Livets Ords f.d Högsta Tomte Erkänner Nu: // Kao

Ulf Ekman kan knappast vara okänd för varken ivrarna eller för en (oftast) oförstående allmänhet.

Den f.d Livets Ord-pastorn har nu plötsligt hoppat av det gamla, men däremot på katolicism-tåget och bräker där ut sin avbön. Vem tror hans ‘ärliga’ avsikter, med tanke på TRO?

Flera lurade går fortfarande i hans f.d fotspår. Många mår skit. Andra har tagit sina liv. Många mår toppen (t.ex Carola och andra med stort socialt, ibland därför även politiskt starkt inflytande).

Ekmans offer i den psykosliknande/framkallande sekt  han förde under så många år, de som trodde på honom och som gav sitt liv för att just Ekman var den rätta ledaren. Nu ser de den forne ledaren plötsligt försvinna in i katolicismen. Utan att ens gjort ett försök att vägleda sina egna ”får” samma väg. Utan vettiga förklaringar till sitt avhopp. Jag tycker det liknar knutbysekten, men utan  direkta mord.

Vilken troende behöver en annan ledare än Gud och Jesus, kan jag undra. En sann och riktig pastor är inte som U.E,  som ansåg sej ha tolkningsföreträde gällande  Det Heliga Ordet. De som anser sej ha just det, de är snurriga, farliga individer.

Ta lärdom av inte minst Knutbysekten.

Annonser

4 svar till “Livets Ords f.d Högsta Tomte Erkänner Nu: // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s