Normalisering Om Invandringspolitiken? // Kao

Nu hörs allianspolitikerröster tillmötesgå SD genom att säga: ” Vi behöver se över situationen”. (bl.a Hägglund idag 5/12-14 på nyheterna). Kanske har man rätt i att se över kostnader och effektivitet hos berörda myndigheter, men vårt land har råd  att hjälpa människor på  flykt från krig och elände. Utan såna som enbart vill tjäna pengar på flyktingpolitiken, typ Bert Karlsson.  Självklart blir det då svindyrt när såna sätter strypgrepp på kommunpolitikerna och försämrar effektiviteten och medmänskligheten!

Reinfeldts uttalande för några månader sedan – att ‘vi ska öppna våra hjärtan för flyktingar’, men: ‘Då finns inte utrymme för andra reformer’: Detta var ett direkt erkännande av SD:s politik! Jag fick DIREKT  en otäck känsla när jag hörde det – och nu har Reinfeldt flytt fältet med sin side kick Anders Borg.

Sverige har varit deras lekplats för sina egna högerideologier som aldrig har drabbat de rikaste, som bara fått mer och mer. På de fattigastes bekostnad.

Man har ställt till enorm oreda i finanserna och sålt ut vårt land. Nu får vi sopa upp spillrorna och laga skyddsnätet. Men är (S) villiga att göra det? De är så fega och försiktiga för att inte stöta sej med varken höger eller vänster – särskilt inte mot högern.

När vanligt folk får höra sånt så blir de ännu säkrare på att SD:s politik är rätt för dem – och ger nazzarna sina röster.

Nu står vi i ett mycket surt parlamentariskt läge.

Att tubba svenska folket politiskt har varit Alliansens taktik tillsammans med SD sen mycket länge. Det är vad jag tror – och nu visar det sej allt tydligare. Om än i glidande ordalag.

Det är fruktansvärt!

Annonser

3 svar till “Normalisering Om Invandringspolitiken? // Kao

 1. SD börjar få gehör sin politik 😦 bland etablerade politiker som säger att de inte vill ha nåt att göra med SD. Första steget är taget!

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19976627.ab

  Detta vill jag passa på att rekommendera:
  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/fredrikvirtanen/article19976723.ab
  och detta kan jag verkligen rekommendera, för jag BEVISAR att SD:s ideologi är den samma som Hitlers, OAVSETT vad SD säger!
  https://eaqhan.wordpress.com/2014/12/04/bibeln-och-den-fosterlandsvanliga-hallningen/

  Kram!
  /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s