Här Vädjar Reinfeldt Till Svenska Folket // Kao

Reinfeldt ber om tålamod och förståelse…och jag tror inte ett dugg på hans plötsliga solidaritet. Det är bara ord och dessutom ligger det farliga i att han underförstått skyller på invandrarna.

Här i ett  valtal från Norrmalmstorg i Stockholm:

http://video.se.msn.com/watch/video/reinfeldt-vadjar-om-talamod/1nkw6qcoa?cpkey=82500c99-d5f8-48e9-8673-e9c66254bc8f%257c%257c%257c%257c

Ja, jag säger som jag alltid har sagt: Alliansen vädjar om ömhet och förståelse, så däng dem i elementet så blir de både ömma och varma!

6 svar till “Här Vädjar Reinfeldt Till Svenska Folket // Kao

 1. ”Nu bygger vi Sverige” står det bakom Reinfeldt………
  Tja…. Det är på hög tid kan tyckas.
  Efter att i 8 långa år ägnat sig åt att byggt upp dom redan rika´s förmögenhet, medan resen av landet har förfallit är det knappast troligt att han får bygglov av Svenska folket för ytterligare 4 års ”byggande” om 3 veckor.
  Och handen på hjärtat…..
  Vem f-n vill ha en totalt inkompetent ”byggmästare”…….?

  Allt gott vännen!

  /Per

 2. Det är en lika ful som taktisk högerextremist. Och så här resonerar han nu:
  Eftersom han har slut på pengar efter alla skattesänkningar (981 miljarder i minskade skatteinkomster: http://www.forlag.etc.se/analys/skattesankarbudget-den-som-har-det-bra) så börjar folk att tröttna. Särskilt när han inte kan lova fler ”reformer”. Då är det bra att ge draghjälp åt SD eftersom de tar väljare (tyvärr är folk så korkade) från S.

  SD stödjer alltid (90%) Alliansens och främst Moderaternas motioner i riksdagen. Mot arbetarklassen bildar de enad front. Då är det hans sista chans att vinna över de röd-gröna utan att säga att han har något emot invandring och asylsökande. Men indirekt säger han att för att det ska bli pengar i plånboken och vettiga reformer så måste invandringen ner ”men jag har ett hjärta stort och varmt och brinner för att hjälpa utsatta”! Vilket ju hela hans politik visar att han inte gör. Han brinner bara för de besuttna!
  Jag spyr!

  Det är så djävla ruttet att jag bara inte kan undvika att kasta upp! Må han begravas skendöd!

  Kram!
  /Skvitt

  • Helt rätt! Det är precis det jag avser med mitt inlägg! Jag insåg direkt att han gjorde en mycket mycket ful skenmanöver; han vill inte alls ha hit flyktingar!

   Men hans tal visar att OM vi tar in så många flyktingar så finns det inget utrymme till reformer för OSS, tjusiga svenskar. Du är inte den enda som spyr av hans skenmanöver. Det är så oäkta och falskt som det bara kan bli.

   Kram
   Kao

   • Som jag sagt tidigare: alla högerpolitiker MÅSTE ljuga för annars får de inte tillräckligt med röster. För en vänsterpolitiker räcker det att väcka folket med rena sanningar.
    Och varför ljuger Sossarna? Det kan ju somliga få fundera över om de nu kan lyckas komma på svaret.

    Ska samla mig till ett inlägg om nazisterna i Malmö idag. Noterade att Aktuellt 18:00 knappt rapporterade om saken! Men tänk om det hade varit lika stökigt i Malmö på grund av fotbollshuliganer. Jösses. Förlängt Aktuellt, in med experter och sen hela sporten som vände ut och in på händelsen.

    Men det är ju skillnad när nazisterna försöker slå sig in i riksdagen. Vad gör det? Gamla bekanta kommer tillbaka. Hitler är ju ingen främling. Han känner vi ju så väl. Och hans gengångare är ju precis som den gamle gentlemannen med mustaschen. Ja, han behövs, så vi äntligen får fart på rustningsindustrin. Det är bra för Wallenberg!

    Hemska tider är på väg tillbaka! Tur man snart dör!

    Kram!
    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s