Den Makalösa Manicken (( Kao

Vad ska vi med en massa onödiga  grejor till?  Bara för att de går runt och fungerar’? Men till vad ska vi ha dem? T.ex en hackmaskin…man kan väl hacka utan en hackmaskin?  För att ta ett exempel.

Inget fel att köpa sånt, bara man vet VARFÖR man gjorde det köpet.  Var det av tidsnöd? Vill gärna veta vad DU tycker.

Här med The Real Group

Och här:

2 svar till “Den Makalösa Manicken (( Kao

  1. Det finns många ”manickar”som man egentligen skulle kunna klara sig utan men som man tror sig behöva som tex microvågs ugnen. Min brann ju upp för ett tag sedan och den var inte ens 1 år gammal….efter det har jag inte skaffat någon ny och klarar mig utan galant. Man vänjer sig vid vissa manicker och tror sig inte klara sig utan dem..men det gör man.
    Jag har oxå ägt en hack maskin men den var helt onödig men däremot var det svårt att vara utan elvispen så det skaffade jag mig en likaså en mixerstaven.
    Annars behöver man inte en massa onödiga prylar…speciellt inte om man har ont om plats som jag har …nu vill jag äga så lite grejer som möjligt…tänk va man kan ändra sig 🙂

    • Är också sån att jag vill äga så lite saker som möjligt. Förvisso har jag en micro (som jag fick av grannen) men har varken elvisp eller stavmixer. Elvispen fick min dotter när vi delade upp husgeråden när vi flyttade. Några andra nya manicker kommer jag inte köpa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s