RFSL-topp Våldtog Redan Utsatta Män :( // Kao

RFSL= Riksförbundet för sexuellt likaberättigande är ju en utmärkt organisation. Men de har (hade) en toppchef som inte var lika trevlig. En riktigt ful fisk.

Många av de utsatta männen hade flytt sina hem efter att ha ‘kommit ut’ som homosexuella och mannen erbjöd dem att bo i hans lägenhet som skyddsbostad. Men som ersättning krävde han SEX,  ibland använde han våld för att få som han ville. En annan man drogades, misshandlades och våldtogs av RFSL-toppen och dennes kumpan.

Den 44-årige RFSL-toppen fick 5 års fängelse för grov våldtäkt, olaga frihetsberövande, koppleri och olaga hot. Den unga killen, som alltså sökte skydd, ska få över en halv miljon i skadestånd.

Men den slemma advokaten Leif Silbersky säger att han ska överklaga domen.

—————-

Detta gräsliga brott kan man också jämföra med den 6-åriga flickan jag skrev om nyligen, som skulle få 60.000:- för minst tre tillfällen då hon utnyttjades av en bekant till familjen. Den mannen kom undan med TRE MÅNADERS fängelse för att det var så synd om honom(!!!)….

Jag kan konstatera att en liten flickas väl och ve inte tycks vara vatten värt i vårt  rättsväsende. Rättvisan får bara inte slå så olika från fall till fall för samma typ av brott. 

7 svar till “RFSL-topp Våldtog Redan Utsatta Män :( // Kao

  • Jag har inte klarat att beskrivan mina känslor inför eländet på annat sätt än jag har gjort här i inlägget. Att någon i beroendeställning till en högre tjänsteman utnyttjas så här. Efter de trauman de redan utsatts för. Det är så fult att jag inte kan hitta ord.

   Inte heller inför det faktum att domstolarna kan döma så fruktansvärt olika i liknande frågor.

   Hur mycket pengar är ett livslångt lidande värt?

   Kram
   Kao

   • Det finns odjur bland mänskligheten, kort sagt. Tyvärr kommer det alltid att finnas det.
    Men även de värsta odjur har rätt till advokat och advokater försvarar inte gärningarna utan, som du vet, bevakar bara de åtalades rättsliga rättigheter. Om det är bra advokater, vill säga, vilket långt ifrån alla är.

    Vet du om samhället bekostar Leif Silbersky? Det tycker jag nämligen är fel i så fall. Varför kunde han inte, som det är för alla andra, bara få en advokat ”ur högen”? En som stod på tur för uppdrag.

    Från början till slut är rättsväsendet inget annat än ett lotteri och du vet att jag är ytterst kritisk till rättsväsendet. All annan verksamhet som bedrivs så oseriöst hade upphört av olika skäl för att de inte fungerar, men inte rättsväsendet. Det fungerar som ett lotteri och samhället hade sparat hundratals miljoner med att ersätta det med en vanlig tombola.

    Jag tänkte en dag att jag skulle skriva ett inlägg om saken. Det kommer, men det dröjer. Jag kan inte lova exakt när, men det kommer.

    Sen vet du min inställning om pedofiler. Eftersom de är obotliga vill jag skydda barnen genom att de på ett humant sätt förvaras livet ut på en rymningssäker anstalt där de har en miljö som är så bra som möjligt och där de kan leva så normalt det kan göras, men utan möjlighet till kontakt med barn. Barnens rättigheter och trygghet är det viktigaste och de som inte kan låta bli att förgripa sig mot barn får, anser jag, ta konsekvenserna för det.

    Jag är övertygad om att du minns att jag skrev att i USA hade man skapat just en sådan anstalt för pedofiler. Det var ett litet samhälle i miniatyr där det mesta man behöver fanns. Man poängterade att det inte var fråga om att straffa. Det hade bara en avsikt och det var att hålla dem inlåsta så de inte kunde begå fler övergrepp på barn. Och där satte man de värsta pedofilerna. Jag tycker det är humant mot både pedofiler och barn.

    I övrigt försvarar jag inte USA:s kriminalpolitik. De toppar statistiken i världen över andel av befolkningen som är fängelsedömda. Då är det något som är sjukt i samhället när det är så. Och dessutom har de privata vinstdrivande fängelser! Helt horribelt!

    Kram!
    /Skvitt

   • Alla försvarsadvokater måste agera offentliga försvarare då och då, så i detta fall var det nog en slump att svinet fick just L.S, för han är inte billig! Men jag har sett honom i rätten flera gånger och jag gillar honom inte alls. Det har ingenting med vem han försvarar att göra. Han är alltid lika slem 😦 .

    För en gångs skull gör alltså USA något vettigt. Men då menar jag minisamhället för peddosarna. Absolut inte deras rättssystem i övrigt. Borgenssystemet ska man bara inte tala om!

    En annan bra sak med deras system är att jurymedlemmarna är mångdubbelt flera och de kallas in för att göra denna samhällstjänst, som de får betalt för. Liksom nämndemännen här. Vi är bara 3 nämndemän på rättegångarna här, plus tingsnotarien(som inte får rösta) och domaren.

    Privata fängelser är naturligtvis en helt idiotisk grej. Man driver privatiseringarna in absurdum i USA. Idioter!

    Kram
    Kao

  • Javisst. Även många av våra borde sitta där. Inte minst Carl Bildt, Reinfeldt & Co som har förstört så mycket i Sverige och nu bara lämnar det sjunkande skeppet. Utan att behöva stå till svars för en enda av alla de skador de har åsamkat vårt land.
   —-
   Förresten: jag tycker det verkar som om Carl Bildt fortfarande agerar utrikesminister….han ses ju i flera olika sammanhang och som den linslus han är så syns han fortfarande i TV. Som jag sagt förr: den karln gör vad han vill och ingen stoppar fanstyget 😦

   Kram
   Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s