Blir Så Trött På Alla Sätt Man Försöker Snärja Mej (Och dej ) på // Kao

Ah! Idag kom det hem ett kuvert med ett enormt erbjudande, till just mej… en vecka i lyx i Turkiet för 995:- i stället för 7000:-. Så jävla dumt! Efter att ha lyckats läsa det finstilta visade det sej att det skulle  kosa runt 3000:- mer än så…

Ojojoj! Varför skulle någon bjuda MEJ på något sånt???  Skulle jag vara speciellt utvald? Hähähä! Löjligt!

Finns ingen som helst anledning. Men    företagen verkar få fritt spelrum i dagens it-samhälle för att framföra sina falska budskap.

 

Ska jag skratta eller gråta?

7 svar till “Blir Så Trött På Alla Sätt Man Försöker Snärja Mej (Och dej ) på // Kao

 1. Varför kan man inte få vinna pengar o unna sej saker man vill ????
  Hej Kao !
  Känns som jag precis kommit ovanför ytan igen. Healingen är bra för mej o det känns extrabra att jag valt den själv o ingen har valt den åt mej.Nu är det sömnproblemet som behöver fixas annars klarar jag mej nog hyfsat , tror jag. Själen har behövt mera hjälp än kroppen känns det som.
  Hur mår du själv ??? Bor du ensam nu o kan ta hand om dej ?
  Tack o kram

  • Helt klart behövs en balans mellan fysiskt och psykiskt mående och jag är glad för din skull att healingen hjälper dej att må bättre.
   ——–
   I mars 2013 flyttade vi från vår tre till 2 stora ettor. Jag på 4e våningen och L på 3e. Det känns bra och det är tur för L att jag bor i samma hus, kan jag säga ;-). Det är inte lätt att vara 24 år idag, med otrygga anställningar och allt annat. Det fungerar, om än lite stapplande.

   Nästa vår ska det byggas balkonger här och det ser jag verkligen fram emot. Är ju en ‘balkongmänniska’.

   Krya-på-dej-kaoskramar

 2. I går ville någon bjuda in mig på ett möte om KPA. Det skulle inte kosta någonting, men jag skulle få finfina tips eftersom pensionerna bara sjunker. För mig skulle det kunna betyda tusentals kronor mera i pension. Undra hur mycket det skulle betyda i kassan för de som bjöd in mig?
  Bondfångeri, säger jag bara. Sånt gör inga företag av välvilja. Det är klart som korvspad att jag skulle generera vinster åt dem!

  Kram!
  /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s