Edward Snowden Får Alternativa Nobelpriset // Kao

Detta faktum retar naturligtvis gallfeber på Carl Bildt men utnämningen glädjer både mej och en massa andra personer.

Och Carl Bildt fortsätter som förut, men snart ska han bort. Tack gode Gud för det….men ändå är jag övertygad om att den mannen kommer fortsätta göra sin usa-slickande röst hörd på ett eller annat sätt. Bland annat hur han kommer bemöta såna problem som IS.

 

Jag återkommer i ärendet gällande den kriminelle Carl Bildt; som är efterlyst för folkmord i Afrika….bl.a…

7 svar till “Edward Snowden Får Alternativa Nobelpriset // Kao

 1. Apropå Carl Bildt kan nämnas att har samma namn som en gammal svensk kabinettssekreterare. Det är inte så konstigt. De är släkt.
  Den sistnämnde var med för Sveriges räkning på Berlinkonferensen som inleddes 15 november 1884. Rikskansler Otto von Bismarck tog initiativet till denna konferens som på tyska kallades Kongokonferenz.
  Det var då man styckade upp Afrika mellan de europeiska länderna och Sverige hade sina intressen att bevaka eftersom den svensk-norska flottan var en av världens största på den här tiden. Handeln med Afrika blev allt mera betydelsefull. Därför deltog Sverige på konferensen med Carl Bildt.
  Dagens Carl Bildt går i samma fotspår, men med en stor skillnad. Han har helt egna privatekonomiska intressen när han företräder Sverige som utrikesminister. Någon mera egennyttig minister som gjort sig till mångmiljonär på sina politiska uppdrag har Sverige aldrig haft och kommer nog aldrig att få heller.

  Delade på fb för att du passade på att nämna att dagens C B är efterlyst för folkmord. Det är kanske inte så många som vet om det.

  Kram!
  /Skvitt

 2. Ping: Hederspris | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s