Män Som Föraktar Kvinnor // Kao

INTERNETHAT är väl det vanligaste sättet att försöka förminska kvinnor. Framförallt kända kvinnor… förutom det som sker i det vanliga, dagliga livet. Det kan räcka med att man är just kvinna för att ens ideer viftas bort.

Inte ens journalister som skriver om småsaker går fria. Eller författare, t.o.m väderpresentatörer!!!

Då menar jag främst kvinnor, som tvingas ta emot 95% av skiten. På bloggar, facebook  och annat. Särskilt partipolitikern blir utsatt. Alla kallas för nedsättande fula saker. Konstigt nog inte speciellt mycket mot  sd-personer – men däremot mot de som INTE gillar SD…

Att inte ens H&M, som har en egen hemsida tar bort sånt skit efter hand det dyker upp är stötande!!!….för att en ung tjej t.ex skriver att hon inte gillar en viss tröja eller något annat banalt så ska hon bli hatad och mordhotad  av idioter.

(Jösses! Hur orkar folk sitta och reta upp sej på sånt som en åsikt om en tröja eller vad som helst? Hur orkar man ösa ur sej så mycket hat om  små skitsaker?)??? Naturligtvis handlar det i grunden om helt andra saker och visar i stället hatarens låga pannben!)

Jag tror att det bästa sättet att bemöta troll  är så här (så här ser jag dem)

gollum

är att sudda bort deras kommentarer. Att ALDRIG svara. Då tror jag trollen spricker och försvinner. Kanske har jag fel?

Det är små, dumma idioter som skriver sånt här. Ensamma personer som bara sitter framför en dator och inte har något annat liv. Det borde de skaffa sej.

Jag har alltid ‘uppträtt’ med ett alias och det är jag glad för idag. Samt att jag inte är med i FB eller annat sånt.

En person här på bloggen försökte luska ut mitt namn och adress och jag gav tyvärr ut mitt mob.tel.nr innan jag begrep… I stället för att skämmas och vara tyst  efter ett snusksamtal, som jag ALDRIG trodde skulle komma, blev jag i stället fly förbannad och skrev om det här! En  normal man skulle aldrig någonsin göra sånt.

Inbillar jag mej.

28 svar till “Män Som Föraktar Kvinnor // Kao

 1. Att nättrollen inte riktar sitt hat mot SD beror på att det är SD de sympatiserar med.
  Att nättrollen ids att sprida sitt hat beror på att de helt enkelt saknar den intellektuella förmågan att uttrycka sig på annat sätt.
  Att de hatar så mycket beror på att de har så låg självkänsla, sprungen ur en obefintlig bildning.

  Mot detta kan man fråga sig varför så många ens bryr sig om denna primitiva företeelse. Det är väl bara att vända ryggen åt dem och be en bön: ” Gode Gud förlåt dem, ty de veten icke vad de göra!”.

  Kram!
  /Skvitt

  • Är väl ok. Flyttade för ett drygt år sen, men det visste du kanske? Så nu har vi varsin lägenhet, dottern och jag 🙂

   Ha en finfin sommar.

 2. Jag har just sett reprisen av Uppdrag granskning, som tar upp detta. Nu förstår jag mera av det du skrev. Jag kände inte till fallet med H&M-tröjan och tjejen och vad hon hade skrivit.
  Men det ändrar inget i sak. Fortfarande menar jag att det är människor med en mognad som man normalt uppnår vid pass 5 år och sedan växer förbi. Men somliga står kvar på den nivån, av alt att döma. Det märktes ju när man i programmet konfronterade vissa av näthatarna.

  Jag tror på vetenskapen och att den ska lösa problemet. Vad som behövs när det gäller sådana individer är ju så klart lite genmanipulation, alltså genterapi. Sådan terapi kan för övrigt även Reinfeldt behöva. 😉

  Kram!
  /Skvitt

  • Jo, för att banka in vett i skallen på någon är inget bra sätt. Tror inte ens det skulle hjälpa mot Reinfeldt.

   Kram
   Kao

   • Bankar man bara tillräckligt hårt så funkar faktiskt den metoden också, i viss mån. Den är billigare också.
    Det man kan uppnå är att personen ifråga går från att vara omogen, obegåvad, obildad, förargelseväckande, besvärande, hotfull och enfaldig, till att åtminstone av föräldrarna i bästa fall bara vara hågkommen. Det är i alla fall ett gott steg framåt och säkert så långt man i dagsläget kan komma. 😉

    Kram!
    /Skvitt

 3. Ping: Världens bästa naturbilder | eaqhan

 4. Det är något konstigt med detta inlägg. Innan man öppnar det för att läsa så ser man en sengångare. Men sen när man vill läsa hela inlägget så ser man en sagofigur.
  Dels undrar jag ju varför, men jag undrar också hur du fick till det.

  Kram!
  /Skvitt

  • Vet inte varför. Var samma sak mitt inlägg från Cuba. Där är jag med bredvid John Lennon på bänken, men nä’r jag ska redigera bort den bilden så finns den inte med i redigeringslägen.

