Anders Behring Breivik Gnäller // Kao

anders behring breivik i uniform(Breivik i sin falska uniform med ännu falskare medaljhäng)

Massmördaren och terroristen Breivik beklagar sej i ett brev till en norsk nyhetsbyrå. Han vill ha ”fredsförhandlingar för att säkra den vita rasens överlevnad och att Utöyamassakern var ett sätt att  tvinga media till dialog med nordiska nazister”  (!)

Att den mannen ens ställer några krav är magstarkt.

Dessutom tycker han att spelet han har till sitt förfogande på kåken, ”Rayman” är för barnsligt för honom. Banorna i spelet har namn som ‘Revolution’, ‘Uppvaknandets marskland’, ‘Mardrömmarnas grotta’, ‘Livets promenad’ etc. Själv tycker jag att ett spel med de titlarna borde passa Breivik alldeles utmärkt.
Men: samma händer som gång på gång kramade avtryckaren på Utöya kramar nu alltså kontrollen till Playstation 2. I spelet ska han strida mot en ondskefull pirat från rymden. Men spelet är för barnsligt, anser Breivik. Jag hoppas han inte får något nytt spel. I själva verket hoppas jag att han inte får något spel alls.

Han kan få läsa Bibeln och Das Kapital, det skulle han behöva. Sen kan de förse honom med andra klassiker av tegelstensformat. Varför inte också ”Brott och straff” och ”Krig och fred”?

 

———-

Nu är Breiviks diagnos fastställd och den är den personlighetsstörning jag trodde från början: Narcissism. Där  psykopati alltid ingår. Samt dissociativ störning. (En narcissist känner sej i grunden väldigt ynklig och ensam – och storhetsvansinnet är farligt när det blir trampat på).  Läs här:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-anders-behring-breivik/ny-rapport-breivik-er-narsissistisk-og-dyssosial/a/10057129/

12 svar till “Anders Behring Breivik Gnäller // Kao

 1. Den mannen är bara så ömklig. Men jag blir rädd att det finns fler som han alldeles inpå oss. Främlingsfientligheten vinner mark. Många känner sig hotade av ”utanförmänniskorna”. Det surras och konspireras från många håll. För de flesta kan inte skilja på de som flyr outhärdliga förhållanden och de som spränger sig själva och andra. Många som kommer hit vill inte leva i vårt samhälle och vi vil inte ha in dem. En enstaka familj kan vi tolerera. Men när hela stadsdelen blir ett ghetto, då blir det en värld för sig. Jag är rädd att vi lever på krutdunk.

  • Tror också vi lever på en krutdurk, men för att normalisera läget krävs en helt annan politik i de här frågorna. Men inte alls på det sättet som A.B.B och nazzarna vill. De skyller ju på fel personer.

   Invandring har vi alltid haft i Sverige, från vallonerna som ju lärde oss väldigt mycket, via greker och ungrare som arbetskraft på 60-talet, då de svenska industrierna skrek efter arbetskraft – till pizzabagare, taxichaufförer, städare, läkare och forskare som vi ser nu.

   Kao

  • Visst. A.B.B är en ytterst ömklig figur, men han har konstigt nog anhängare. T.o.m kvinnor som skriver till honom och vill rädda honom från sej själv (även det räknas som en störning).

   Anhängarna är inte många, men de kan bli ytterst farliga.

   Kao

 2. Kan man inte låta honom få ruttna i ett Iransk fängelse och få lyssna på muslimska böner från morgon till kväll?
  Om han skulle lyckas rymma kommer han att dra sig fram som en till islam omskolad terrorist. Kanske han då skulle inse att det inte är minsta skillnad på honom och sådana som han ondgjorde sig på. 🙂

  Kram!
  /Skvitt

  • Finns det inga fängelser som är värre än de iranska? I Mogadishu lär de vara för j-liga, liksom i Kinshasa. Vi skickar honom dit. Eller kanske i Afghanistan?

   Och överlever han det ska han gå i koranskola 😉

   Kram
   Kao

   • Int’ fan ska vi ta från honom hans välförtjänta straff att sitta inne tills han dör.
    Men han kan gått få tvingas igenom en politisk grundkurs.Om sådan fanns och om sådan skulle funka. Det tvivlar jag dock på.

    Så vad gör man då med en som honom? Jo, låt honom ruttna bort i en kall, våt källarhåla. För som det nu är så har han det alldeles för bekvämt.

    Kram!
    Skvitt

   • Då blir Kinshasa bra – under regnperioden – fuktigt och en massa småkryp. Han kan få sällskap av Carl Bildt och Jimmie Åkesson, Reinfeldt och några till. Ja, inte i samma cell så de hittar på nya jävelskap där inne – men på rastgården kan de ju få en skymt av varandra från ca 20 meters håll men förbjudas att samtala.

    För all del: Det är flera som borde sitta där. Orkar bara inte räkna upp dem 😉

    Kram // Kao

    Kram
    Kao

   • Det är jag övertygad om. Förhoppningsvis stridstränade /krigsskadade/påtända/beväpnade fångvaktare 😉

    Kram
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s