‘Polsk Riksdag’ I Ukrainas Parlament :-) // Kao

Efter att ukrainske partiledaren Ljaskjo kallat parlamentskollegan Sjevtjenko för ”kulmagat fetto”  brakade det loss i parlamentet:

Ljaskjo sa till ett samlat pressuppbåd i Kiev i förrgår: ”Kolla det här kulmagade fettot. I stället för att åka till Donbass och hjälpa våra killar går människor som han till parlamentet och räcker upp sina händer”.

Sjevtjenko såg rött och drog den andre i slipsen samt utdelade ett antal mindre smällar. Sen följde en rak höger som nästan sänkte Ljasjko. Folk runt omkring gick emellan.

Ljaskjko har tidigare varit inblandad i parlamentsbråk – vice talmannen har tagit stryptag och knuffat honom till marken, då talmannen anklagats av Ljasjko att vara korrupt. Sen slängde han ett glas vatten i ansiktet på honom…

Hängde du med?

9 svar till “‘Polsk Riksdag’ I Ukrainas Parlament :-) // Kao

 1. @ PER:
  Det är en större tröst för de troende att ha en ‘tråd’ att hänga sej kvar i när vindarna blåser, en ‘axel’ att luta sej mot. En tro – än att inte ha någon tröst eller trygghet alls.

  Att lita till politiken har ju visat sej vart det leder – att bli blåst! Spelar ingen roll vem som håller i rodret.

  kao

  • @ Per:
   …och att bara lita sej till sej själv eller sina meningsfränder ger ingen trygghet i grunden. Det är sååååå många som rids av existensiell ångest idag. Det är jättetråkigt.

   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s