   Så nej, Sengångaren ska inte vara med. Men GOLLUM, den girige, lömske lögnaren från Sagan Om Ringen ska vara med-

   • Jag ska försöka fortsätta i den stilen, men det är som att spela på lotteri 😉

    En sengångare kan väl aldrig vara fel? Kanske kan man dra politiska växlar på en sån? Men det är klart; de är för söta för sånt.
    Kram
    Kao

   • Ja, de är för söta.
    Och de är så långsamma, så långsamma så de liknar socialdemokrater, för när Alliansen säljer ut välfärden reagerar inte sossarna förrän det är för sent.

    Skillnaden mellan sengångare och socialdemokrater är alltså att sengångare är söta!

    Kram!
    /Skvitt

   • Detta förhör MÅSTE du se – om du inte gjort det förr.
    (varför händer det så mycket skit i just Falun, kan jag undra).

    Men främst hur den enfaldiga Anders Eklund pratar. Fy fasen vilken läbbig typ! Jag kan fatta precis hur det har gått till. Gällande båda morden. Offra 23 minuter på detta:

    Kram
    Kao

   • Usch ja! Det är hemskt.

    När jag lyssnar på honom tänker jag mig ju in i flickornas situation. Deras skräck sista stunden i livet. Fy fan!

    Jag tänker på hur de har känt det när de inser att Anders inte tänker visa dem någon nåd, inte visar tillstymmelse till medkänsla, ingen hänsyn. Det har känt en skräck utan motstycke. Dödsfruktan och vetskap om att livet tar slut för dem.

    Samtidigt ser och hör jag en mycket liten och omogen man. Inte bara en skitstövel av värsta sort utan en ynkrygg som inte kan reda sig själv. Ett barn i vuxen kropp som inte kan styra sina impulser och som bokstavligt går över lik för att få sina sexbehov tillfredsställda.
    Kunde han inte bara dragit en handtralla?

    Tyvärr finns det fler av hans sort och alla mördar ju inte. Men de begår våldtäkt och kan inte ta ett nej. Det är den största svaghet en man kan visa.

    Han är dubbelt ynklig. Inte nog med två mord. Han är också pedofil.

    Något är fel i hans huvud. Och därigenom är det också synd om honom. Det vågar jag säga, men givetvis utan att ha några som helst sympatier för honom. Det måste jag påpeka och styrka under, om nu någon vill tro det om mig.

    Men även i det allra svartaste finns förmildrande omständigheter. Han tycks inte vara sadist. Det är ju alltid något, men hjälper ju ändå inte hans offer. Men om så vore hade deras dödsångest varit än värre. Det finns ju grader även i helvetet, som bekant.

    Att jag tar upp sadism i samband med detta är för att jag kommer att tänka på torterare som bland annat jobbar för olika regimer. Eller som en brittisk polischef
    som jobbade i Hongkong och flyttade till Gibraltar när han hade gått i pension. Han var intervjuad i TV för ganska många år sedan.
    Det han berättade var vidrigt. Under ett förhör tryckte han in en mindre påsksmäll i anus på en han förhörde. och så tände han på den.
    ”Hur gick det för honom då?”, frågade reportern. ”Det var förödande!”, svarade polischefen och skrattade!

    Vad gjorde de brittiska myndigheterna? INGENTING!

    Det finns de som bara till kropp är människor, men bara till kropp.

    Nu är det dags att spy!

    Och nu kan du ju skriva mera om gamla medeltida straff. Där finns mycket grymhet att skildra. Och medeltiden lever än i dag. ISIS lär ju korsfästa folk, till exempel.

    Kram!
    /Skvitt

   • Ja fy för den lede vilka omänskliga, känslomässigt svaga mentala missfoster det finns.
    Tror att du och jag är överens om Anders Eklunds mentala status. Att han troligen inte alls är psykopat. Men han eldade på Englas kropp, så lite sadism finns det dock där. Men kanske snarare ett sätt att ytterligare bestraffa sitt offer.

    Kram
    Kao

   • Jag tror det var ett rationellt beteende när han försökte bränna upp Engla. Han ville helt enkelt bara att hon försvann spårlöst så han skulle ha större chans att klara sig undan att åka fast.

    Kram!
    /Skvitt

   • Så var det nog, även om det blev ett irrationellt beteende. En sån som han kan knappast handla rationellt annat än när han vrider om tändningsnyckeln på lastbilen.

    Kram
    Kao

   • Det irrationella (och skruvade) i det här sammanhanget är väl när han får tankar på sex i sitt huvud när han ser en flicka på knappt 10 år, och när han sedan dessutom tillåter sig att följa upp dessa tankar med handling!

    Allt därefter kan nog snarast sägas vara rationellt, ur hans egen självbevarelsedrift.

    Kram!
    /Skvitt

   • Det fanns väl en ansenlig mängd parnporr i hans hem, vad jag minns från bilder därifrån.
    Hua!

    Kao

   • Jag har inget minne av den saken, men jag är inte förvånad om det är som du säger. Det kan ju inte råda något tvivel om att han är pedofil, annars hade han ju aldrig gett sig på Engla.

    Kram!
    /Skvitt

 5. Jag tror att alkohol också är en stor del av internethatet.
  Är man ynklig så känner man sig ännu ynkligare med alkohol eftersom det har en förmåga att förstärka känslor.
  Dessutom så blir ju inte omdömet vassare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s