Här Är De Som Utarmar Resten Av Världens Befolkning. Så Här Ser Några Av Dem Ut !!! // Kao

Jag har ju tidigare skrivit om de c:a   EN procenten som äger minst FEMTIO procent av världens  ekonomiska tillgångar- Men det är tydligen värre än jag någonsin hade kunnat föreställa mej :(.  De äger t.o.m MER än så. I länken nedan kan du se deras ansikten. Betänk att så stora rikedomar (intjänade av de som jobbat för dessa höjdare – i deras företag, över hela världen) också ger POLITISK MAKT! Och att politiker i alla länder, i alla läger ligger för deras fötter.

Jag har mycket svårt att fatta hur vissa människor tror sej ha rätt att styra världen (för det är INTE våra, Rysslands eller USA:s politiker som styr). De här personerna har totalt tappat perspektiv på både sej själva och sin egen mänskliga betydelse – på alla andra människors bekostnad. De låter oss strida mot varandra i olika religions- och/eller politiska frågor. Eller ända ner till skitnivåer som grannkrig och SD mot resten av Sverige…..  och skrattar hela vägen till bankerna, som de ju själva äger.

Rasist eller bara vanlig medborgare: Vakna och se varifrån fienden kommer.

http://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/h%C3%A4r-%C3%A4r-procenten-som-snart-%C3%A4ger-halva-v%C3%A4rlden/ss-AA8tlI5?ocid=mailsignoutmd#image=5

Annonser

2 svar till “Här Är De Som Utarmar Resten Av Världens Befolkning. Så Här Ser Några Av Dem Ut !!! // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s