massa annat.

    Kan inte berätta allt – det hände så mycket.

    Kram
    Kao

   • Du, förlåt!
    Du har ju en sökfunktion allra längst ned på sidan. Kanske du skulle flytta upp den eftersom man missar den så lätt. Hur länge har den funnits där?

    /SKvitt

   • Herregud! Jag vet inte hur länge, men jag upptäckte den igår och nu finns inlägget/inläggen på plats. Kolla båda länkarna. Inte så mycket text men desto fler bilder 😉

    En underbar resa. Har också bilder från droppstensgrottan med tusentals sovande fladdermöss och hela väggarna i grottan fulla med kackerlackor i ca 3-4-5 cm långa. Fy vad äckligt, men ändå intressant att ha sett det. Att ha varit där.

    På kvällarna ligger vakter och sover där med enbart ett nät runt sej, för att ingen ska sno de värdefulla svalbona, som de utfattiga filippinska gästarbetarna riskerar livet för, varje dag, då de klättrar uppför bambustörar 20 meter upp i taket för att ta ner bona. För en skitlön.

    På natten är alla djuren i grottan superaktiva…du kan ju tänka dej!

    Jag hade enbart sandaler på mej och det krasade under fötterna av vilsekomna kackerlackor…min dotter var jätteförskräckt, men fick välja mellan att stanna utanför och umgås med filippinerna i deras ruckel, eller att följa med mej och Gilbert in i grottan. Hon valde att följa med oss 😉
    Bilder kommer därifrån i ett senare inlägg.

    Kram
    Kao

    Kram
    Kao

 1. Ping: Tänk Dej Att Behöva Genomlida Detta. Varenda Dag // Kao | kaos nya lya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s