Så Här Skapar Man Masspsykos // Kao

Det är lättare än man kanske kan tro, att skrämma  folk – t.ex en kollektiv enhet som ett samhälle. Tänker främst på 9/11-01 i New York.

Jag har många frågor.Här är några:

* Finns det inga bilder från Andra sidan av tornen? Vad ser man därifrån, i så fall? Eller från sidorna? Man får bara se valda delar från framsidan av tornen.

* Vart tog människorna i flygplanen vägen? De dog ju… men var fanns bevisen att de ö.h.t var där? Eller ens flygplanet? Vrakdelar? Omkomna. Har aldrig hört eller läst om att man hittat något sånt. Vilka var de här  personerna på flygplanen i så fall? Vem har förklarat det? Bevis finns ej.

* Inte ens en Boeing skulle kunna köra in i en så stark  stål- och aluminiumkonstruktion som om det vore ett SMÖRPAKET, som det ser ut på bilderna.  Det är en omöjlighet att det skulle kunna gått till på det viset, enligt alla bygg- och flygplanstekniker.

* Var ‘krascherna’ helt enkelt ett hologram  som man ville att medborgarna i staden skulle se, för att styra in deras hjärnor på ”revenge-linjen” och legitimera krigshandlingar i Mellanöstern? Men egentligen med det grundläggande syftet att ta över dessa länder, sätta in lydregimer för att sno naturtillgångarna i dessa länder?

* Var kollapserna av de 2 tornen bomber placerade i husens botten av CIA, för att sen skylla på Al-Qaida och få en anledning att döda Bin Laden och lugna folket? Som ingen vet om han verkligen blev sänkt i havet efter sin död? Det finns inga bevis på något sådant. Dessutom tror jag att Bin Laden var en obetydlig figur för CIA – de hade helt andra syften. Bin Laden var bara perfekt att skylla på. Kunde lika gärna varit någon annan, men det var ju bra att ha en syndabock. Liksom Saddam Hussein och andra före honom…

Det känns som en riktigt stor fulgrej av CIA för att få en anledning att jaga vissa personer i Mellanöstern. Det finns för många frågetecken och för få utropstecken här.

 

 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Masspsykos

17 svar till “Så Här Skapar Man Masspsykos // Kao

   • Videon får mej att tro ännu mer på att det är ett hologram. Mysteriet med vingspetsen bekräftar det.

    Kram
    Kao

   • Detta har du väl redan sett?

    http://www.truthin7minutes.com/september-11-hoax-the-truth-about-the-911-hoax/?PC=top-7

    Alltsom oftast hånas ‘konspirationsteoretiker’ och viftas bort. Men det har hänt många gånger att de (vi) har haft rätt.

    Inte minst David Icke och hans teorier om skadliga vaccinationer. Han visste, innan svininfluensavaccinet ens injicerades i miljontals människor, att det var skadligt. Minns du det? Flera barn fick sina liv förstörda pga narkolepsi, en svår biverkning av vaccinet.

    Min dotter har bara fått de vanliga bassprutorna som alla barn får. Men vi har aldrig använt de nya vacciner som dyker upp hela tiden. Inte ens när vi har rest utomlands. Enbart Hepatit B och C.

    Kommer det något botemedel mot ebola ska jag fundera på vaccinering. Men enbart om det skulle bli kris här.

    För många vaccinationer rubbar immunförsvaret, men läkemedelsjättarna målar upp en hotbild för att få sälja sina preparat. Det vore bättre om de koncentrerade sej på malaria och ebola och annat i ‘tredje världen’, men det är ju inte lönsamt så det skiter de i.

    Jaja. Nu kom jag in på annat och jag tycker detta är ett jätteintressant ämne.

    Kram
    Kao

   • Ett av alla ivideosnuttar jag har sett visar klart och tydligt hur plan flugit BAKOM tornen. Inte in i dem.

    Det finns inte på kartan att en krasch av ett flygplan in i hus skulle se ut så där. Förmodligen skulle en krasch bli ett tvärstopp och minst halva flygplanet skulle sticka ut på huskroppen.

    Kolla också de personer som ‘hoppar’. Det är inte möjligt att det skulle gått till så här. Och var finns bevisen? Namnen på de som hoppade? Vilka fanns på planen? Det finns ju stränga krav på passagerarlistor. Flygplansdelar? Var finns de? Har aldrig hört att de skulle plockat upp sådana.

    Kram
    Kao

   • ”Den Gordiska knuten, var enligt legenden en mycket invecklad repknut. Den förband oket med
    tistelstången på den heliga vagn, som var placerad i Zeustemplet i staden Gordion i Frykien i
    Mindre Asien.
    Enligt en spådom skulle den som lyckades lösa den gordiska knuten också få herraväldet över
    Asien.
    Alexander den store lyckades inte lösa upp knuten, men med ett svärdshugg, det berömda
    ”Alexanderhugget”, klarade han att skilja oket från tistelstången.
    Uttrycket ”att lösa den gordiska knuten”, betyder numera att finna en förbluffande enkel metod att
    lösa ett problem.
    Alexander den store fick kontroll över Asien, från Egypten i väst till Indien i öst och från Persiska
    viken i söder till Svarta havet och Kaspiska havet i norr.
    George W Bush är vår tids svar på Alexander den store och terrorattackerna i USA var hans
    Alexanderhugg, som öppnade Asien.”
    Se länken ovan!

    /Skvitt

   • Det tror jag säkert. Intressant är sista meningen: ”George W Bush är vår tids svar på Alexander den store och terrorattackerna i USA var hans
    Alexanderhugg, som öppnade Asien.

    Kram!
    /Skvitt

 1. Ping: Masspsykos | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s